Parhaat ERP-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Yritysresurssien suunnittelulla on tärkeä rooli yrityksen ohjaamisessa kohti tuottavaa kasvua. Vaikka oikea päätös voi viedä yrityksesi ennennäkemättömälle tasolle, väärä voi vahingoittaa maineen vuosia hetkessä. Siksi sinun on oltava strategisesti niin älykäs kuin pystyt.

Tonnilla ERP-sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tekemään välittömiä päätöksiä helposti ja turvallisesti jopa liikkeellä, voit hallita yritystäsi onnistuneesti. Entä katsomalla joitain parhaita ERP-sovelluksia iPhonelle? Suoraan sanottuna on vähän vaikeaa valita vain muutama sadasta sovelluksesta. Kuitenkin, kun on olemassa erityinen halu löytää vähemmän kuin parasta, tehtävästä tulee vain hieman helppo.

Vuoden 2020 parhaat iPhone ERP -sovellukset

# 1. ERPSeuraava

Asia, joka on pakottanut minut sisällyttämään ERPNextin tähän ahneeseen luetteloon, on "yksinkertaisuus" ja kyky tehdä resurssien suunnittelusta mukavampi tehtävä. Se on ihanteellinen sekä pienille että keskisuurille yrityksille.

Kun tämä sovellus on asennettu iOS-laitteellesi, voit hallita yritystäsi ihanteellisesti jopa asemalla. Sovelluksen avulla voit työskennellä tehokkaasti kirjanpidosta, asiakkuudenhallinnasta, laskutuksesta, inventaariosta, ostoista, projekteista, palkkasummasta asiakaskysymyksiin. Pystyt seuraamaan kaikkia mahdollisuuksia, tilauksia, laskuja, asiakaskysymyksiä vaivattomasti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. SAP Business One

“SAP Business One” on tehokas yritysresurssien suunnitteluohjelma. Sen avulla esimiehet, avainhenkilöt, myyntiedustajat voivat suorittaa useita keskeisiä tehtäviä, kuten yhteystietojen hallintaa, hoitaa myyntipalvelutoimintoja helposti. He voivat helposti tarkastella raportteja ja pysyä ajan tasalla kaikesta, mikä on heidän kannaltaan merkittävää.

Johtajat voivat seurata varastotasoja ja käyttää nopeasti tuotetietoja, kuten osto- ja myyntihintoja sekä valokuvia. Mukautetuilla ilmoituksilla tapahtumista, mukaan lukien hyväksyttyjen hintojen, luottorajojen tai kohdennettujen bruttotulojen poikkeamat, pysyt ajan tasalla. Vielä parempi: “SAP Business One” on yhteensopiva useiden kielten kanssa, kuten englannin, arabian, kiinan, tšekin, tanskan, hollannin, suomen, ranskan, saksan, kreikan, heprean, unkarin, italian, japanin, korean, norjan, puolan jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Finsys ERP Live !!

Täydellisestä yritysresurssien suunnittelusta yksi sääntökokonaisuus ei aina saa toivottua tulosta. Ja tässä tämä hyödyllinen sovellus voi tulla kuvaan todella hyvin.

Finsys ERP Live on yksinkertainen käyttöliittymä ja toimii luotettavasti. Siksi voit pitää silmällä kaikkia yritykseesi liittyviä tärkeitä asioita helposti. Koska se on täysin muokattavissa, voit hienosäätää sen ihanteellisesti tarpeidesi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. EcountERP

“EcountERP” lupaa auttaa sinua hallitsemaan yritystäsi helposti. Ja voit luottaa siihen, että sillä on ratkaiseva ero.

Sovelluksessa on useita olennaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit käsitellä varastoja, tuotantoa, myyntiä, ostamista, kirjanpitoa, palkanlaskua ja raportointia taitavasti. Lisäksi sen avulla voit myös tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa.

Voit helposti tehdä laskuja, skannata viivakooditarroja ja seurata varastojasi. Koska se on täysin pilvipohjainen, voit käyttää tietojasi turvallisesti millä tahansa laitteella. Viimeiseksi sinun on päivitettävä EcountERP premium -ohjelmaan (55 dollaria), jotta kaikki ominaisuudet avautuvat.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Salesforce - CRM ERP -ajat

Tämä näyttää olevan poikkeuksellisen pätevä. Sovelluksessa on yhdistetty useita ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita yritystäsi haluamallasi joustavuudella.

Se tarjoaa erittäin kätevän liikekumppanien hallintajärjestelmän ja antaa sinun seurata hintahistoriaa ja osaketietoja. Siinä on sisäänrakennettu viivakoodilukija, joka toimii tehokkaasti tarrojen skannauksessa.

Voit luoda myyntitilauksia, tarjouksia, työ- / ostotilauksia helposti. Palkki- ja ympyräkaaviot tarjoavat paremman käsityksen asioiden etenemisestä. Lisäksi Dropbox-integrointi- ja yhteistyöominaisuus lisää entisestään profiiliaan huippuluokan ERP-sovelluksena iPhonelle.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Acumatica

Tämä näyttää olevan poikkeuksellisen pätevä. Sovelluksessa on yhdistetty useita ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita yritystäsi halutulla joustavuudella.

Jotta voisit hallita työvoimaa tehokkaasti, haluaisit älykkään sovelluksen, kuten "Acumatica". Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla löydät varaston, rahoituksen, ostot ja myynnin melko helposti.

Sen avulla voit seurata reaaliaikaisia ​​raportteja ja määritettyjä tehtäviä. Voit hallita yhteystietojasi ja luoda älykkäästi myyntitilauksia. Sovelluksen avulla voit myös tarkistaa tilauksen tilan pysyäkseen synkronoituna.

Aikoina, kun olet liikkeellä ja haluat luoda muistiinpanoja mukavammin, voit tallentaa ne ideoihin. Pitää mielessä; sinun on ensin hankittava Acumatica-lisenssi ennen tämän sovelluksen käyttöä. Saadaksesi sen, mene osoitteeseen www.acumatica.com.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. ERP- ja OA-laskut

Jos etsit sovellusta, jonka avulla voit hallita varastojasi, tiliäsi ja hallita resurssien suunnittelua täysin, tämä sovellus voi olla valtava apu sinulle. Voit hallita myyntiäsi mukavasti ja tarkastella helposti uusimpia raportteja.

Viivakoodin skannaustoiminnon avulla voit näyttää nimen, hinnan ja muut tärkeät tiedot tarkasti. Voit tarkistaa kunkin tuotevaraston määrän sekä varastointipaikat.

Katso päivittäinen myynti, kuukausittaiset ja vuosittaiset tilastot. Parasta tässä sovelluksessa on kuitenkin se, että voit suorittaa työt myös ilman Internet-yhteyttä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Incwo ERP

Incwo ERP: tä voidaan käyttää sekä ERP: ssä että CRP: ssä, koska se sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten arviot, laskut, ostot, kassavirrat, inventaarion ja paljon muuta. Siinä on yli 150 yrityksen hallintoa käsittelevää koulutusvideota, jotka voivat viedä paljon parempia oivalluksia.

Voit lisätä valokuvia sovellukseesi, käyttää yrityksesi tietoja nopeasti ja pysyä ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista ja yrittäjäuutisista.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Työnkulku2Go

Workflow2Go on rakennettu älykkäästi tärkeäksi työkaluksi joillekin ammattilaisille, kuten teknikoille, esimiehille ja myyjille. Tämä sovellus tarjoaa yhden luukun ratkaisun moniin asioihin, kuten ERP, CRM ja BPM. Se sisältää mukautettavia tietolomakkeita, muokattavia toimintoja ja vastauslomakkeita.

Sen avulla voit erottaa yrityksen ja henkilökohtaiset tiedot. Voit käyttää tätä sovellusta myös offline-tilassa. Lisäksi se tarjoaa täydellisen suojauksen Internetissä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Mobile ERP Oracle E-Business Suite DM: lle

Mobile ERP auttaa sinua tekemään välittömät toimet helposti ja turvallisesti. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla pääset nopeasti odottaviin toimiin, jotka liittyvät henkilöstöhallintoon, ostopyyntöön, tilaamiseen ja kustannuksiin. Voit myös suorittaa lomapyynnön. Se pitää sinut ajan tasalla yrityksesi uutisista ilmoitusten avulla.

Tämä sovellus on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen, jotta sinulla olisi kypsempi resurssisuunnittelu, tämä sovellus on tarkasti leikattu tehtävään.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Valintasi?

Mikä näistä iOS: n parhaista ERP-sovelluksista on herättänyt silmäsi? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt suloisiksi.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPad-projektinhallintasovellukset
  • Parhaat ERP-sovellukset iPadille
  • iPhone-käyntikortinlukijat / -skannerit

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found