Kuinka käyttää Apple Music -soittolistojasi missä tahansa

Ollessaan Applen ekosysteemissä käyttäjät rakastavat aina tapaa, jolla he voivat käyttää sisältöä kaikkialla maailmassa. Musiikki, pelit ja kirjat ovat asioita, jotka haluaisit aina saada. Koska musiikki on viihde-annoksesi, tarvitset kipeästi tätä tequilaa ammuttuina missä ja milloin tahansa.

Joidenkin ongelmien jälkeen monet käyttäjät eivät päässeet Apple Music -soittolistoihinsa iPhonessa. Jopa kaikkien tarvittavien toimenpiteiden suorittamisen jälkeen he olivat pettyneitä. Jos olet yksi tällainen käyttäjä, varmista, että olet kirjautunut iTunes-tilillesi sekä Macissa että iPhonessa. vahvista myös, että olet kirjautunut sisään ja ulos iCloudista, ja lopeta Apple Music pakotetusti iPhonessa.

Jos mikään ei toimi, voit noudattaa tässä mainittuja vaiheita Macille ja iPhonelle. Pitkällä aikavälillä iTunesin ja Apple Musicin välinen taistelu tai bonhome on tärkeä. Jäsenyytesi ja omistamasi kappaleet Apple Musicissa riippuvat iCloud-musiikkikirjastosta, joka on uudempi pilvipohjainen protokolla, joka on yhdistetty Apple ID: hen.

Ensin sinun on otettava iCloud-musiikkikirjasto käyttöön kaikissa iOS-laitteissa ja Macissa; tämä varmistaa vaivattoman kokemuksen kaikilla laitteilla.

Kuinka käyttää Apple Music -soittolistojasi missä tahansa

Mac-tietokoneellasi

Vaihe 1. Avaa iTunes Macissa.

Vaihe # 2. Napsauta iTunes-valikon Asetukset-painiketta.

Vaihe # 3. Napsauta ylhäältä Yleistä.

Kirjaston nimi -vaihtoehdossa näet kaksi valintaruutua.

Vaihe # 4. Napsauta iCloud-musiikkikirjaston valintaruutua.

Järjestelmä saattaa pyytää sinua antamaan Apple ID: si. Kirjoita Apple ID ja napsauta OK.

Kaikki Apple Music -kappaleesi ja soittolistasi ovat nyt käytettävissä Macissasi; jos teet muutoksia Maciin, se heijastuu muihin laitteisiin, jotka iCloud-musiikkikirjasto sallii.

IPhonellasi

Vaihe 1. Napauta Asetukset-sovellusta iPhonen aloitusnäytössä.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Musiikki.

Vaihe # 3. Vaihda nyt iCloud-musiikkikirjasto PÄÄLLE.

Tämä muodostaa yhteyden sekä Macin että iPhonen välille; joten kaikki kumpaankin laitteeseen tekemäsi muutokset heijastuvat toisiinsa.

Jaa palautteesi kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit