AirPods-latauskotelon akun tyhjennysongelma: kuinka korjata se

AirPods-latauskotelo tyhjentää odottamattoman akun joillekin käyttäjille. Raporttien mukaan 30-50% latauskotelon akusta pudotetaan hetkessä, vaikka sitä ei käytetä.

AirPods-latauskotelon sanotaan kestävän jopa 24 tuntia. Mielenkiintoisinta on, että se pystyy tarjoamaan hyvät kolme tuntia kuunteluaikaa vain 15 minuutin latauksella ja viisi tuntia akun kestoa yhdellä latauksella. Latauskotelon valitettavasta nopeasta tyhjenemisestä näyttää kuitenkin tulleen huolenaihe joillekin käyttäjille.

Kuinka korjata AirPods-kotelon tyhjennys

Reddit-käyttäjän mukaan AirPods-kotelon nollaaminen korjasi akun tyhjenemisongelman. Vaikka se ei napsauttanut monia käyttäjiä, joillakin onnekas se. Siksi suosittelen sinua kokeilemaan tätä temppua.

Ratkaisu # 1: Nollaa AirPodit

Vaihe 1. Paina vain asetuspainiketta noin 15 sekunnin ajan, kunnes tilavalo alkaa vilkkua keltainen muutaman kerran ja vilkkuu sitten valkoisena.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on kytkettävä AirPod-laitteet uudelleen laitteisiisi. (Käy läpi tämä täydellinen opas asentaaksesi AirPodit iPhonen, iPadin, Apple Watchin, Macin ja Apple TV: n kanssa. Jos haluat liittää kuulokkeet Windows- ja Android-laitteisiin, tutustu tähän viestiin.)

merkintä: Jos olet määrittänyt kaksinkertaisen napautuksen keskeyttämistoiminnon, sinun on määritettävä se uudelleen.

Ratkaisu # 2: Tyhjennä AirPodit ja latauskotelo kokonaan ja lataa ne sitten

Jos nollaaminen ei ole ratkaissut ongelmaa, tyhjennä AirPod-laitteiden ja kotelon akku kokonaan. Lataa sitten ne. Se on tehnyt tempun muutamalle käyttäjälle. Toivottavasti se voi toimia myös sinulle.

Ota yhteyttä Appleen

Jos yllä mainitut ratkaisut eivät ole ratkaisseet kotelon akun tyhjenemiskysymystä, ota yhteyttä Appleen saadaksesi apua.

Se siitä!

Voit tarkistaa AirPodien akun keston iPhonella ja Macilla. Se auttaisi pitämään asiat hallinnassa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • AirDrop ei toimi iPhonen ja iPadin välillä?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found