Paras ohut kotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle vuonna 2021

6,5 tuuman iPhone 11 Pro Max on melko peto mukanaan. Se tulee vieläkin suuremmaksi, kun laitat sen koteloon. Siksi olemme kuratoineet joitain iPhone 11 Pro Maxin ohuita koteloita. Nämä sopivat tarkalleen puhelimesi tyylikkääseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kehykseen, suojaamaan sitä naarmuilta ja pitämään sitä tyylikkäänä. Katsotaanpa tarkemmin.

 1. Spigen Thin Fit suunniteltu kotelo
 2. Woolnut ohut nahkalaukku
 3. PITAKA MagEZ -kotelo
 4. i-Blason Cosmo -kotelo - vaaleanpunainen
 5. MKOAWA Slim Fit -kotelo
 6. CASEKOO ohut TPU-puskurikotelo
 7. ESR ohut marmorikuvio
 8. Hovik Slim Fit Shell kova suojakotelo
 9. TOZO erittäin ohut silikonikotelo
 10. Speck Products Presidio -kotelo
 11. TORRAS Slim Fit -suojus

1. Spigen Thin Fit -suojakotelo

Spigen on yksi tunnetuimmista iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Se on jo valmistanut puskurikoteloita, ja nyt se on keksinyt korkealaatuisen ohut kotelon iPhone 11 Pro Max: lle. Tämä kotelo tukee magneettisia autotelineitä; QNMP-metallilevy voi kuitenkin häiritä langatonta latausta. Siksi sinun on ehkä poistettava kotelo, ennen kuin lataat iPhonea langattomasti.

Spigen on käyttänyt naarmuuntumatonta polykarbonaattia pitääkseen iPhonen kevyen ja taskuystävällisen. Et edes tunne, että käsissäsi on 226 gramman kappale. Kaikki puhelimen painikkeet, hallintalaitteet ja portit avataan myös kotelon asentamisen jälkeen. tämä helpottaa laitteen käyttöä.

USP: Magneettinen autotelineen tuki

Tutustu Amazoniin

2. VillapähkinäOhut nahkalaukku

Tapaus, joka näyttää hyvältä tänään ja näyttää kauniilta tulevina vuosina. Woolnut saavuttaa tämän saavutuksen kasviparkitun täysjyväisen skandinaavisen nahan ulkopinnan kautta. Parasta tällaisissa korkealaatuisissa nahkaissa on upea ja ainutlaatuinen patina, jonka ne kehittävät ajan ja käytön myötä.

Joten vaikka ohut kotelo suojaa iPhone 11 Pro Maxia ikääntymiseltä, se itse ikääntyy vaivattomasti. Ohut rakenne välttää tarpeetonta irtotavaraa ja varmistaa samalla asianmukaisen suojan. Tyylikäs mutta toimiva kotelo tukee myös langatonta latausta.

USP: Pehmeä mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

3. PITAKA MagEZ -kuori - ohut kotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

PITAKA on tehnyt ohuen kotelon, joka on viisi kertaa vahvempi kuin teräs. Voit sokeasti luottaa tähän tapaukseen sen vahvuudesta. Vaikka kotelo on kestävä, PITAKA on säilyttänyt tässä tapauksessa minimaalisen muotoilun. Se on kenties kestävin minimalistinen tapaus luettelossamme. Tämä kotelo on valmistettu 100% aramidikuidusta, jota käytetään yleensä ilmailu- ja sotilasmateriaaleissa.

Tämä kotelo on varustettu metallilevyillä; Jos käytät PITAKAn ajoneuvon pidikettä, voit asettaa iPhonen lataamaan sitä magneettisesti. Erittäin ohut ja kevyt kotelo on oikeastaan ​​yhtä vahva kuin rauta. Tämän tapauksen pinnalla on vauvan pehmeys; Siksi haluaisit pitää iPhone 11 Pro Max aina käsissä.

USP: Vahvin minimalistinen tapaus

Tutustu Pitakaan

4. i-Blason Cosmo -kotelo - vaaleanpunainen

i-Blason tunnetaan korkealaatuisten iPhone-koteloiden valmistuksesta. Tämä ohut kotelo on otettu merkin Cosmo-sarjasta. Aikaisemmin i-Blason-koteloita oli saatavana yksinkertaisina; nyt tämä tapauksen marmorikuvio tekee kotelosta ainutlaatuisen ja erilaisen.

