Paras iPhone 6s -panssarilasi vuonna 2021

Apple on levittänyt tuotemerkkinsä ympäri maailmaa; yhä useammat ihmiset käyttävät Applen tuotteita. Näistä tuotteista iPhone 6s ja iPhone 6 johtavat pakkausta. Koska näitä kahta puhelinta käytetään eri maantieteellisillä alueilla, ne tarvitsevat täydellisen suojan monia epänormaaleja olosuhteita vastaan. Esittelemme parhaat iPhone 6s -panssarilasi; Voit myös asentaa nämä näytönsuojat iPhone 6: eesi, koska molempien puhelimien näytön koko on sama.

1. Acatim

Suojaa iPhone 6 ja iPhone 6s iskuilta, naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Asenna karkaistu lasisuoja Acatim, joka on saatavana elinikäisellä vaivatonta takuuta.

Tämä on ballistinen lasi, joka ei peitä iPhone 6: n ja 6: n koko näyttöä, jossa on pyöristetty muotoilu. Näytönsuoja on 99% kosketusnäytön tarkka. Seuraa verkko-oppaita ja asenna lasinen näytönsuoja helposti.

USP: Öljyn vastainen käsittely

Tutustu Amazoniin

2. Hapurit

Hapurs esittelee lasisen näytönsuojan, jonka avulla voit nauttia iPhone 6: n 3D Touch -ominaisuudesta. Tässä lasisuojassa on enemmän; se tarjoaa maksimaalisen suojan iskuilta, naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

Tämä suojus valmistetaan noudattaen Applen asettamia tarvittavia ohjeita. Käytä tätä erittäin kirkasta, pyöristettyä lasia iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle ja nauti 99%: n kosketusnäytön tarkkuudesta.

USP: Yhteensopiva useimpien tapausten kanssa

Tutustu Amazoniin

3. JOTO

JOTO-näytönsuoja tarjoaa reunasta reunaan -suojauksen kosketusnäytölle. Tarkan aukon ansiosta karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla ei ole vaikeaa sovittaa täydellisesti näyttöön.

Teräväpiirtotarkkuus ja 9H-kovuus asettavat sen markkinoiden parhaille puolustajille. Pääasiassa luotettavan kovuuden ansiosta se kestää helposti kolhuja ja naarmuja. Lisäksi se myös estää sormenjäljet ​​ja hiki niin, että reagointikyky säilyy ennallaan.

USP: Reunasta reunaan -suojaus

Tutustu Amazoniin

4. Herra Shield

Mr Shield on tunnettu näytönsuojusten valmistaja. Joten odota, että sen näytönsuoja täyttää merkinnän ja tarjoaa tarvittavan hoidon kosketusnäytölle.

Puolustajalla on tarkat aukot ja sileät reunat, jotta se voidaan asentaa täydellisesti. 99,99% HD-kirkkauden ansiosta näytönsuoja voi parantaa katselua. Herkkyydestä tuntuu erittäin tasaiselta, joten sormesi liukuu vapaasti ja voi saada kaiken irti 3D-kosketuksesta.

USP: 99,99% teräväpiirtotarkkuus

Tutustu Amazoniin

5. Witkeen

Tämä Witkeenin 3D Touch -yhteensopiva näytönsuoja on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, ja siksi se kestää naarmuja, jotka voivat tehdä näytön suojasta tylsän ja kuluneen. Likaantumattomalle näytölle Witkeen on käyttänyt oleofobista pinnoitetta pitääkseen sormenjäljet ​​ja tahrat poissa. Saat selkeän kuvan iPhonen näytöstä.

Witkeen varmistaa laser-tarkan leikkauksen, jotta iPhone-käyttäjät sopivat täydellisesti. Tämä näytönsuoja on leikattu huolellisesti pyöristetyillä reunoilla, jotta näytönsuojan kulmat eivät käänny ylös.

USP: Lasertarkka leikkaus

Tutustu Amazoniin

6. Herra Kilpi

Shield on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia näytönsuojaimia iPhoneille. Tämä on HD-kirkas ballistinen lasi, joka suojaa laitettasi iskuilta ja naarmuilta.

Shieldin 99,99%: n teräväpiirtotarkkuus ja kosketusnäytön tarkkuus yhdessä laserleikatun tarkkuuden kanssa antavat sinulle sujuvan kokemuksen puhelimesi käytöstä. Elokuvan kuoriutumisen estämiseksi herra Shieldin näytönsuoja ei tarjoa 100-prosenttista näytön peitettä.

USP: HD kirkas ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

7. Supershieldz

Supershieldz on ansainnut maineensa huippuluokan näytönsuojana valmistamalla 100% kuplattomia elokuvia. Asennuksen helpottamiseksi Supershieldz käyttää kuplattomia liimoja, jotka eivät jätä jäännöksiä, kun poistat kalvon puhelimen näytöltä.

Alkuperäisen kosketuskokemuksen antamiseksi Supershiledz on valmistanut lasisen näytönsuojan, jonka kirkkaus on 99,99%. Sen 0,3 mm: n 9H-kovuus ei lisää irtotavaraa puhelimeesi, ja voit helposti käyttää puhelinta joka tapauksessa.

USP: 0,3 mm 9H-kovuus

Tutustu Amazoniin

8. JETech

JETech-lasisuojat peittävät iPhonen näytön koko tasaisen alueen. Tuo kotiin tämä korkealaatuinen 0,33 mm paksu korkealaatuinen karkaistu lasi ja pidä puhelimesi näyttö suojattuna naarmuilta.

Näytön korkea vaste ja läpinäkyvyys johtuvat JETechin käyttämistä korkealaatuisista materiaaleista. Muita tämän elokuvan merkittäviä ominaisuuksia ovat yhden painalluksen erittäin helppo kuplaton asennus, pölytön ja sormenjäljetön.

USP: Vaikeampi kuin veitsi

Tutustu Amazoniin

9. Ailun

Kosteus- ja hiki tahrat voivat pilata iPhonen näytön kauneuden. Tarvitset vahvan hydrofobisen ja oleofobisen pinnoitteen suojan, jonka löydät Ailunin lasisuojaimista. Tämä 0,33 mm: n karkaistun lasin suojakotelo suojaa maksimaalisesti naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

Ailun on suunnitellut tämän näytönsuojan antamaan maksimaalisen peiton iPhone 6s: n kaarevalle kosketusnäytölle. Kirkas, pyöristetty HD-lasi tarjoaa 99,99% kosketusnäytön tarkkuuden ja suojaa hikeiltä ja öljyjäämiltä.

USP: 99,99% kosketusnäytön tarkkuus

Tutustu Amazoniin

10. Voimateoria

iPhonet tuovat hyvää jälleenmyyntiarvoa, koska ne ovat tehokkaita älylaitteita. Kun suojaat iPhonen näyttöä Power Theoryn karkaistulla lasilla, saat parhaan tarjouksen teoksen jälleenmyynnistä. Power Theory on suunnitellut tämän näytönsuojan korkealaatuisesta japanilaisesta Asahi-lasista, joka takaa puhelimesi kosketusnäytön täydellisen suojan lialta, naarmuilta ja halkeamilta.

Tämän näytönsuojan avulla Power Theory lähettää asennussarjan, joka auttaa sinua asentamaan näytönsuojan tarkasti, ilman kuplia. Täysin kohdistettu näytönsuoja antaa sinulle parhaan kokemuksen vuorovaikutuksesta iPhonen näytön kanssa.

USP: Japanilainen Asahi-lasi

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

iPhone 6s: n panssarilasi on karkaistu lasi. Ne ovat välttämättömiä lisävarusteita, jotka sinun pitäisi ostaa heti uuden iPhonen saamisen jälkeen. Lasinen näytönsuoja on vahvempi kuin muut markkinoilla olevat suojat.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot
  • iPhone 6s -vyöklipit
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found