Kuinka kirjoittaa nopeammin ja paremmin iPhoneen

Kirjoittaminen älypuhelimella on paljon erilainen kuin fyysisellä näppäimistöllä. Itse asiassa jopa iPad on parempi kirjoitettaessa, koska siellä on niin paljon tilaa, suurempia näppäimiä ja parempi tapa kirjoittaa. Suurimmalle osalle tämän sukupolven älypuhelimista kirjoittamisesta on tullut luonnollinen asia, mutta vasta aloittelevalle asiat voivat olla hieman vaikeita.

Siitä huolimatta, oletko asiantuntija kirjoittamisessa iPhonelle tai vasta aloittamassa, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä kirjoittaaksesi nopeammin, paremmin ja tuottavammin kirjoittaessasi. Pienet asiat, kuten lauseen jälkeinen jakso, automaattinen isot kirjaimet jne., Tekevät itse asiassa valtavan eron kirjoitustavassa.

Erittäin käteviä vinkkejä kirjoittamaan nopeammin iPhoneen

Sukelletaan suoraan sisään :

# 1. Erikoismerkkien kirjoittaminen

IPhonen oletusnäppäimistö on yleensä englanti (Yhdysvallat) ja huomaat, että se on hyvin samanlainen kuin fyysinen näppäimistö. Joten miten kirjoitat korostetut aakkoset, joita käytetään muilla kielillä, kuten espanja, portugali ja paljon muuta?

Näiden merkkien kirjoittamiseksi sinun tarvitsee vain napauttaa tiettyä näppäintä ja pitää sitä painettuna. Esimerkiksi 'U': n napauttaminen ja pitäminen painikkeella avaa toisen näppäinrivin, joka sisältää erityyppisiä 'U'. Voit vain pyyhkäistä yhden niistä yli tietyn merkin kirjoittamiseksi. Jos haluat kirjoittaa umlautin, napauta U-painiketta pitkään ja kun uusi rivi tulee näkyviin, liu'uta sormea ​​umlaut-merkin päälle.

# 2. Aikojen kirjoittaminen automaattisesti

Nopeampi tapa kirjoittaa pisteitä / pisteitä on ottaa käyttöön pikakuvake. Pikakuvake napauttaa välilyöntiä kahdesti sanan jälkeen. Välilyönnin napauttaminen kahdesti sanan jälkeen asettaa pisteen / pisteen heti sanan perään. Se on niin yksinkertaista.

Tietenkin, jotta tämä toimisi, sinun on otettava käyttöön pikakuvake Asetukset → Yleiset → Näppäimistöt.

3. Nopeampi tapa kirjoittaa välimerkkejä

”123” -näppäin avaa kaikki erilaiset välimerkit ja numeronäppäimet, mutta tiesitkö, että se on todella aikaa vievä tapa kirjoittaa piste tai pilkku tai puolipiste? Jos kirjoitat erityistä välimerkkiä, aiot käyttää sitä todennäköisesti kerran ja siirtyä sitten aakkostenäppäimistöön.

Joten napauttamalla 123-näppäintä, napauta ja pidä sitä painettuna. Tämä paljastaa välimerkkien näppäimistön. Liu'uta nyt haluamasi avaimen yli. Tämän jälkeen vapauta vain! Voila! Avain kirjoitetaan ja palaat aakkosenäppäimistöön automaattisesti.

# 4. Automaattisten virheiden estäminen

Automaattinen korjaus on oletettavasti hyödyllinen ominaisuus iPhonessa, mutta siitä on tullut enemmän koominen helpotus, joka johtaa lopulta hyvin kiusallisiin tilanteisiin. Se on yleensä turvallisempaa ja parempi sammuttaa se. Voit tehdä sen vain siirtymällä osoitteeseen Asetukset → Yleiset → Näppäimistö ja sammuta paikka, jossa lukee Automaattinen korjaus.

# 5. Caps Lock -toiminnon ottaminen käyttöön

IPhone-näppäimistön vaihtonäppäin toimii aivan kuten tavallisella näppäimistöllä. Mutta missä on caps lock -avain? Se on todella piilotettu vaihtonäppäimen sisään. Kaksoisnapauta vaihtonäppäintä ja se muuttuu siniseksi. Tämä tarkoittaa, että kirjainlukko on PÄÄLLÄ, ja kirjoittamasi tiedot ovat nyt isoja kirjaimia.

Käärimistä…

Se on kaikki tänä iltana ihmisille! Jos tiedät muita temppuja kirjoittamiseen nopeammin iPhone-näppäimistöllä, muista jakaa se kommenteissa. Auta muita iOS-käyttäjiä innovatiivisilla vinkeillä. Siihen asti on hyvästitun aika, mutta palaan takaisin muutamilla mahtavilla vinkeillä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Kuinka kirjoittaa erikoismerkkejä nopeasti Maciin
  • Toimintatyyppi ja näppäimistö: Nopea kirjoittaminen Apple Watchiin ja iPhoneen
  • Sarkainmerkin lisääminen iPhoneen tai iPadiin

Jos pidit tästä sisällöstä, muista jakaa se ystäviesi kanssa Facebookissa, Twitterissä ja sähkeessä.

Uusimmat viestit