Tässä ohuessa kotelossa on kosketusherkkä näytönsuoja, joka suojaa iPhone 11 Pro Max -laitteen OLED-näyttöä. Siksi sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä taalaa näytön suojasta. Tämän tapauksen TPU on joustava ja kestää tehokkaasti iskuja. Pidä puhelin kaukana naarmuista, naarmuista, kolhuista ja äkillisistä putoamisista.

USP: Marmorikuvio

Tutustu i-Blasoniin

5. MKOAWA Slim Fit -kotelo

Se on tyylikäs ja vahva. MKOAWA on saavuttanut tämän kaksoisominaisuuden yhdessä kotelossa iPhone 11 Max Prolle. Tätä koteloa on saatavana viidessä eri värissä, ja se on kiistatta muodikkain tässä luettelossa. Jos haluat korostaa ainutlaatuista tyyliäsi, voit ostaa tämän tuotteen ja asentaa sen iPhone 11 Pro Max -laitteeseesi. Tyylin lisäksi kotelossa on myös lihaksia.

Tämä ohut ja kevyt kotelo on valmistettu mattamattomasta kiiltävästä materiaalista. Tässä pudotustestatussa kotelossa on iskunkestävä kansi, joka on valmistettu läpikuultavasta mattapintaisesta PC-takapaneelista. Puhelimen herkät painikkeet ovat näkyvissä myös tämän limakotelon asentamisen jälkeen. Tämän kotelon ei-iso muotoilu pitää puhelimesi profiilin ohuena ja houkuttelevana.

USP: Herkät ja reagoivat painikkeet

Tutustu Amazoniin

6. CASEKOO Thin TPU -puskurin kotelo

CASEKOO tuo täysin läpinäkyvän ohuen kotelon iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi. Tässä kirkkaassa, suojaavassa ja erittäin hybridikotelossa on kovakantinen ja joustava TPU-puskuri. Materiaali pitää kotelon kevyenä, ja siksi voit käyttää puhelinta pitkään ilman väsymystä. Yksi tapauksen ansioista on, että voit esitellä uusimman laitteesi todellisen kauneuden. Ylimääräinen pinnoite lisää läpäisykykyä ja heijastusta.

Puhelimen näytön ja kameran suojaamiseksi CASEKOO on nostanut etupaneelit ja huulet kulmiin. Kun tarkistat tämän kotelon mikroskoopilla, löydät 360 ilmatyynyn neljästä kulmasta, joka voi absorboida 95% pudotuksesta. IPhonesi on täysin suojattu tässä ohuessa kotelossa.

USP: Täysin läpinäkyvä

Tutustu Amazoniin

7. ESR ohut marmorikuvioPeite

Joskus eleganssi on kohtuullisessa koossa. IPhone 11 Pro Max on 6,5 tuuman kokoinen. Täällä puhelimen eleganssia peittää sen suuri koko. Tämän tilanteen välttämiseksi ESR esittelee tyylikkään kotelon, jossa on marmorikuvio. Kotelossa on pehmeä ja joustava TPU, jonka avulla kotelo voidaan asentaa ja irrottaa nopeasti.

Marmoriohut kotelo antaa sinulle sileän kosketuksen tekemättä siitä liukas pinta. Nauti ergonomisesta otteesta naarmuuntumattomalle pinnalle. Näytön ja kameran suojaamiseksi ESR: llä on kohotetut reunat; tämä estää puhelimesi kosketusnäytön ja kameran vahingoittumasta, kun asetat iPhonen kuvapuoli alaspäin.

USP: Ergonominen kahva

Tutustu Amazoniin

8. Hovik Slim Fit Shell kova suojakotelo

Hovikin erittäin ohut kotelo halaa tiukasti iPhoneesi ja tarjoaa erinomaisen suojan lisäämättä irtotavaraa. Jos sinulla on syvät taskut (puntaa ei ole tarkoitettu), voit laittaa puhelimesi taskuihin tai kukkaroon. Tässä kotelossa on sormenjälkiä estävä pehmeä pinta sekä ylimääräinen pito ja pehmeä kosketus.

