MyPermissions iPhone -sovellus: Sosiaalisen profiilin tietojen suojaaminen

Suurimmalla osalla sovelluksista on mahdollisuus luoda uusi tili muodostamalla yhteys käyttäjän sosiaalisen median tiliin. Sinun ei tarvitse edes asettaa salasanaa, koska nämä sovellukset vahvistavat henkilöllisyytesi suoraan sosiaalisen median profiilisi avulla.

Tämä on varmasti nopein tapa kirjautua sisään ja luoda uusi tili mihin tahansa sovellukseen. Mutta samalla annat pääsyn tietoihisi kolmannen osapuolen sovelluksille. Ei ole yllättävää huomata, että ihmiset voivat löytää paljon tavaraa sinusta sosiaalisten tiliesi kautta Facebookissa, Twitterissä ja jopa Google Plus -palvelussa.

MyPermissions Privacy Cleaner iPhone -sovelluksen tarkistus

Mutta todellinen uhka syntyy sovelluksista, joilla on pääsy sosiaalisiin tileihisi. Sisäänkirjaudumme säännöllisesti useisiin sovelluksiin ja verkkopalveluihin sosiaalitiliemme kautta. Facebookia ja Twitteriä käytetään usein kirjautumiseen useisiin sovelluksiin verkossa, työasemissa ja älypuhelimissa.

Minulla on esimerkiksi Tumblr-palvelun pääsy Twitter-profiiliini. Niin tekee myös Medium, uusi verkkojulkaisupalvelu. Lisäksi useilla sovelluksilla on pääsy Facebook-tililleni. Feedlyllä on pääsy Google+ -profiiliini. Joten pohjimmiltaan monet sovellukset käyttävät sosiaalista profiiliani. Mitä tietoja heillä on pääsy? Onko vakavia tietoja todella suojeltava? Tekevätkö sovellukset jotain, josta minun pitäisi tietää?

Sovellusten ja suojausoikeuksien hallinta on vaikeaa. Ei vain sitä, se on myös monimutkaista. Mutta iPhone-sovellus, nimeltään MyPermissions, tekee siitä helpon tehtävän.

Tämä sovellus on online-yksityisyyden suoja. Se tekee kaksi asiaa täydellisesti:

 • Sen avulla voit helposti määrittää, hallita ja muokata sovellusten asetuksia Facebookissa / Twitterissä ja muissa
 • Se valvoo uusien sovellusten pääsyä tietoihisi ja varoittaa, jos jokin sovellus käyttää tiettyjä henkilötietoja sosiaalisesta profiilistasi

Sovellus on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Pidin sovelluksesta todella siitä, että se antoi minun määrittää sovellusten käyttöoikeudet (ja poistaa monet niistä) hyvin helposti.

Näin MyPermissions iPhone -sovellus toimii:

 • Kun olet asentanut ja suorittanut sovelluksen, saat tämän näytön, jossa valitset palvelut / sosiaaliset profiilit, joita haluat seurata. Voit lisätä myös myöhemmin, joten älä tarkoita tätä nyt
 • Napauta seuraavaksi palvelua todentaaksesi MyPermissions-sovelluksen päästäksesi tietyn profiilin tietoihin. Sovellus käyttää vain tietoja siitä, mitkä sovellukset käyttävät sosiaalista profiilia
 • Sovellus skannaa automaattisesti kaikki sovelluksen ja sen käyttämien tietojen tiedot. Kun olet valmis, se näyttää, kuinka moni sovellus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit hallita asioita täältä
 • Voit myös lisätä muita palveluita ja hallita niitä sovelluksen kautta
 • Seuraavan kerran, kun annat sovelluksen / verkkopalvelun käyttää sosiaalisen profiilisi tietoja, MyPermissions ilmoittaa sinulle

Kuten näette, se on todella yksinkertaistettu tapa hallita asioita sosiaalisessa profiilissasi.

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

Saatat ajatella, että MyPermissionsin käyttöoikeuden antaminen sosiaaliseen mediaan muutamien muiden sovellusten yksityisyyden loukkaamisen löytämiseksi on ironista, niin ajatuksesi on oikea. Mutta MyPerrmissionsissä on vaikuttavaa, että se ohjaa sinut viralliselle Facebook- tai Twitter-sivulle.

Joten kirjaudut sisään suoraan sosiaalisen median profiiliisi ja et anna mitään pääsyä MyPermissionsiin. Tarkistin tämän asian käymällä Asetukset → Tietosuoja Facebook-tililtäni, en löytänyt MyPermissionsia mistään.

Hinta: Ilmainen - rajoitetuilla ominaisuuksilla

ladata

Voit myös viitata seuraaviin:

 • Kuinka selvittää, onko Facebook-tiliäsi hakkeroitu
 • Parhaat VPN-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Voiko hakkeroida iPhonea? Asiat, jotka tiedetään ja pikakorjaukset
 • Sosiaalisten profiilien lisääminen iPhone-yhteystietoihin

Oletko kokeillut MyPermissions -sovellusta iDevicessäsi? Piditkö sen toiminnallisuudesta? Jaa palautteesi kommenteissa.

Uusimmat viestit