Parhaat iPad Pro -kuoret vuonna 2021

IPad Pro on seuraavan sukupolven innovaatio. Se on täynnä ominaisuuksia, jotka eivät ole vertaansa vailla muita laitteita maailmanlaajuisesti, ja se on jokaisen taiteilijan tai suunnittelijan unelma. Osa tekniikasta on niin hienostunutta, että se tarvitsee varmasti suojaa ankarilta naarmuilta ja äkillisiltä kolhuilta. Jokaisessa iPhonen ja iPadin lanseerauksessa olemme listanneet parhaat lisävarusteet yleensä ja erityisesti kotelot. Seuraava luettelo iPad Pro -koteloista on toinen hyödyllinen tieto lukijoillemme. Tarkastele tarkasti kutakin tapausta ja tee älykäs päätös.

1. Snugg

Snugg-suojus suojaa iPad Prota parhaalla tavalla, mitä olet koskaan nähnyt, olipa kyseessä naarmuja, kolhuja tai naarmuja. Sisäänrakennettu jalusta mahdollistaa kuvien, suosikkielokuvan katselun tai esityksen pitämisen kaikilla vaivattomasti. Kiinnitä se liikkeellä ollessasi tarranauhalla, joka pitää iPad Pron paikallaan.

Joustava hihna tarjoaa helpon otteen käteen. Kotelon hämmästyttävä magneettikomponentti saa iPad Pron nukkumaan ja heräämään automaattisesti, kun kansi avataan tai suljetaan. Helppokäyttöisten aukkojen avulla voit kokea parasta laatua olevaa musiikkia ja napsauttaa hienoja kuvia.

USP: Joustava hihna parempaan pitoon

Tutustu Amazoniin

2. JETech

Tämä JETechin iPad Pron kotelo on poikkeuksellisen ohut eikä lisää lainkaan irtotavaraa. Housesta huolimatta kotelo voi suojata iPad Prota tehokkaasti, koska se on valmistettu ensiluokkaisesta PC: stä ja PU: sta. Sen lisäksi magneettinen suljin nostaa iPadin nukkumaan ja päinvastoin automaattisesti.

Tarkat leikkaukset koko kotelossa antavat esteettömän pääsyn kaikkiin iPad Pron portteihin ja toimintoihin. Lopuksi kotelo sopii vain vuoden 2017 iPad Pro -malliin; ja kyllä, värivaihtoehtoja ei ole.

USP: Nollan vieressä

Tutustu Amazoniin

3. ESR

ESR-tapaukset ovat suosikkini; ne ovat kevyitä, ohuita ja niissä on kaikki vaatimukset, jotka kotelolla pitäisi olla. Tämä iPad Prolle ei ole erilainen. Valmistettu PU: sta, kotelo tarjoaa pehmeän mikrokuituvuoren ja puoliläpinäkyvän selän. Matta musta pinta antaa tälle tapaukselle tyylikkään ilmeen, täydellisen, kun se asetetaan työpöydälle.

Sen lisäksi kotelossa on myös useita kulmien katselujalustoja kädet ilmaiseksi FaceTime-puheluita varten. Jos se ei riitä, voit valita neljästä elävästä värivaihtoehdosta.

USP: Kickstand useiden enkeleiden kanssa

Tutustu Amazoniin

4. Laukku

Supcase tuo iPad Pro -kotelon, jossa on sisäänrakennettu näytönsuoja naarmuuntumisen estämiseksi; Lisäksi käyttäjän ei tarvitse tinkiä näytön herkkyydestä.

Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista ja termoplastisesta polyuretaanista, jotka vaimentavat iskuja, jos pudotat vahingossa iPad Pron. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat helppo pääsy kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja hallintalaitteisiin, edistyksellinen suunnittelu helppoon asennukseen ja useita värivaihtoehtoja nuorille käyttäjille.

USP: Erinomainen suoja

Tutustu Amazoniin

5. ProCase

Toinen iPad Pro -kotelo, joka on tarkoitettu työskenteleville johtajille. ProCase on keksinyt tapauksen, jonka avulla voit tallentaa tärkeät asiakirjat itse koteloon. ProCase tarjoaa täydellisen pääsyn kaikkiin iPad Pron ohjaimiin, painikkeisiin ja portteihin.

Kotelossa on myös korkealaatuinen nahkainen ulkopinta ja pehmeä sisustus, joka takaa täydellisen suojan päivittäistä käyttöä vastaan. Kotelossa on useita vaakasuoria jalustakulmia, jotta iPad Prota voidaan mukavasti katsella. Kynän käyttäjät voivat laittaa kynän turvallisesti sisäänrakennettuun lyijykynän pidikkeeseen.

