Kuinka vaihtaa Safarin lataussijaintia iPhonessa

IOS 13: n sisäänrakennetun latausten hallinnan avulla voit hallita Safarin latauksia iPhonellasi. Oletuksena ladatut tiedostot tallennetaan iCloudiin, jolloin voit käyttää latauksiasi millä tahansa Apple-laitteellasi. Voit kuitenkin myös muuttaa Safarin lataussijaintia iPhonen iOS 13: ssa. Tämän avulla voit tallentaa lataukset laitteesi paikalliseen tallennustilaan tai muihin pilvivarastopalveluihin, kuten Google Driveen, Dropboxiin jne. Katsotaanpa, mitä siihen liittyy.

Kuinka vaihtaa Safarin oletustiedoston lataussijaintia iOS 13: ssa ja iPadOS 13: ssa

Kun päätät ladata jotain selainikkunasta, se on tietysti säilytettävä tiedosto myöhempää käyttöä varten. Ajan saapuessa emme kuitenkaan löydä kyseistä tiedostoa.

Latauspaikan vaihtaminen on yksi sellainen tehtävä, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan latauksiasi. Joten, vain nimeä kansio / asema haluamallasi tavalla ja älä koskaan viettää tuntikausia lataamiesi tiedostojen etsimiseen.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus iPhonessa ja napauta Safari.

Vaihe # 2. Vieritä alas Yleiset-osioon ja napauta Lataukset.

Vaihe # 3. Napauta nyt Muu.

Vaihe # 4. Näpäytä iCloud-asema tai Oma iPhone tai kolmannen osapuolen tallennuspalvelut lisätty laitteeseesi ja napauta Kansio jonka haluat ladata.

Vaihe # 5. Jos haluat lisätä uuden kansion, napauta kansion muotoinen kuvake oikeassa yläkulmassa → Nimeä kansio → NapautaTehty oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 6. LopuksiNäpäytä Tehty vahvista muutos ja poistu sovelluksesta.

Hyvää lataamista !!

Mahdollisuuden vaihtaa Safari-tiedostojen lataamista iOS: ssä Apple on vähentänyt kolmannen osapuolen sovelluksen tarvetta ja kaikkia siihen liittyviä yksityisyyden riskejä. Nautin perusteellisesti parannuksista, jotka Safari on sisällyttänyt iOS 13 -päivityksen kautta.

Tiesitkö, että nyt voit jopa lisätä kirjanmerkkeihin kaikki avoimet välilehdet Safarissa? Eivätkö nämä ominaisuudet ole tehneet iPhonen tai iPadin selainta käyttäjäystävällisemmäksi? Oletko kokeillut tällaista ominaisuutta, kuinka kokemuksesi on ollut?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found