Parhaat iPhone 11 USB-C -laturit vuonna 2021

Haluatko ladata iPhonen 11 erittäin nopealla nopeudella? No, tarvitset USB-C-laturin ja USB-C-salamakaapelin. Kuten tavallista, saimme sinut peitetty joillakin parhaimmilla markkinoilla olevilla tällä hetkellä saatavilla olevilla iPhone 11 USB-C -latureilla. Olemme tarkistaneet jokaisen sovittimen yksityiskohtaisesti, ja tiukan lakmuskoestuksen jälkeen nämä tekivät siitä luettelomme.

 1. Marchpower USB C -pikalaturi
 2. ESR Dual Port 36W USB C -laturi
 3. UGREEN USB C -seinälaturi
 4. Anker 30 W: n USB C -laturi virtalähteellä
 5. Choetech 18 W: n USB-C-laturi
 6. Quntisin Apple-sertifioitu USB C -laturi 6FT-kaapelilla
 7. RAVPower 61W USB C -seinälaturi
 8. JSAUX: n rahalaitossertifioitu PD USB C -sovitin
 9. Vogek-seinälaturi automaattisella tunnistuksella (2 kpl)
 10. Anker 60 W 2-porttinen USB C -laturi

1. Marchpower USB C -pikalaturi

Marchpower tuo 18 W: n C-tyypin virtalähteen, jossa on USB-C, iPhonen salamakaapeliin. Se on kuuden jalan Mfi-sertifioitu johto, joka on yhteensopiva uusimpien iPhone-laitteidesi kanssa. Vain 30 minuutissa tämä laturi voi ladata iPhonen yli 50%. Koska tuote on Apple MFI -sertifioitu, se tarjoaa nopeamman latauksen ja varmistaa vakauden ja turvallisuuden.

Se on yleisesti yhteensopiva, joten voit ladata muita Apple-laitteita paitsi iPhone 11. Marchpower on käyttänyt tässä seinälaturissa älykästä sirua, joka tunnistaa laitteen nopeasti ja tarjoaa optimaalisen virran laitteen lataamiseen.

USP: Älykäs siru

Tutustu Amazoniin

2. ESR Dual Port 36W USB C -laturi

ESR: n lisävarusteet ovat aina olleet luetteloni kärjessä, erityisesti iPhonelleni ja MacBookilleni! Olipa kyseessä iPhone 11: n kotelo tai MacBookin holkki, ESR-tuotteet tarjoavat aina parhaan ja myös kestävän. Ja jos ihmettelet, mikä on tämän USB-C-sovittimen lähtö, se on 36 W ja tämä on ihanteellinen kumppani, kun sinulla on vähemmän aikaa ladata iPhonea matkoilla.

Voit tietysti käyttää sitä myös päivittäisessä elämässä, jos sinulla on kiireinen aikataulu ja sinulla on usein vähemmän aikaa ladata iPhonea. Älykäs IC-siru on todella älykäs ja se analysoi laitteen tarvitseman tulon ja toimittaa tuotoksen sen mukaan. Tämä säästää laitteen akkua ja varmistaa, että akun kesto ei vahingoitu.

Se suojaa itseään myös ylikuumenemiselta ainutlaatuisten sisäänrakennettujen sirujen ja rakenteen ansiosta. Jos olet tyytymätön tuotteeseen, voit vaatia hyvitystä tai saada korvaavan tuotteen heti!

USP:Ei ylikuumenemista ja Smart IC -piiriä

Tutustu Amazoniin

3. USB C -seinälaturi UGREENiltä

Uusimman iPhonen turvallisuus on tärkein prioriteettisi, ja siksi UGREEN on pakannut ylimääräiset turvaominaisuudet tähän USB-C-laturiin iPhoneen. Tämä laturi on varustettu USB Type C -portilla; PD 3.0 -laturi antaa sinulle 18 W: n lähtötehon.

Ensiluokkainen iPhone on aina suojattu pahalta, kuten ylivirta, ylijännite ja oikosulku. UGREEN on älykkään sirun avulla valmistanut korkealaatuisen seinälaturin, joka tunnistaa laitteen nopeasti ja toimittaa virtaa vastaavasti.

USP: Kompakti koko

Tutustu Amazoniin

4. Anker 30 W: n USB-C-laturi ja Powerport

Ankerin älylähetystekniikalla varustettu laturi on houkutellut melkein jokaista tekniikan rakastajaa. Tärkein syy tämän rakkauden takana on käytetyt materiaalit sekä niiden tarjoama kestävyys ja turvallisuus.

30 W: n laturissa on USB C -portti ja USB-portti, jossa on Anker's PowerIQ. Taskuystävällinen seinälaturi on täydellinen matkalle, koska se voi ladata samanaikaisesti kahta laitetta. Saatavana valkoisena ja mustana, ja sillä on 18 kuukauden huoleton takuu.

USP:Taitettava pistoke

Tutustu Amazoniin

5. Choetechin 18 W: n USB-C-laturi

Tämä kaunis laturi on luokiteltu yli 1000 asiakkaalle Amazonissa, ja tämä puhuu tämän USB C -adapterin suosiota. Tietenkin mukana tulee vain yksi portti, mutta se on tarpeeksi nopea ladata iPhonesi nopeasti. Choetech-laturi suojaa myös ylikuumenemiselta, ylivirralta, ylijännitteeltä ja oikosululta.