Hinta: Sisäänrakennettu Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

6. ZUGU-TAPAUS

Jos ajattelet turvautua tinkimättömään suojaan, ZUGU CASE olisi parempi tapa edetä. Kannessa on erittäin kestävä ulkokuori, joka voi hajottaa sokin aplombilla.

Sisäänrakennettu jalusta tukee kuitenkin tätä kestävää koteloa kelvollisena kilpailijana. Voit käyttää jalustaa tukemaan iPadiasi kymmenessä katselukulmassa.

Magneettinen suojus tukee automaattista lepotilaa ja herätystoimintoa estääkseen tarpeettoman pariston kulutuksen. Lisäksi valitset ZUGU CASE: n useissa väreissä, kuten punaisena, mustana, violettina ja tummansinisenä.

USP: Magneettinen jalusta

Tutustu Amazoniin

7. Ztotop

Entä ammattimaisen kotelon esittely iPadille? Ztotop on saanut laadun olevan mukavan näköinen johtosuoja tablet-laitteellesi.

Synteettisen nahan ulkopinta tuntuu melko mukavalta kosketuksessa, kun taas siisti ompelu parantaa käsityötä. On suuri etutasku, jonka avulla voit tallentaa kortteja, käteistä ja muita pieniä tavaroita.

Siinä on myös kynäteline pitämään Apple Pencil turvallisena. Kolme jalustaa takaavat sinulle haluamasi katselukulmat. Lisäksi Ztotop on saatavana kahdeksassa värivaihtoehdossa, mukaan lukien punainen, ruskea, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Ammattimainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. OtterBox Defender -sarjan kotelo

OtterBoxin Defender-sarjan kotelot ovat tunnettuja erinomaisen puolustuksen tarjoamisesta laitteelle. Ja jos olet nähnyt tarjoavan poikkeuksellisen iskunkestävän kannen, ne ovat täydellisiä vaihtoehtoja.

Kolminkertaisen rakennuskerroksen ansiosta kotelo on erinomainen shokki. Sisäänrakennetulla näytönsuojalla se suojaa suurta näyttöä naarmuilta.

Kestävässä kannessa on aukko takana, jotta logo loistaa läpi. Lisäksi on suojakotelo, joka tukee handsfree-kokemustasi.

USP: Kolmikerroksinen puolustus

Tutustu Amazoniin

9. FYY

FYY esittelee hienostuneen suunnittelun ja huolehtii kaikista perustarpeistasi. PU-nahka tarjoaa mukavan otteen. Mikrokuituliitoksen ansiosta se voi estää naarmuja ja absorboida myös iskuja.

Useat korttipaikat ja käteistasku tekevät tästä foliosta täydellisen puvun. Telineen toiminnallisuuden ansiosta se myös elävöittää katselukokemustasi.

Voit käyttää tätä hihnaa iPadin turvalliseen kantamiseen. Lisäksi FYY: ssä on jopa 20 houkuttelevaa värivaihtoehtoa.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Valkit

Jos haluat melko kevyen ja toimivan kotelon, anna Valkitille mahdollisuus tehdä sinuun vaikutuksen. Kotelossa on selkeä selkä ja iskuja vaimentava runko. Tarpeesi perusteella voit irrottaa etukannen irtoamisen vähentämiseksi.

Kolminkertainen magneettinen kansi on suunniteltu parantamaan handsfree-kokemusta. Automaattisen lepo- / herätystoiminnon tuen ansiosta akku kestää kauemmin.

Lisäksi Valkit on saatavana 16 houkuttelevalla värivaihtoehdolla, mukaan lukien musta, harmaa, sininen, violetti ja paljon muuta.

USP: Kolminkertainen magneettinen kansi

Tutustu Amazoniin

11. Runollinen

IPad Pron koko on 12,9 tuumaa, ja sitä on joskus vaikea kantaa. Varsinkin kun käsissämme on muutama muu asia; tuolloin iPadin kaatumismahdollisuudet kasvavat. Tällaisessa tilanteessa Poeticin tapaus voi olla tärkeä rooli iPadin suojaamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämä on kestävä kotelo, jolla on ainutlaatuinen kulmasuoja, joka kestää raskaita iskuja ja iskuja.

Sen lisäksi se on valmistettu silikonista, joka antaa sinulle hyvän otteen pitäessäsi, ja myös kilpikonnankuoren muotoilu tarjoaa ylimääräisen pidon iPadin tukemiseen. Lopuksi on olemassa kolme fluoresoivaa värivaihtoehtoa.

USP: Kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ihmiset! Joten, nämä ovat suosituimmat iPad Pro -koteloni. Luulen, että monet heistä ovat vastustaneet vaatimustasi.

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin iPad Pro -koteloihin, ilmoita meille, mitkä näyttävät lupaavammilta makusi mukaan.

Tutustu myös seuraaviin yhteenvetoihin:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit