Google-avustajan määrittäminen ja käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Huhumyllyt ovat osuneet härkäsilmään jälleen. Spekulaatioita tulevasta käynnistämisestä "Google Assistant" oli tehnyt kierroksia äskettäin. Odotetusti virtuaaliassistentti on saapunut iOS App Storeen. Vaikuttanut sen erittäin älykkyydestä, en voi odottaa Google-avustajan määrittämistä ja käyttämistä iPhonessa ja iPadissa, jotta kaikkiin kysymyksiini vastataan paljon nopeammin ja tarkemmin.

Avustajasta voit lähettää sähköpostia, tekstiviestejä, etsiä paikkoja, tehdä illallisvarauksen vastaamaan villimpiinkin kysymyksiisi, ja Assistant on täysin varustettu kestämään tehtävääsi aplombilla. Tarpeeksi puhetta, päästään alkuun!

Google-avustajan määrittäminen ja käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

merkintä: Google sanoo, että sinun on oltava vähintään 17-vuotias ladataksesi tämän sovelluksen. Se vaatii iPhonen / iPadin, jossa on iOS 9.1 tai uudempi.

Google-avustajan määrittäminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Lataa ensin Google Assistant iOS-laitteellesi.

Vaihe # 2. Kun olet ladannut sovelluksen onnistuneesti, käynnistä se. Kirjaudu sitten sisään Google-tililläsi.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on annettava Assistantille lupa käyttää asetuksia, kuten verkko- ja sovellustoimintoja, sijaintihistoriaa, laitetietoja, ääni- ja äänitoimintoja jne.

Näpäytä Kyllä, olen sisään oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 4. Seuraavaksi, jos haluat pysyä ajan tasalla Assistantin uusista ominaisuuksista, sovelluksista ja tarjouksista, pidä kytkin päällä. Näpäytä Seuraava oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 5. Napauta nyt alareunan keskellä olevaa mikrofonipainiketta. Anna sitten Assistantille pääsy mikrofoniin napauttamalla OK ponnahdusikkunassa.

Google Assistantin käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Oletetaan, että olet määrittänyt Google Assistantin täydellisesti iOS-laitteellesi. Avaa sovellus ja napauta pientä mikrofonipainiketta alhaalla keskellä.

Vaihe # 2. Seuraavaksi mene eteenpäin ja vastaa kyselyihisi. Kysy esimerkiksi: "Kuka on vuoden 2017 suosituin Hollywood-tähti", "Mikä on paras ravintola lähistöllä?" ja enemmän.

Sitä paitsi, hyödynnä sitä kaikin tavoin asettamaan muistutus, soittamaan suosikkimusiikkiasi, lähettämään sähköposteja jne.

Avustaja on melko fiksu, eikö olekin? Mikä tekee siitä niin jännittävän, on kyky vastata kyselyihin nopeasti ja tarkasti. Joten, ota se hyvälle pyörimiselle.

Kirjautua ulos

Google Assistantin saapuessa Siriin kohdistuu enemmän painetta toimia paremmin. Vaikka Applen virtuaaliassistentista on tullut paljon parempi viime aikoina, sillä on vielä jonkinlainen tapa olla yhtä älykäs kuin Cortana tai Google Assistant.

Vaikka Googlen virtuaaliassistentilla ei ole rajoitusten takia yhtä paljon täysimittaista toiminnallisuutta iOS-laitteilla kuin Androidilla, se on silti arvoinen ja tarpeeksi hyvä antamaan Sirille pitkän aikavälin omasta rahastaan.

Mitä mieltä olet Assistantista? Käytätkö sitä iPhonellasi? Jaa arvokasta palautettasi alla oleviin kommentteihin.

Haluat tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

  • Siri-kaiuttimen ominaisuudet
  • iPhone 8: n ominaisuudet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found