Volume HUD: n käyttäminen iOS 13: ssa ja iPadOS 13: ssa

IOS 13 on vastannut paljon kaikkien odotuksia ja muutama piilotettu yllätys. Mutta iPadOS 13 oli jokaiselle jotakin täysin sinistä. Joka tapauksessa emme ole täällä puhumassa siitä; olemme täällä puhumassa HUD-äänenvoimakkuudesta, josta huhuttiin jo jonkin aikaa.

IPhone ja iPad ovat tehokas laite, ja myös niiden kaiuttimet ovat hyviä. Mutta kömpelö äänenvoimakkuuden säätö on jotain, jota vihasi useimmat iOS-käyttäjät. Onneksi Apple huomasi sen ja uudisti sen kokonaan iOS 13: ssa ja iPadOS 13: ssa. Nyt sinun ei tarvitse painaa tätä äänenvoimakkuuspainiketta uudestaan ​​äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Sen sijaan voit napsauttaa sitä helposti kerran ja säätää ääntä uudella HUD: lla.

Sitä ei ole hankala käyttää, mutta ajattelimme tehdä pikapalan lukijamme oppia käyttämään tätä uutta ominaisuutta. Joten jatka lukemista tämän lyhyen oppaan läpi ja käytä iPhonea tai iPadia kuin ammattilainen.

Volume HUD: n käyttäminen iOS 13: ssa ja iPadOS 13: ssa

Toisin kuin useimmat oppaat, tämä ei pyydä sinua siirtymään Asetukset-sovellukseen, koska mitään ei ole määritettävissä. Sen sijaan, paina ja vapauta ÄänenvoimakkuusYlös tai Alas-painiketta iPhonessa tai iPadissa.

Huomaat uuden volyymin HUD: n. Voit nyt säätää äänenvoimakkuutta kosketuksella. Lisäksi, jos näit, äänenvoimakkuuden ilmaisin on vähemmän häiritsevä verrattuna aiempiin iOS-laitteisiin. Ja kyllä, se kutistuu edelleen, jos painat äänenvoimakkuuspainiketta uudelleen.

Siinä kaikki ihmiset! Kuten aiemmin todettiin, ominaisuuden käyttö on vaivatonta. Joten mene ja kokeile sitä.

Käärimistä…

IOS 13: ssa on mukana niin paljon uusia ominaisuuksia; siellä on myös lukuisia piilotettuja ominaisuuksia. Jatkamme sen julkaisemista heti, kun löydämme jotain mielenkiintoista, joten kirjoita meidät kirjanmerkkeihin ja vieraile uudessa sisällössä. Siihen asti jatkan ominaisuusjahti-tehtävääni.

Voit myös tutkia:

  • Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen kerralla iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka ladata yli 200 Mt: n sovelluksia mobiilidatan kautta iOS 13: ssa iPhonessa
  • Kuinka ottaa tumma tila käyttöön iOS 13: ssa tai iOS 12: ssa iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka asentaa iOS 14 Beta iPhoneen ilman kehittäjätiliä Windowsilla

Mitä mieltä olet uudesta volyymista HUD? Jaa se kommenteissa ja älä unohda jakaa näitä tietoja Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Uusimmat viestit