Kuinka tallentaa mobiilidataa Snapchatin avulla iPhonessa ja iPadissa

Minusta Snapchat on mielenkiintoisempi kuin monet muut sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset. Ominaisuudet kuten Face Swap ja Memories vaikuttavat minuun paljon. Aina kun olen rajoitetulla kaistanleveydellä, varmista, että otan käyttöön matkatilan tallentaaksesi mobiilidataa Snapchatin avulla iPhonelleni tai iPadilleni.

Kun matkatila on käytössä, sisällön, kuten Snaps, Stories ja Discovery -kohteiden automaattinen lataus lopetetaan. Napauta tällaista sisältöä ladataksesi ne manuaalisesti. Vaikka käyttökokemukseen vaikuttaa hieman, kannattaa kokeilla varsinkin, kun haluat vähentää iOS-laitteen matkapuhelimen kulutusta.

No, tähän ongelmaan on myös ratkaisu.

Kuinka tallentaa mobiilidataa Snapchatin avulla iPhonessa ja iPadissa

Äskettäin Snapchat on ottanut käyttöön sovelluksessaan uuden ominaisuuden - matkatila. Tämä auttaa käyttäjiä säästämään mobiilidataa Snapchatin käytön aikana. Matkatilan lisäksi Snapchat on myös ottanut käyttöön joitain emoji-parannuksia.

Ennen kuin kytket matkatilan päälle, varmista, että sinulla on uusin Snapchat-versio iPhonellasi tai iPadillasi.

Kun olet ladannut viimeisimmän Snapchat-version, olet valmis tallentamaan mobiilidatasi iPhoneen ja iPadiin.

Snapchatin matkatilan ottaminen käyttöön mobiilidatan tallentamiseksi iPhoneen

Vaihe 1. Käynnistä Snapchat iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta yläosassa näkyvää profiilikuvaketta.

Vaihe # 3. Napauta nyt oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.

Vaihe # 4. Napauta Hallitse kohdassa LISÄPALVELUT.

Vaihe # 5. Vaihda matkatila päälle.

Kuinka matkatila toimii?

Tavallisessa tilassa Snapchat-sovelluksesi lataa automaattisesti sisältöä, kuten napsautuksia, tarinoita ja löytöjä; tämä kuluttaa varmasti tietosi. Matkatila lopettaa kaiken tämän sisällön automaattisen lataamisen ja vähentää siten iPhonen datakäyttöä. Joten kun olet kytkenyt matkatilan päälle, sinun on napautettava tällaista sisältöä manuaalisesti.

Jos et kuluta paljon mobiilidataan, Snapchat Travel Mode -ominaisuus on sinulle sopiva.

Parannettu akun kesto

Toinen Snapchatin hieno ominaisuus on, että voit säästää iPhonen akunkestoa, koska Snapchatin käyttö saattaa kuluttaa puhelimen akkua. Joten tässä voit säästää akkua iPhonessa Snapchatin käytön aikana.

Kuinka ottaa virransäästötila käyttöön parantaaksesi akun käyttöikää, kun käytät Snapchattia iPhonessa

Ota matkatila käyttöön noudattamalla mainittuja neljää ensimmäistä vaihetta. Kun olet Hallinta-näytössä, vaihda virransäästötila päälle.

Tämä säästää iPhonen akunkulutusta, kun käytät Snapchattia.

Mitä uutta emojissa on?

Aikaisemmin käyttäjien oli tehtävä useita emoji-tiedostoja yhdessä tekstijonossa. Nyt uusimmassa versiossa käyttäjät voivat lisätä lukumäärän emojia napsautuksiinsa ja sijoittaa ne yksittäin. Voit käyttää sijoitettavia emojeja, eli Tarranvalitsinta, napauttamalla post-it note -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa, mutta vasta valokuvan tai videon ottamisen jälkeen.

Sekalaiset

Emoji-parannusten, akunsäästötilan ja matkatilan lisäksi Snapchatin uusimmalla versiolla on jotain muuta tarjottavaa. Jos olet aloittelija Snapchatissa, voit nähdä, kuka on katsellut tarinasi silmäpainikkeen avulla, ominaisuus, joka oli saatavilla aiemmin.

Lisäksi voit myös viedä profiilisi GIF-videon todellisena videona; aiemmin se oli vain valokuvasi ensimmäisestä kehyksestä.

merkintä: Tutustu virransäästötilaan, jonka avulla voit estää Snapchattia tyhjentämästä enemmän laitteen akkua. Jos olet huolissasi tämän sovelluksen akunkulutuksesta, ota se käyttöön.

Käärimistä

Jos haluat hallita paremmin mobiilidatan käyttöä iOS-laitteessasi, suosittelen, että valitset yhden näistä parhaista dataseurantasovelluksista. Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun haluat pitää välilehden tiedonkulutuksesta.

Jos löydät minkä tahansa sovelluksen, joka syö enemmän tietoa laitteestasi, on kolme älykästä tapaa, joilla voit hallita sitä.

Ensimmäinen: Anna sovelluksen käyttää matkapuhelindataa vain, kun käytät sitä. (Asetukset → Matkapuhelin)

Toinen: Päivitä sovellus uusimpaan versioon. Minkä tahansa sovelluksen vanhentunut versio ei ole vain ongelmallisempi, mutta myös vähemmän turvallinen. Varmista siis, että päivität sovelluksia ajoittain. (App Store → päivitykset)

Kolmas: Poista sovellus ja asenna se uudelleen.

Historian ja välimuistin tyhjentäminen voi myös auttaa paitsi vähentämään datan kulutusta myös estämään sovellusta tyhjentämästä laitteen akkua. (Kuinka tyhjentää Snapchatin historia iPhonessa).

Et halua jättää väliin:

  • Kuinka ladata Snapchat-videoita Instagram-tarinoihin iPhonessa
  • Kuinka avata Snapchat-pokaalit iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit