Parhaat Apple TV -sovellukset ruoanlaittoon vuonna 2021

Olkaamme kaikki rehellisiä täällä. Emme voi kaikki olla Gordon Ramsay, Jamie Oliver tai edes Sanjeev Kapoor. Mutta meidän on opittava ruoanlaitto jossain vaiheessa tai muussa, ja se vie paljon enemmän kuin vihannesten heittäminen ja pilkkominen. Vaikka meillä on useita iPhone-sovelluksia ruoanlaittoon, haluamme silti ne suuremmalle näytölle. Siksi tämä yhteenveto on ensisijaisesti parhaita Apple TV -sovelluksia varten, jotka auttavat parantamaan ruoanlaittotaitojasi.

Sinun ei tarvitse enää tilata noutoja, kun voit valmistaa kunnollisen aterian näiden Apple TV -reseptisovellusten avulla. Apple TV on erittäin toimiva ja tarjoaa upeita sovelluksia ja palveluja. Tämä Apple TV -sovellusten yhteenveto auttaa varmasti niitä, jotka haluavat oppia ruoanlaittoa.

1. Yummly Reseptit

Kun haluat valmistaa astian, ilman tätä tarvitaan kaksi pääasiaa; et voi valmistaa ruokaa. Nämä kaksi asiaa ovat ainesosia ja ruoanlaittotaitoja. Ja mitä jos kerron sinulle, että voit saada ne molemmat Yummly Reseptit -sovelluksesta. Ei, sovellus ei lähetä kulinaarisia asiantuntijoita kaikilla ainesosilla valmistamaan gourmet-ruokaa kotiovellesi. Mutta se varmasti muistuttaa sinua siitä, mitä sinun on ostettava ja kuinka valmistaa tiettyjä reseptejä.

Yummly on kädet alas parhaat reseptit ja aterian suunnitteluohjelma. Se kuratoi reseptit sinulle makusi, mieltymystesi, allergioiden jne. Mukaan. Ja reseptin perusteella se luo myös ostoslistan kaikille ainesosille.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Ruokaverkosto

Parhaaksi ruoka-tv-kanavaksi osoitettu ruokaverkosto on nyt myös törmännyt iOS-sovelluksiin. Food Network -sovelluksella on hyvät arvostelut ja arviot, joten se on pakollinen sovellus Apple TV: ssäsi. Se on yhden luukun ruokaa.

Food Network -sovelluksessa on yli 70 000 reseptiä, jotka tyydyttävät makusi. Sovelluksessa on kattavat video-oppaat, jotka auttavat sinua parantamaan ruoanlaittotaitojasi sekä muutamia keittiön hakkereita auttamaan sinua tulemaan paremmaksi kokiksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Masterclass

Oletko koskaan halunnut kokata oppimisen Gordon Ramsaylta, Thomas Kelleriltä ja muilta maailmankuulilta kokeilta? No, tämä toiveesi on pian täyttynyt tällä Apple TV: n ruoanlaittosovelluksella. Yli 60 maailmankuulun kokin kanssa, jotka auttavat sinua tekemään upeita herkkuja, mitä muuta voit pyytää reseptisovelluksesta?

Vaikka se ei ole vain ruoanlaittosovellus; sen sijaan se on yleinen taitojen kehittämissovellus, mutta voit oppia ruoanvalmistuksen nopeasti sovelluksen avulla. Älä vaivaudu menemään kulinaariseen luokkaan ja osta kokkaamasi keittiömestari. Tämän avulla voit käydä inspiroivalla ruoanvalmistusmatkalla suosikkikokkisi kanssa. Mitä odotat nyt? Lataa ja lataa Masterclass-sovellus Apple TV: hen tänään.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Keittiötarinat

Mene aterianvalmistusvyöhykkeelle tällä Apple TV: n tunnetuimmalla ruoanlaittosovelluksella. Apple TV: n Kitchen Stories -sovelluksessa on runsaasti reseptejä ja hakkerointeja grillaamiseen, hautumiseen, leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä HD-video-oppaat, jotka auttavat sinua päivittäisessä ruoassa. Voit myös ladata reseptejäsi ja ruokiasi iPhonesta ja ylistää niitä sovelluksen kansainvälisessä yhteisössä.

Kitchen Stories -sovelluksen mukana tulee 'ruoanlaittotila', joka aktivoitumisen jälkeen ottaa käyttöön opastetun opetusohjelman, joka auttaa sinua vaiheittaisen ruoanvalmistuksessa vaivattomasti. Mittausmuunnin helpottaa ainesosamittausten mukauttamista annoskokoannosten mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Maisteltu

Toinen TV-kanava, joka keksi oman Apple TV -sovelluksen. Maustettu mahtuu kaikki ruoka-, koti- ja matkasuunnitelmat yhteen paikkaan. Tastemadein tunnetuin Broken Bread -esitys, jossa ihmiset esittelivät yhteisöjään ruoan välityksellä, voidaan nyt suoratoistaa milloin tahansa.

Toinen sen kuuluisista näyttelyistä oli "Taisteluruokailu", jossa kokki Frankie Celenza näytti meille, kuinka tehdä herkullisia aterioita alle 2 dollaria / levy. Kiinnitä ja aloita ruoanlaittomatkasi sellaisilla inspiroivilla näytöksillä, jotka paitsi opettavat sinulle ruoanlaittoa, mutta jättävät lopulta enemmän arvoja ja empatiaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Tämä hämmästyttävä Apple TV: n ruoanlaittosovellusten kokoonpano lisää varmasti innostusta ja motivaatiota tulla kulinaariseksi taiteilijaksi. Kerro meille kulinaarisista fiaskoistasi alla olevissa kommenteissa ja kerro meille, kuinka nämä sovellukset ovat sinulle hyödyllisiä.

Haluat ehkä myös lukea:

  • Parhaat Apple TV -sovellukset
  • Apple TV 4K -lisävarusteet
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV 4K: lle
  • Parhaat projektorit Apple TV 4K: lle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found