Parhaat autolaturit iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max

Kiireisessä elämässämme autolaturista on tullut välttämätön lisävaruste, joka pitää puhelimesi virran päällä tien päällä. Vaikka ensiluokkaisessa iPhone 11 -sarjassa on tehokas akku, on silti viisasta hankkia USB-C-virtapankki tai autolaturi. Voit valita joko langallisen tai langattoman, tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Monissa näistä on myös kätevä autoteline, joka pitää puhelimesi turvallisesti paikallaan navigoinnin aikana. Valitse valinta näistä parhaista autolatureista iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max.

 1. Belkin USB-C -autolaturi
 2. Anker PowerDrive +
 3. Spigenin nopea autolaturi
 4. Syncwire USB -autolaturi
 5. COVZA USB C -pikalaturi
 6. Anker PowerWave 7.5 langaton autolaturi
 7. TORRAS Ultimate Car -latauslaturi
 8. Zeehoo langaton autolaturi
 9. MPow-autoteline
 10. Langaton TopWan-autolaturi

1. Belkin USB-C -autolaturi

Tämä on yksi johtavista korkealaatuisten iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Nauti nopeasta latauksesta tällä pienellä mutta tehokkaalla 30 watin laturilla, joka voi nostaa iPhonesi 0-50%: iin 30 minuutissa.

Sen mukana tulee kestävä MFI-sertifioitu USB-C-salamakaapeli, ja 12 watin ylimääräistä USB-A-porttia voidaan käyttää toisen laitteen virran kytkemiseen samanaikaisesti. Tämä tekee siitä arvokkaan lisäyksen mihin tahansa ajoneuvoon.

Hinta: $44.99

Tutustu Amazoniin

2. Anker PowerDrive +

Tämä vain 11 tuuman mittainen iPhone 11 Pro Max -laturi on suunniteltu viemään mahdollisimman vähän tilaa ja antamaan sinulle täyden pääsyn muuhun kojelautaan. Siinä on 30 W: n portti ja 18 W: n portti samanaikaisesti kahden laitteen lataamista varten.

Lisäksi on vankka turvajärjestelmä, jossa on ylikuormitussuoja, lämpötilan säätö ja paljon muuta. Lopuksi, pehmeän LED-valon avulla löydät porttisi helposti hämärässä, jotta pääset käsiksi aina, kun sitä tarvitset.

Hinta:$27.99

Tutustu Amazoniin

3. Spigenin nopea autolaturi

Spigenia on vaikea sivuuttaa puhuessaan kustannustehokkaimmista iPhone-lisävarusteista, eikä tämä autolaturi ole erilainen. Se on kompakti ja edullinen, mutta siinä on kaksi porttia, samanaikainen lataus ja tehokkaat nopeudet.

Samaan aikaan voit olla varma turvallisuudesta, koska se suojaa ylivirralta, ylilataukselta ja oikosululta. Sinulla on myös 100 päivän yleinen takuu ja 30 päivän rahat takaisin -takuu avuksesi mukavuuteen ja tyytyväisyyteen.

Hinta: $14.99

Tutustu Amazoniin

4. Syncwire USB -autolaturi

Lataa janoinen iPhone tällä kätevällä gadgetilla, joka muuttaa auton DC-sovittimen täyden nopeuden latausasemaksi. Voit jatkaa laitteen käyttöä lataamisen aikana, eikä radio, Bluetooth tai WiFi häiritse sitä.

Tukeva polykarbonaattikuori ja sisäänrakennettu “Smart IC” takaavat myös turvallisuuden. Voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti, ja kaapeli voi ulottua 1,2 m: iin, jos sitä vedetään tiukasti. Latauksen etenemistä osoittaa valkoinen LED-merkkivalo.

Hinta: $20.99

Tutustu Amazoniin

5. Gembonics USB C -pikalaturi

Tässä on Apple MFi -sertifioitu autolaturi, jossa on valtuutuspiiri, joka kommunikoi minkä tahansa Lightning-liitinlaitteen kanssa 100-prosenttisen yhteensopivuuden ja luotettavan latauksen varmistamiseksi. Siinä on myös ylimääräinen USB-portti toisen laitteen lataamista varten.

