Kuinka tarkistaa iPhonen, iPadin, Apple Watchin ja Macin vaihtoarvo

Mitä tapahtuu, kun vanha iDevice alkaa näyttää tylsältä, ja mielestämme on aika siirtyä uuteen? Suurin osa meistä haluaa selvittää, kuinka paljon nykyinen laitteemme on arvoltaan, ja haluavat saada eniten taalaa, jotta meidän ei tarvitse lisätä paljon rahaa uuden laitteen ostamiseen.

Jos luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti valmis tarkistamaan iPhonen, iPadin, Apple Watchin tai Macin vaihtoarvon. Halusitpa sitten saada käteistä vastineeksi, hankkia lahjakortin tai asettaa summa kohti uutta laitetta, monet vaihtokaupan palvelut tarjoavat kohtuullisen arvon.

Joten on todennäköistä, että saat odotetun hinnan käytetystä laitteesta. Aloitetaan!

Selvitä iPhonen, iPadin, Apple Watchin ja Macin vaihtoarvo

Nopea pääsy:

  • Selvitä iPhonen vaihtoarvo
  • Tarkista iPadin arvioitu vaihtoarvo
  • Voit selvittää Apple Watchin arvioidun hinnan
  • Opi tuntemaan vanhan Mac-laitteen arvioitu hinta

Jos haluat saada lahjakortin tai ostaa upouuden iDevicen, Applen GiveBack-ohjelma olisi yksi parhaista vaihtoehdoista.

Tilasta ja mallista riippuen tekniikan jättiläinen tarjoaa tällä hetkellä jopa 500 dollaria iPhonelle, 405 dollaria iPadille, 1100 dollaria Macille ja 191 dollaria Apple Watchille. Ota selville, mikä on laitteesi hinta juuri nyt ...

Vaihe 1. Ensinnäkin, siirry Apple GiveBack -sivustolle.

Vaihe # 2. Selaa nyt alaspäin, ja sinun pitäisi nähdä useita vaihtoehtoja:

Selvitä iPhonen vaihtoarvo

Valitse Älypuhelin. Seuraavaksi sinun on valittava Omena suosittujen älypuhelinten valmistajien luettelosta.

Sitten sinun täytyy valitse malli laitteesi. Seuraavaksi ilmoita Applelle, onko laitteesi sisään hyvä kunto.

Nyt näet iPhonen arvioidun vaihtoarvon. Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus laittaa se kohti uutta älypuhelinta tai vaihtaa se lahjakortiksi. Valitse haluamasi vaihtoehto ja olet valmis menemään!

Tarkista iPadin arvioitu vaihtoarvo.

Valitse tablet-kuvake → valitse Omena → Syötä sarjanumero tablet-laitteesi (Voit saada sen Asetukset-sovelluksesta → Yleiset → Sarjanumero) ja napsauta Jatkaa.

Nyt sinun pitäisi nähdä malli yhdessä iPadisi sarjanumeron kanssa. Näpäytä Joo vahvistaa, että se on iPadisi. Seuraavaksi sinun on ilmoitettava Applelle, onko laitteesi vai ei käynnistyy. Valitse Joo/ Ei iPadisi kunnon mukaan.

Seuraavaksi sinun on vahvistettava, ovatko kotelo ja painikkeet hyvässä kunnossa. Valitse, onko näyttö hyvässä kunnossa tai vahingoittunut. Lopuksi Apple kertoo sinulle, kuinka paljon Mac on arvoinen.

Voit selvittää Apple Watchin arvioidun hinnan

Valita KatsellaOmena → nyt sinun on syötettävä sarjanumero älykellosi (saat sen kellosi Asetukset-sovelluksesta → Yleiset → Tietoja). Vastaa sitten muutamaan älykelloa koskevaan kyselyyn. Loppujen lopuksi sinun pitäisi arvostaa Apple Watchisi.

Opi tuntemaan vanhan Mac-laitteen arvioitu hinta

Sinun on valittava tietokone → Apple → ja annettava sitten sarjanumero (saat sen napsauttamalla Apple () -valikkoa ja valitsemalla Tietoja tästä Macista). Vastaa sitten muutamaan tietokoneeseen liittyvään kysymykseen, ja Apple ilmoittaa sinulle MacOS-laitteen arvioidun hinnan.

Mitkä ovat muut vaihtokaupan palvelut

On monia muita vaihtokauppapalveluja, kuten T-mobile, eBay, Best Buy, gaselli ja paljon muuta, jotka tarjoavat hyvää vastinetta laitteillesi.

Jälleen vanhan laitteen todellisen hinnan selvittäminen on melko yksinkertaista. Mene vain näille sivustoille, kirjoita laitteen malli, sarjanumero, vastaa muutamaan kysymykseen, ja olet valmis.

Joten voit verrata eri palvelujen tarjoamaa hintaa ja päättää mennä sen kanssa, joka tarjoaa eniten taalaa gadgetillesi.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Applen laitteiden jälleenmyyntiarvo on yleensä vahva. Siksi halutun määrän saaminen käytetylle iDevicelle ei ole koskaan iso juttu.

Kerro minulle palautteesi ja kerro meille luotettavimmasta kauppapalvelustasi.

Haluat lukea myös nämä tarinat:

  • Kuinka palauttaa tiedostojen aiemmat versiot Maciin?
  • Käytä muotokuvavalotilaa iPhonessa
  • Kuinka hallita tilauksia iPhonessa ja iPadissa?
  • Kuinka välittää iCloud-sähköpostit automaattisesti toiselle sähköpostitilille?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found