Parhaat iPhone XR -näytönsuojat vuonna 2021

IPhone on todennäköisesti yksi arvostetuimmista ja yksityisistä omaisuuksistasi. Joten on tärkeää pitää se turvassa laadukkailla iPhone XR -koteloilla ja näytönsuojuksilla. Lisäksi vakoojavastainen näytönsuoja menee askeleen pidemmälle puolustamaan näyttöäsi naarmuilta ja rajoittamaan näytön katselukulmaa. Joten voit estää julkisissa tiloissa surffaajia surffaamasta arkaluonteisia tietojasi näiden parhaiden iPhone XR -suojausnäyttöjen avulla.

 1. JETech | iPhone XR Privacy -näytönsuojat
 2. Spigen-karkaistu lasi
 3. Tech Armor 360 asteen yksityisyyselokuva
 4. uShield Privacy -näytönsuoja
 5. Suojaava FlexGear-karkaistu lasi
 6. TORRAS Black Diamond Näytönsuoja
 7. Supershieldz 0.33mm Anti Spy Protector
 8. Ailun 0,25 mm japanilainen lasi
 9. Leadstar 3D Touch karkaistu lasi
 10. pehael 9H Kovuus Anty Spy Protector

1. JETech | iPhone XR Privacy -näytönsuojat

Pölytön, sormenjäljetön, kuplaton, koteloystävällinen ja tietysti vakoojavastainen - tämä näytönsuoja valitsee kaikki ruudut puhelimesi näytön suojaamiseksi. Se sopii täydellisesti, peittäen kaikki näytön tasaiset alueet ilman ilmakuplia.

Lisäksi se tekee kiitettävää työtä yksityisyytesi suojaamiseksi olemalla vain näkyvissä suoraan näytön edessä oleville henkilöille. Joten voit käyttää iPhoneasi huolettomasti julkisissa paikoissa.

Hinta: $9.98

Tutustu Amazoniin

2. Spigen-karkaistu lasi | iPhone XR Privacy -näytönsuojat

Spigenin yksityisyyden suojakalvo tekee elämästäsi erittäin helppoa. Automaattisen kohdistussarjan avulla voit saavuttaa tämän karkaistun lasin näytönsuojan vikaturvallisen asennuksen. Kun olet asentanut sen, voit nauttia tämän näytön suojuksen mustasta yksityisyydestä, joka osittain pimenee 30 astetta ja on täysin näkymätön 60 astetta.

Koteloystävällinen muotoilu ei koskaan tule tapa asentaa suojakoteloa iPhoneen. Lopuksi, tämä korkealaatuinen näytönsuoja tarjoaa upean kosketusvasteen.

Hinta: $13.99

Tutustu Amazoniin

3. Tech Armor | iPhone XR Privacy -näytönsuojat

Näytönsuoja ei saa vaarantaa käyttökokemustasi. Tech Armor tietää tämän, ja siksi se on valmistanut näytönsuojan, joka tarjoaa täydellisen suojan suuremmalle iPhone XR: n HD-näytölle. Siinä on kymmenen innovatiivista tasoa, jotka tarjoavat 4-suuntaisen yksityisyyden suodattimen.

Lisäksi japanilainen PET Privacy -verkkomateriaali pitää arkaluonteiset tietosi identiteettivarasten näköpiirissä. Tech Armourin kaksoissäleikkö pitää puhelimesi näytön mustana laitteesta riippumatta.

Hinta: $9.95

Tutustu Amazoniin

4. uShield Privacy -näytönsuoja

Tämä yksityisyyden suojakalvo pitää kaikki henkilökohtaiset tietosi poissa ympärilläsi olevien vieraiden silmien luota. Se suodattaa kuitenkin myös osan näytön kirkkaudesta vähentämällä sitä 35%.

Siinä on hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite varmistaaksesi, että näytölläsi ei ole hikiä, sormenjälkiä tai öljyjäämiä. Lopuksi naarmuuntumaton pinta suojaa näyttöäsi pieniltä putoamisilta, tahattomilta kolhuilta ja päivittäiseltä kulumiselta.

Hinta: $14.95

Tutustu Amazoniin

5. Suojaava FlexGear-karkaistu lasi

FlexGear esittelee uuden sukupolven näytönsuojan, joka ei tummenta puhelimesi näyttöä, joten kirkkautta ei tarvitse säätää. Lisäksi FlexGear käyttää Aura Shield -lasia, joka tarjoaa 3D-kosketustuen.