Sen mukana tulee 3,3 jalkaa / 1,0 metriä salamakaapeli, joka on turvallinen lataamaan mahdollisimman nopeasti. Lisäksi on sininen LED-merkkivalo, joka näyttää, kun se toimii. Samaan aikaan autolaturi on erittäin kompakti mukavuuden ja tyylin vuoksi.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

6. Anker PowerWave 7.5 -langaton autolaturi

Tässä on koteloystävällinen langaton laturi, joka toimii useimpien alle 5 mm paksujen suojakoteloiden kanssa. Huomaa kuitenkin, että magneettiset ja metalliset liitteet tai kortit tapauksessasi estävät lataamista.

Se on erittäin helppokäyttöinen liu'uttamalla puhelimesi vain aukkoon ja kiinnittämällä se paikalleen kahdella yksinkertaisella liikkeellä. Laturi on integroitu autotelineeseen, ja siinä on ilmanpoistokahvat. Nauti huolettomasta 18 kuukauden takuusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Hinta: $45.99

Tutustu Amazoniin

7. TORRAS Ultimate Car -latauslaturin kiinnike

Tämä autolaturi on varustettu parhaalla PTFE-materiaalilla ja kiinnittyy tiukasti auton tuuletusaukkoihin. Ei tarvitse huolehtia sen liukastumisesta edes pörröisimmillä teillä.

Siellä on 360 asteen kääntyvä pää, joka auttaa sinua suunnittelemaan puhelinta pysty- tai vaakasuunnassa mihin tahansa kulmaan. Voit ladata alle 4 mm paksun kotelon läpi. Mutta muista pitää vieraat esineet, kuten kortit, magneetit, avaimet jne.

Hinta: $39.99

Tutustu Amazoniin

8. Zeehoo-langaton autolaturi

Tämän autotelineen automaattinen avautuminen ja kiinnitys tekevät siitä helppokäyttöisen, jopa yhdellä kädellä. Kun asetat puhelimesi pidikkeeseen, kiinnittimet kiinnittyvät sen ympärille kunnolla. Ja kun haluat vapauttaa, on painike, joka toimii kuin viehätys.

Se on melko monipuolinen, koska se voidaan asentaa tuulilasiin, kojelautaan tai jopa toiseen paikkaan, jossa on vahva imukuppi. Se on täysin 360 asteen kierto, joka mahdollistaa optimaalisen katselun ja mukavamman pääsyn puhelimesi järjestelmiin, kuten GPS: ään ja puheluihin.

Hinta: $46.99

Tutustu Amazoniin

9. MPow-autoteline

Tässä on langaton iPhone-laturi, joka on varustettu suurella sisäänrakennetulla kelalla, joka maksimoi latausnopeuden ja samalla suojaa ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta, ylivirralta ja oikosululta.

Se on helppo asentaa kojelautaan, ja voit työntää puhelimesi pidikkeeseen, jotta robottivarret kiinnittyvät automaattisesti sen ympärille. Paina sitten kummallakin puolella olevaa painiketta vapauttaaksesi laitteen sujuvasti.

Hinta: $27.98

Tutustu Amazoniin

10. Langaton TopWan-autolaturin kiinnike

Tässä langattomassa Qi-autolaturissa on tuuletusaukkoteline, joka helpottaa GPS-navigoinnin käyttöä ajon aikana. Sisäänrakennettu älykäs siru tarjoaa useita suojauksia ylikuormitukselta, ylivirralta, oikosululta, lämpötilan ohjaukselta jne.

Lisäksi sitä voidaan kääntää 360 astetta mukautumaan mukavimpaan katselukulmaan. Samaan aikaan puhelimesi on helppo sijoittaa ja irrottaa jokapäiväistä käyttöä varten. Hanki se väreillä, jotka sopivat tyyliisi.

Hinta: $23.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona

IPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -laitteillesi on melko laaja valikoima langallisia ja langattomia autolatureita. Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa. Saat vieläkin enemmän virtaa tarkistamalla premium-laitteesi parhaat langattomat virtapankit.

Voit myös lukea nämä:

 • Pyörätelineet iPhonelle
 • Parhaat langattomat kuulokkeet iPhonelle
 • Telakointiasemat iPhonelle
 • Parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle

Uusimmat viestit