Parhaat iPhone Xs Max -puskurin kotelot vuonna 2021

Halu antaa iPhonen edelleen esitellä kuuluisaa muotoiluaan sai minut menemään puskurikoteloon useita vuosia sitten. Kyky tarjota perussuojaa leikkaamatta tyyliä tekee siitä yhden halutuimmista puvuista. Olen todella halunnut käyttää sitä iPhonessani. Olen jo tarkastellut useita tapauksia, kuten akkukotelot ja armeijan kotelo, mielestäni on korkea aika valita myös iPhone Xs Maxin parhaat puskurikotelot.

 1. Laukku Stella
 2. ESR
 3. Suojakotelo yksisarvinen
 4. ZHK
 5. Comsoon
 6. KuGi
 7. Matone
 8. Singdo
 9. V-kestävä
 10. V-kestävä

1. Laukku Unicorn Beetle Stella

Hieno kauniin marmorinen muotoilu, Supcase Unicorn Beetle Stella on se, jonka sinun pitäisi valita antamaan iPhonellesi hieman erilainen ilme. Pehmeän TPU-puskurin ja kiinteän takalevyn ansiosta kotelo tarjoaa sertifioidun sotilastason suojan iPhonelle.

Muodollinen muotoilu ja tarkat aukot sopivat älypuhelimeen täydellisesti. Kumipinnoitettu ulkopinta tarjoaa paremman otteen mukavaan pitoon, kun taas kosketuspainikkeet tarjoavat paremman napsautuksen. Mitä tulee väreihin, Unicorn Beetle Stella on saatavana kahtena värivaihtoehtona, kuten musta ja marmori.

USP: Marmorisuunnittelu

Katso Supcase

# 2. ESR

Haluan saada ESR: n, jotta voisin tarjota iPhone X: lle tarvittavan suojan selviytyäksesi satunnaisista kolhuista ja näyttämään edelleen tyylikkäiltä. Sen mukana tulee kestävä takalevy ja iskuja vaimentava runko. Kaksikerroksinen kotelo varmistaa, että iPhonella on tyyny suojaamaan vaurioita.

ESR-puskurikotelon ominaisuudet ja kamerarengas eivät koskaan anna kahden kameran naarmuuntua. Yksi merkittävä piirre tässä tapauksessa on yhteensopivuus langattoman latauksen kanssa.

Jos olet omaksunut tämän kätevän lataustekniikan, kotelo kannattaa valita. Lopuksi voit valita tämän vaikuttavan puskurin kannen kolmessa värissä: hopea, musta ja mintunvihreä.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

# 3. Supcase Unicorn Beetle puskurikotelo

Entä jos otat ylimääräisiä telakoita ja laitat iPhonen kokonaan turva-alueelle? Tarkoitan, että jos haluat varustaa phabletisi voitettavaksi jopa ilkeästä pudotuksesta, Unicorn Beetle -puskurin kotelo olisi hyvin ajoitettu vaihtoehto.

Mikä asettaa tämän tapauksen omaan liigaansa, on erittäin kestävä rakenne, joka voi vaimentaa iskun vaivattomasti. Kun pehmustetut kulmat lisäävät rakennetta entisestään, Xs Max pysyy turvassa.

Yhteensopivuus langattoman latauksen kanssa tekee Unicorn Beetlestä turvallisen panoksen jokapäiväiseen käyttöön. Neljän väriyhdistelmän saatavuus vahvistaa profiilia entisestään.

USP: Tukeva rakenne

Katso Supcase

# 4. ZHK

Ominaisuus, joka on houkutellut minua kohti ZHK: ta, on läpinäkyvä ja mukava muotoilu. Melko sileän rungon ansiosta se tarjoaa paremman otteen ja kestää myös pieniä iskuja.

Kameran ja näytön ylimääräinen suojaus tekee siitä hyödyllisen kannen. Koska pidän paremmasta langattomasta latauksesta, arvostan yhteensopivuutta langattoman latauksen Qi-standardin kanssa. Aukot ovat kohtisuorassa, kun taas painetut painikkeet ovat rapeat.

USP: Mukava malli

Tutustu Amazoniin

# 5. Comsoon

“Comsoon” on ensisijaisesti selkeä puskurin tapaus. Hybridirakenne, jossa on TPU-kehys ja PC-takaosa, antaa sille mahdollisuuden tarjota tarvittava pudotussuoja. Kumipinnoitetuilla sivuilla läpinäkyvä kotelo tuntuu mukavalta käsissä.

Koska tämä kansi on erittäin joustava, sinulla ei ole vaikeuksia asentaa ja poistaa sitä. Toinen merkittävä ominaisuus on viistetty reuna, joka pitää 6,5-tuumaisen reunasta reunaan -näytön suojattuna naarmuilta. Lisäksi sileät painikkeet ja kuvan täydelliset aukot parantavat käyttökokemusta.

USP: Kristallinkirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. KuGi

Kun tulee tehdä mukava pari iPhone Xs Maxin kanssa, KuGi voi olla oikeassa rahassa. Kaksisävyinen muotoilu näyttää silmiinpistävältä. Valmistettu pehmeästä TPU: sta, se on erittäin joustava ja napsahtaa helposti phabletin ympärille.

Pääasiassa pehmeäpintaisen pinnan ansiosta saat ergonomisen tunnelman. Takana on kamerarengas, jonka avulla ampuja pysyy suojattuna naarmuilta. Ja sisältäen etuhuulen, OLED-näytöllä on ylimääräinen suoja hankaukselta.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

# 7. Matone

Iskunkestävä muotoilu esittelee Matone on suunniteltu pitämään iPhonen ohut ennallaan vaarantamatta suojaa. Kiinteä runko on saanut ylimääräisen tyynyn iskujen hajottamiseksi.

Sileä sisustus estää naarmuja vahingoittamasta älypuhelinta. Sen mukana tulee etuhuuli, joka estää näytön liukumasta tasaiselle pinnalle. Lisäksi kumitettu runko tarjoaa turvallisen otteen, jotta kämmenesi tuntuu aina mukavalta pitää kiinni jättimäisestä iPhonesta.

USP: Iskuja vaimentava rakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. Singdo

Singdo näyttää olevan melko hyvä mahdollisuus iPhonellesi. Sen tarkoituksena on tarjota laitteelle 360 ​​asteen suoja. Ja suuressa määrin se onnistuu täyttämään merkin.

Tämä puskurikotelo on valmistettu korkealaatuisesta PET-materiaalista. Tämän seurauksena se on kevyt eikä lisää paljon irtotavaraa laitteeseen. Tuki langattomalle lataukselle tarkoittaa, että voit pudottaa sen latausmattoosi laitteen mehuksi.

Eikä siinä kaikki, Singdossa on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka tarjoaa maksimaalisen suojan kosketusnäytölle.

USP: Laadukas PET-materiaali

Tutustu Amazoniin

# 9. V-kestävä

Katson Vproofiä täydellisenä puskurikotelona. TPE-, PC- ja TPU-materiaalien sekoitus on vahvistanut sen rakennetta. Lisäksi kulmat on panssaroitu, jotta kotelo pystyy vastustamaan iskuja helposti.

Selkeä takaosa antaa iPhone Xs Maxin pysyä ihmisten silmissä. Ihmiset, jotka eivät enää suosi langallista latausta, rakastavat sen yhteensopivuutta toimimaan uuden aikakauden langattomien laturien kanssa. Lopuksi painikkeet tarjoavat kosketuspalautetta, jotta voit säätää äänenvoimakkuutta ilman ongelmia.

USP: Vahvistetut kulmat lisäävät suojaa

Tutustu Amazoniin

# 10. X-Doria

X-Doria-puskurikotelo on ylittänyt armeijan luokan pudotustestin melkein 10 jalasta. Siinä on upea muotoilu tinkimättä turvaominaisuuksista. Turvallisuuden lisäksi kotelon alaosassa oleva muotoilu vahvistaa ääntä tuottamaan paljon enemmän kuin mitä iPhone XS Max -kaiuttimet tarjoavat.

Kohotetuilla huulilla etunäyttö ja kameran lasi on suojattu naarmuilta, kun peto lepää pöydällä. Lopuksi on saatavana viisi väriä mieltymyksesi mukaan.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, toistaiseksi!

Pysy kuulolla lisää…

Vakuutan; Lisään tähän puskuriin lisää puskurikoteloita, jotta voit havaita hienon helposti. Olenko unohtanut huippuluokan tapauksen? Jos kyllä, ilmoita siitä minulle.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
 • iPhone Xs Max Näytönsuojat
 • Parhaat iPhone Xs Max -jalustakotelot

Uusimmat viestit