Ei vain iPhone 11, mutta voit myös ladata vanhempia iPhone X -sarjan puhelimia, jos sinulla on sellainen. Sen kevyt tekee siitä matkustusvalmis kulkemaan tien päällä milloin tahansa. Turvallisuus on ensimmäinen asia, haluaisin mieluummin missä tahansa laturissa, ja se on mitä Choetech on parhaimmillaan!

USP:Turvallisin laturi

Tutustu Amazoniin

6. Quntis Apple -sertifioitu USB C -laturi 6FT-kaapelilla

Quntis on saanut Amazon's Choice -tunnisteen "iPhone 11 -pikalaturi"-termille, ja siihen on oltava syy, eikö olekin ?! Lisäksi sen mukana tulee USB-C-salamakaapeli, joka on 6 metriä pitkä ja mielestäni se on enemmän kuin tarpeeksi. Tämän lisäksi se lataa iPhonesi nopeasti verrattuna perinteiseen laturiin.

Kaapelin avulla voit myös siirtää tietoja laitteesta toiseen, jossa on USB-C-portti, tarkin uusin MacBook. Joten et tarvitse ylimääräistä kaapelia tiedostojen jakamiseen tai siirtämiseen silloin, kun tarvitset niitä eniten. Muu kuin iPhone 11, se toimii myös vanhempien iPhone- ja iPad-laitteiden kanssa. Quntisin teho on 18 W, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP:Mukana 6 jalan USB-C-salama

Tutustu Amazoniin

7. 61 W: n USB C -seinälaturi, RAVPower

RAVPower on yksi johtavista tuotemerkeistä iPhonen lataustarvikkeiden valmistuksessa. Olipa kyseessä virtapankki tai seinälaturi, RAVPower on kaiverranut kapealla. Tämä C-tyypin PD-kaksoisporttinen USB-C -seinälaturi tunnetaan edistyneestä 61 W: n virransyötöstä. Tuotemerkki on muotoillut ohuen ja pienikokoisen virtalähteen, jota on helppo kuljettaa ja säilyttää matkalaukussa.

Tämä on TUV-sertifioitu seinälaturi, jossa on joitain sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia. USB-C-laturi voi suojata iPhoneasi ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja oikosululta.

USP: TUV-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

8. JSAUX MFI -sertifioitu PD USB C -sovitin

JSAUX on valmistanut 50% pienemmän sovittimen, joka on erittäin kannettava. Lisäksi kompakti koko ei estä muita ulostuloja. Se on MFi-sertifioitu tyypin C pikalaturi iPhonellesi; Tuote tukee PD-pikalatausta ja tukee myös tavallista latausta.

Tuotemerkki on huolehtinut laitteesi turvallisuudesta ja siten asentanut edistyneitä turvaominaisuuksia. UL-, CE-, FCC- ja RoHS-sertifikaattien ja useiden suojausjärjestelmien ansiosta iPhonesi on hyvin suojattu useilta vaurioilta.

USP: 50% pienempi sovitin

Tutustu Amazoniin

9. Vogek-seinälaturi automaattisella tunnistuksella (2 kpl)

Vogek tuo edistyneen nopean latauksen iPhonelle. Jos joudut kiirehtimään jonnekin hätätilanteisiin, tämä USB-C -seinälaturi on kätevä, koska se voi ladata laitteen nopeasti 18 W: n lataustehollaan.

Tuotemerkki luottaa älykkääseen lataustekniikkaansa, joka tunnistaa laitteesi välittömästi. Joten kun liität iPhonen tähän seinälaturiin USB-C: n kautta salamakaapeliin, sovitin toimittaa virtaa laitteen vaatimusten mukaisesti.

USP: Älykäs lataustekniikka

Tutustu Amazoniin

10. Anker 60 W: n 2-porttinen USB-laturi

Jos et ole tyytyväinen normaalin 18 W: n USB-C-laturin nopeuteen, Ankerin 60 W: n laturi tyydyttää sinua kaikin tavoin! Suuremman tuotoksen ansiosta se voi ladata iPhonen 50 prosenttiin vain 30 minuutissa tai jopa joskus vähemmän. Lisäksi se voi ladata melkein kaksi kertaa nopeammin kuin tavalliset 18 W: n laturit.

Voit myös ladata kaksi MacBookia samanaikaisesti, jos haluat, ja se lataa molemmat kokonaan kahdessa tunnissa! Nyt se on kiitettävää. Älykäs virranjakojärjestelmä on toinen piirre, joka sai huomioni. Kun kaksi laitetta on kytketty, se jakaa virran tasaisesti, ja kun yksi laite on kytketty, se tuottaa jopa 60 W tehoa yhdelle laitteelle.

USP: 60 W: n Power House, 2 porttia

Tutustu Amazoniin

Joten nämä olivat joitain parhaita iPhone 11 USB-C -sovittimia, joista saatat haluta!

Yhteenvetona…

Jos minun täytyisi ladata useita laitteita tien päällä, menisin Ankerin 60 W: n USB-C-laturin kanssa kuluvan päivän aikana. Ja jos halusin laturin ja kaapelin pitää etusijalla, nopea lataus ja turvallisuus etusijalla, Quntis-laturi olisi minun valinta.

Aiheeseen liittyviä lisävarusteita, joista saatat pitää iPhone 11: ssä!

 • Parhaat iPhone 11 -kameran objektiivisuojat
 • Paras iPhone 11 -suojakotelo
 • iPhone 11 puiset telakointiasemat
 • Parhaat USB-C-virtalähteet iPhone 12 Prolle ja 12 Pro Maxille

Jos sinun pitäisi valita yksi USB-C-sovitin iPhone 11: lle, minkä valitsisit yllä olevista? Kerro meille kommenttiosassa nyt!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found