Ensiluokkaisen laitteen suojaamiseksi Hovik on tässä tapauksessa käyttänyt edistynyttä kovaa muovia, joka kestää pudotuksia. Sen 0,5 mm: n korotetut reunat kameran linssin ympärillä suojaavat iPhonen linssejä. Tämä kotelo on yhteensopiva muiden iPhone-lisävarusteiden kanssa, kuten näytönsuojat, langattomat kuulokkeet, nappikuulokkeet ja langattomat laturit.

USP: Edistyksellinen kovamuovi

Tutustu Amazoniin

9. TOZO Ultra-ThinSilikonikotelo

TOZO on käyttänyt nestemäistä silikonigeelikumimateriaalia, jotta tämä tapaus olisi iskunkestävä. Ohuessa kotelossa on neljän puolen täysi suojakuori iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi. Nauti mukavasta otteesta, iskunkestävyydestä ja naarmuista. Koska kotelo on suunniteltu tarkasti, voit asentaa ja poistaa sen nopeasti. Kevyt ja erittäin ohut kotelo näyttää hyvältä ilman suurta tunnelmaa.

Täyden suojan saamiseksi iPhonelle TOZO on peittänyt kaikki kulmat ja nostanut reunat. IPhonen kosketusnäyttö on suojattu, vaikka asetat sen kuvapuoli alaspäin. Täydellinen istuvuus ei jätä kuplia ja antaa sinulle täyden pääsyn iPhonen latausportteihin, äänipainikkeisiin, virtapainikkeisiin ja muihin ohjaimiin.

USP: Nestemäinen silikonigeeli

Tutustu Amazoniin

10. Speck Products PresidioAsia

Kun yritys esittää korkeita vaatimuksia tuotteistaan ​​ja palveluistaan, ihmiset tuskin uskovat. Mutta kun kolmas henkilö arvostaa yrityksen pyrkimyksiä, käyttäjät antavat korvansa. Speck on köyttänyt laboratoriossa testatakseen ohut iPhone 11 Pro Max -kotelonsa. Speckin Presidio-kotelo testataan pudotuksella 13 jalan korkeudelta. Tämä testi on osoittanut äärimmäisen kestävän suojata iPhonen kosketusnäyttöä.

Tässä kotelossa on pehmeä ja mattapinta, mikä lisää sen tyylikkyyttä. Naarmuuntumaton runko on valmistettu antimikrobisesta suojasta. Nauti langattomasta latauksesta ja kuuntele suosikkimusiikkiasi, kun puhelinta ladataan.

USP: 13 jalan pudotustestattu

Tutustu Amazoniin

11. TORRAS Slim FitPeite

TORRAS on suunnitellut uskomattoman ohuen kotelon iPhonellesi. Tämä erittäin ohut kotelo on vain 0,03 tuumaa; iPhone ei näytä kookkaalta kotelon asennuksen jälkeen. Tämän kotelon kova muovi ja mattapinta tekevät siitä suojaavan ja tyylikkään samanaikaisesti. Kun käärit tämän kotelon iPhoneen, voit käyttää puhelimen kaikkia ominaisuuksia, portteja, painikkeita ja hallintalaitteita sujuvasti.

Kotelo on valmistettu DE: n maahantuodusta mattapinnasta, joka tarjoaa ainutlaatuisen silkkisen tunteen. Kun kosketat puhelinta, voit tuntea mattapinnan ainutlaatuisen pehmeän kosketuksen. Tätä koteloa on saatavana kolmella kauniilla värillä: punainen, tummansininen ja avaruusmusta.

USP: Silkkinen tunne

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Kirjautua ulos…

Ohut tai ohut kotelo on ihastuttavin lisävaruste iPhonellesi. Siellä on kaikki, mitä kuluttaja etsii: tyyli, vahvuus ja luotettavuus. Voit tutkia tätä luetteloa ja valita yhden tai useamman iPhone 11 Pro Max -laitteellesi.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat mikrobilääkekotelot iPhone 11 -sarjalle
 • Ylelliset kotelot iPhone 11 Pro Max -puhelimelle
 • Parhaat iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -kameran kauko-ohjaimet

Mikä ohut kotelo ostat iPhonellesi? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit