Kuinka piilottaa suositellut viestit Instagram-syötteessä iPhonessa tai Androidissa

Instagram suosittelee nyt syötteesi viestejä seuraamiesi tilien tykkäysten perusteella. Jos esimerkiksi ystäväsi pitävät kaikista viesteistä, ne näkyvät syötteessäsi. Etkö halua sitä ei-toivottua tavaraa? No, voit piilottaa suositellut Instagram-viestit väliaikaisesti iPhonen ja Androidin syötteessä.

Aikaisemmin Instagram suositteli viestejä Tutki-välilehdessä. Tällaisia ​​viestejä edustaa tarra yläosassa; ilmeisesti merkitsemällä ne suositelluksi. Ne toimivat hyvin kuin sponsoroidut viestit ja näkyvät rivissä vain yhden sijasta.

Kuinka piilottaa suositellut viestit Instagram-syötteessä

Instagram on ottanut käyttöön Suosittelemme sinulle -ominaisuuden sovelluksen uusimmassa versiossa. Ennen kuin noudatat alla mainittuja vaiheita, varmista, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio.

Vaihe 1. Käynnistä Instagram iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt vasemmassa alakulmassa olevaa Koti-välilehteä, jos se ei ole vielä valittuna.

Vaihe # 3. Etsi seuraavaksi suositeltava viesti, jonka haluat piilottaa. Napauta sitten pieniä kolmea pistettä viestin oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi valikossa Piilota.

Se siitä! Tämä viesti piilotetaan nyt syötteessäsi.

Paketoida:

Suositellut viestit näkyvät lopussa, kun olet tarkastellut syötteesi. Tätä ominaisuutta ei voida poistaa kokonaan käytöstä. Mikä on otteesi siihen? Jaa se alla olevissa kommenteissa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Kuinka piilottaa / piilottaa Instagram-tarinoita iPhonessa
  • Kuinka ladata Instagram-videoita ja valokuvia
  • Kuinka arkistoida Instagram-viestejä iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit