Kuinka luoda / hallita lähetyslistoja WhatsAppissa iPhonessa

WhatsAppin avulla käyttäjät voivat lähettää suoran viestin monille ihmisille kerralla kutsutun ominaisuuden ansiostaLähetysluettelot. Jotkut ihmiset saattavat väittää voivansa lähettää viestin monille ihmisille kerralla myös ryhmäkeskustelussa, joten miksi he tarvitsevat lähetysluetteloita? No, kun lähetät viestin ihmisille, jotka ovat lähetysluetteloissa, viesti lähetetään suoraan heille, ja kun he vastaavat, saat heidän viestinsä henkilökohtaisesti toisin kuin ryhmäkeskustelut.

Voit helposti luoda lähetysluetteloita iPhonen WhatsAppissa. Vielä parempi, voit lisätä, poistaa ihmisiä ja hallita luetteloa mukavasti. Lisäksi voit lisätä enintään 256 henkilöä yhteen luetteloon. Anna minun näyttää, miten se toimii!

Kuinka tehdä uusi lähetysluettelo WhatsAppissa iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp.

Vaihe # 2. Näpäytä Chatit alhaalta → Napauta Lähetysluettelot alla Chatit Alusta.

Vaihe # 3. Näpäytä Uusi luettelo pohjalta.

Vaihe # 4. Lisätä yhteyshenkilöiden nimet lähetysluettelossa → Kun olet lisännyt yhteyshenkilöiden nimet lähetysluetteloon, napauta Luoda Alusta.

Se siitä! Olet luonut lähetysluettelon. Nyt voit lähettää viestin suoraan kaikille ihmisille, jotka olet lisännyt luetteloon.

Kuinka lähettää viesti WhatsAppissa

Vaihe 1. Näpäytä Chatit WhatsAppissa → Napauta Lähetysluettelot.

Vaihe # 2. Napauta Olemassa olevaa Lähetysluettelo olet juuri luonut → Syötä haluamasi teksti → Napauta Lähettää Painike.

Kuinka lisätä / poistaa ihmisiä lähetysluettelosta WhatsAppissa iPhonessa

Voit helposti lisätä ihmisiä lähetysluetteloon. Jos et halua yhteystietojen pysyvän enää luettelossa, voit myös poistaa ne. Näin.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp → Näpäytä Chatit pohjalta → Napauta Lähetysluettelot Alusta.

Vaihe # 2. Nyt näet luettelon lähetysluetteloista. Näpäytä "Minä" -kuvake lähetysluettelon vieressä, johon haluat lisätä tai poistaa ihmisiä.

Vaihe # 3. Näpäytä Muokkaa luetteloa.

Vaihe # 4. Lisää seuraavaksi yhteyshenkilön nimi lähetysluetteloon. Voit tehdä sen napauttamalla pieni ympyrä ennen lisättävää yhteystietoa.

merkintä: Voit lisätä enintään 256 vastaanottajaa yhteen lähetysluetteloon.

Poista yhteyshenkilö napauttamalla poistettavan yhteystiedon nimeä "x". Muista napauttaaTehty oikeassa yläkulmassa vahvistaaksesi. Sinun on napautettavaTehty oikeassa yläkulmassa, kun poistat kontaktin muutoksen vahvistamiseksi.

Voit myös antaa nimen lähetysluettelolle.

Vaihe 1. Voit tehdä niin napauttamalla ChatitLähetysluettelot.

Vaihe # 2. Näpäytä "Minä" Kuvake.

Vaihe # 3. Näpäytä listanimi → Enter toivottu nimi.

Lähetysluettelon poistaminen WhatsAppissa iPhonessa

Arvaa, lähetysluettelon poistaminen on melko helppoa, jos et enää halua sitä henkilökohtaisista syistä. Näin voit poistaa sen.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp → Näpäytä Chatit alhaalta → Napauta Lähetysluettelot.

Vaihe # 2. Sinun pitäisi nähdä lähetysluettelot. Pyyhkäise vasemmalle lähetysluettelo jonka haluat poistaa ja napauta sitten Poistaa.

Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Muokata oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten punainen painike lähetysluettelon vieressä ja napauta Poistaa.

Paketoida

Tämä on yksi suosikkini ominaisuuksista WhatsAppissa. Suosittu viestisovellus on saanut viime aikoina useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Esimerkiksi tilaominaisuus, vaihtoehdot kaksivaiheisen vahvistuksen ottamiseksi käyttöön ja tiettyjen mediatiedostojen poistaminen yksittäisestä chatista jne.

Mikä on suosikkisi ominaisuus WhatsAppissa? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit