Parhaat tehtävänhallintasovellukset Apple Watchille ja iPhonelle

Meillä ihmisillä on taipumus muistaa asioita, joita tapahtui vuosia sitten. Samalla saatamme unohtaa ostaa munia ja leipää seuraavan aamun aamiaiseksi. Näin olemme. Onneksi olemme luoneet sovelluksia huolehtimaan jälkimmäisestä. Tehtävien ja tehtävien hallinnan sovellukset iPhonelle, Apple Watchille jne. Muistuttavat meitä siitä, ettemme koskaan unohda jotain.

Jos et ole koskaan käyttänyt tällaista sovellusta, saatat pilkata sitä. Mutta kun käytät mitä tahansa tässä mainittuja iPhonen, iPadin, Apple Watchin tehtävienhallintasovelluksia, kiität itseäsi (ja ehkä myös meitä) niiden lataamisesta.

1. Mikä tahansa

NY Times, USA Today, Lifehacker, Any.do on määritetty pakolliseksi sovellukseksi erityisessä tehtävähallintaohjelmien kokoelmassa. Voit luoda nopeasti tehtäväluetteloita ja synkronoida ne kalenterisi ja Facebookin kanssa.

Seuraa päivän, viikon ja kuukauden tehtäviäsi. Älykkään kalenterikoordinoinnin avulla voit ajastaa kokouksia kollegojesi kanssa.

Se lähettää sinulle muistutuksia aikataulun mukaan tai kun saavut tiettyyn paikkaan. Lisäksi Any.do tukee useita kieliä, kuten englanti, arabia, katalaani, tšekki, tanska, hollanti, ranska, saksa, heprea, unkari, indonesia, italia ja paljon muuta.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

2. Todoisti

Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että voit hallita tehtäviäsi myös offline-tilassa. Yhdysvaltojen mediajoukot arvostavat sovellusta. Voit lisätä, suorittaa ja aikatauluttaa tehtäviä puhelimelta, tabletilta, työpöydältä, selaimelta, sähköpostista ja muusta.

Todoist on tarpeeksi joustava integroitumaan muihin sovelluksiin, kuten Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT ja Zapier. Jos tämä ei vakuuttaa lataamaan tätä sovellusta, yli 4 miljoonaa käyttäjää voi vakuuttaa sen hyödyllisyydestä. Lisäksi voit käyttää tätä sovellusta Apple Watchistasi.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

3. TEE

Luettelossamme DO-sovellus on sijoitettu niin korkealle, koska se on yksinkertainen ja ansaitsee olla minkä tahansa tehtävänhallinnasta puhuvan viestin päällä. Tämä sovellus on kaunis omalla siistillä tavalla. Voit muokata ulkoasua useilla väreillä. Selkeyden lisäämiseksi voit järjestää alaluetteloiden mukaan. Voit myös lisätä toistettavia muistutuksia, joissa on hälytyksiä ja merkkejä, tai luoda kohteita, jotka ilmestyvät uudelleen määritetyn aikavälin kuluessa.

Lisääksesi kohteen, sinun tarvitsee vain napauttaa plus (+) -kuvaketta. Voit merkitä kohteen valmiiksi pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle. Poista luettelo pyyhkäisemällä vasemmalle. Järjestä uudelleen pitämällä painettuna. Tarkoitan, mikä voi olla yksinkertaisempaa kuin tämä! Suosittelen tämän sovelluksen käyttöä. Ilmaisen version avulla voit lisätä enintään kolmekymmentä kohdetta. Kun käytät sitä, olet kuin: "Kyllä, kehittäjä ansaitsee rahani."

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Ilmainen (tee: Premium-versio - 4,99 dollaria)

ladata

4. 24 minuutin älykäs henkilökohtainen avustaja

Hallitse kaikkia kalentereitasi, tehtäviäsi, muistiinpanojasi ja henkilökohtaisia ​​tilejäsi yhdellä sovelluksella - 24me Smart Personal Assistant. Kehittyneen tekniikan avulla 24me synkronoi kaikki tehtävät kalentereiden kanssa ja muodostaa yhteyden Microsoft Outlookiin, Microsoft Exchangeen, Yahoo! Kalenteri, Apple iCal ja muut.

Määritä tuottavuutesi uudelleen tehtävien automaattisella luomisella; sinun tarvitsee vain valita yhdistettävä tili. Sovellus muistuttaa sinua tulevista laskuista palveluntarjoajiltasi, ystävien ja perheen erityistapahtumista, taloudellisista, sosiaalisista verkostoista, Muistutukset natiivista Muistutukset-sovelluksesta.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

5. Eräpäivä

IPhonen takia on mahdotonta unohtaa mitään tehtävää, koska tämä sovellus muistuttaa sinua jatkuvasti, ennen kuin teet mitään toimia. Toinen merkittävä Due-ominaisuus on, että sinun ei tarvitse luoda tiliä käyttääksesi tätä sovellusta.

Due on optimoitu iPhone 6: lle, iPhone 6 Plus: lle ja Apple Watchille. Kuuluvilla hälytyksillä on tärkeä rooli muistutussovelluksessa, ja Due-laitteella on 58 erilaista, eri pituista hälytystä. Synkronoi muistutuksesi iPhonen, iPadin ja Macin kanssa iCloudin tai Dropboxin kanssa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: $4.99

ladata

6. gTasks Pro

GTasks Pron avulla voit synkronoida kaikki tehtävät kaikkien iDevices-laitteiden välillä. Se tuo molempien maailmojen parhaat puolet - Google ja iPhone. Koska edellinen on laajalti käytetty tuote ympäri maailmaa, voit hallita tehtäviäsi helposti ja integroida ne Googlen eri alustoille.

Voit tarkastella tehtäviäsi ja kalenteritapahtumiasi yhdessä paikassa; pidä tehtävät järjestettyinä alatehtävillä; se tarjoaa sijaintiin perustuvia muistutuksia, kuten kun poistut toimistostasi; aseta toistuvia tehtäviä, kuten “laskujen maksaminen” joka kuukausi.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: $5.99

ladata

7. Hitask: Tiimin tehtävien hallinta

Kun olet asentanut sen ensimmäiselle näytölle, siinä lukee ”Tehtävienhallinta on tehty yksinkertaisesti yksinkertaisesti.” Käytin sovellusta ja pidän sitä totta. Hitask on saatavana pöytätietokoneille, tableteille, mobiililaitteille jne. Se on täynnä ominaisuuksia ja sen avulla voit luoda projekteja, tapahtumia ja muuta. Muita ominaisuuksia ovat jaettu kalenteri, asiakirjojen tallennus, ajanseuranta, raportit, ryhmäkeskustelu, tagit, Google-kalenterin integrointi, kyky viedä tietosi ja paljon muuta!

Hitask-sovelluksen sisäosat ovat puhtaat. Ulkonäkö on tyyni ja ammattimainen. Tämä sovellus vie tiimisi tehtävien hallinnan uudelle, parannetulle tasolle. Voit luoda ryhmän tai liittyä siihen. Sinun on maksettava ja päivitettävä voidaksesi hyödyntää kaikkia tämän sovelluksen tarjoamia ominaisuuksia.

Yhteensopivuus: iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

8. DropTask

App Storesta on saatavana useita tehtävienhallintasovelluksia, mutta tuskin löytää yhtään yksittäistä sovellusta, jolla on visuaalisia tehtäväluetteloita. DropTask tarjoaa kyseisen visuaalisen tehtäväluettelon käyttäjilleen.

DropTaskilla on erikoisominaisuuksia, kuten valmiiksi suunniteltu suunnittelu, yhteistyö, rajoittamattomat tehtävät ja ryhmät, rajattomat alitehtävät, projektiteemat, Evernote-integraatio, ensisijainen tuki ja paljon muuta. Se toimii pääasiassa kolmella tasolla - projektit, ryhmät ja tehtävät. Ensin käyttäjä voi luoda projektin ja antaa sille nimen; Projektin alapuolella käyttäjä voi lisätä myös Ryhmiä ja Tehtäviä sekä alitehtäviä.

Yhteensopivuus: iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

9. Tehtäväluettelo

Jos etsit pikatoimintoja ja miellyttävää muotoilua, lataa Errands iPhonellesi. Sovellus on yhdistelmä klassisia ja lisäominaisuuksia, kuten kansiot, tarkistusluettelot, tehtäväkuvat, ajoitus ja toistaminen, hälytykset, automaattinen tunnuksen päivitys, kalenterinäkymä, postitoiminnot, useita näkymiä, haku ja paljon muuta.

Tämän sovelluksen premium-version avulla voit synkronoida kaikki tehtävät iCloudin kanssa, ja voit käyttää samaa useista iOS-laitteista - iPhone, iPad, iPod touch jne. Sen ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta muistiinpanoja voidaan tarkastella tarkistusluettelona, ​​joka on kätevä pienille ostoslistoille.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Ilmainen (Päivitä Premium: 4,99 dollaria)

ladata

10. Microsoft To Do

Pysy järjestyksessä ja hallitse elämääsi tällä johtavalla tehtävienhallintasovelluksella, jolla on kaikki oikeat työkalut optimointiin. Lataa tuottavuutesi päivittäisellä suunnittelulla, älykkäillä ilmoituksilla, älykkäillä ehdotuksilla ja muulla.

Voit asettaa yksittäiset tai toistuvat eräpäivät ja muistutukset pysymään aina ajan tasalla. Jaa tehtävät pienempiin, hallittaviin vaiheisiin ja pidä asiat järjestyksessä liittämällä jopa 25 Mt tiedostoja mihin tahansa tehtävään.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on suosikkitehtäviesi hallinta?

Joten nämä ovat iOS: n tärkeimmät tehtävienhallintasovelluksemme. Oletetaan, että olet halunnut tutkia niitä. Olemmeko unohtaneet sisällyttää mitään sovellusta tähän himokkaaseen luetteloon? Voit vapaasti ilmoittaa siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat Apple Watch -sovellukset
  • Kotiautomaatio Apple Watch -sovellukset
  • Parhaat Apple Watch -uutissovellukset
  • Parhaat muistiinpanosovellukset Apple Watchille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found