Lisäksi tällä lasilla on sormenjälkiä estävä pinnoite, joka estää kosketusnäyttöä vahingoittumasta. Parhaan suojan saavuttamiseksi tällä lasilla on 9H-kovuus, ja silti se on 15% ohuempi kuin muut näytönsuojat.

Hinta: $13.99

Tutustu Amazoniin

6. TORRAS Black Diamond Näytönsuoja

Tämä iPhone XR -näytönsuoja estää kaikkien vieressäsi olevien henkilöiden näkymän, jotka saattavat yrittää tarkastella näyttöäsi 28 asteen kulmassa. Se on valmistettu 9H: n erittäin vahvasta räjähdyssuojattusta karkaistusta lasista, joka voi selviytyä pudotessaan kovalle pinnalle 6 metrin korkeudelta (6 metriä).

Samalla se hylkii öljy- ja sormenjäljet ​​tarjotakseen sinulle luonnollisimman katselukokemuksen ja 3D-herkkyyden. Tuotemerkki tarjoaa erinomaista asiakastukea mahdollisissa laatuongelmissa.

Hinta: $25.98

Tutustu Amazoniin

7. Supershieldz 0,33 mm: n vakooja suojaava

Supershiledz on oppinut taidon luoda yksityisyyden suojakalvo. Voit luottaa tähän iPhonellesi luotuun karkaistun lasin näytönsuojaan. Sen 2,5D pyöristetty reunalasi tarjoaa lisämukavuutta sormillesi ja kädellesi.

Se pitää näytön suojattuna hikiä ja sormenjälkiä vastaan ​​hydrofobisen ja oleofobisen pinnoitteen ansiosta. Lisäksi 9H-kovuudellaan tämä näytönsuoja tarjoaa paremman suojan naarmuilta, mutta säilyttää alkuperäisen kosketuskokemuksen.

Hinta: $9.49

Tutustu Amazoniin

8. Ailun 0,25 mm japanilainen lasi

Ailun on valmistanut yksityisyyden suojan, joka on täysin yhteensopiva iPhone XR: n pyöristetyn mallin kanssa. Koska korkealaatuinen lasi ei peitä koko näyttöä, se on ystävällinen suojakoteloille, joita käytät iPhonellesi. Sen 99,99% kosketusnäytön tarkkuudella haluaisit olla vuorovaikutuksessa iPhonen kanssa.

Ailunin hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite estää öljyn tahroja ja sormenjälkitahroja vahingoittamasta puhelimesi näyttöä. Pidä puhelimesi näyttö näkyvissä vain sinulle, kun olet bussissa, hississä tai metrolla.

Hinta: $8.89

Tutustu Amazoniin

9. Leadstar 3D Touch karkaistu lasi

Teräväpiirto, korkealaatuinen materiaali ja riittävä yksityisyys tekevät tästä näytönsuojasta erottuvan. Se on yhteensopiva 99% markkinoiden tapauksista, mikä antaa täydellisen istuvuuden ja täydellisen selkeyden. Se ei koskaan häiritse kasvotunnusta.

Lisäksi se on helppo asentaa ilman ilmakuplia. Se ei muuta näyttöä liian pimeäksi eikä vahingoita puhelimesi akkua. Lopuksi, jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluun ja saada ilmaisen korvauksen viallisiin tuotteisiin.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

10. pehael 9H Hardness Anty Spy Protector

Tämä yksityisyyden suojaus suojaa henkilökohtaisia ​​ja arkaluontoisia tietojasi turvassa muilta. Parasta tässä näytönsuojassa on, että voit pitää laitettasi vaaka- tai pystysuorassa. Se on valmistettu 0,33 mm: n korkealaatuisesta karkaistusta lasista, joka pitää puhelimesi näytön pöly- ja sormenjäljettömänä.

Asennusprosessin yksinkertaistamiseksi Pehael toimittaa pakkauksessa märkä- / kuivapyyhkeet ja pölynpoistotarrat. Kun olet asentanut suojuksen, nauti sen 9H-kovuudesta ja suojaa puhelimen kosketusnäyttö naarmuilta.

Hinta: $9.85

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona!

iPhone XR Privacy -näytönsuojat ovat pakollisia lisävarusteita iPhone XR -laitteellesi. Minkä valitsit lisätäksesi ylimääräisen suojan arkaluonteisiin tietoihin?

Saatat myös haluta tarkastella:

 • iPhone XR -kotelot
 • iPhone XR -kuoret
 • Parhaat iPhone-taustakuvaohjelmat

Uusimmat viestit