Parhaat 3D-tulostimet vuonna 2021

3D-tulostus on edennyt pitkälle. Mikä tuote tuntui järkyttävältä, joka tehtiin käyttämällä tätä? Minulle se oli 3D-tulostettu sydän, joka muuttaisi elinsiirtoja kokonaan tulevina päivinä! Tästä huolimatta olen tutkinut perusteellisesti erilaisia ​​tällä tekniikalla tuotettuja tuotteita ja keksin sinulle parhaat 3D-tulostimet!

  • Paras 3D-tulostin alle 2500 dollaria
  • Paras 3D-tulostin alle 2000 dollaria
  • Parhaat 3D-tulostimet alle 1500 dollaria
  • Parhaat 3D-tulostimet alle 1000 dollaria
  • Parhaat 3D-tulostimet alle 500 dollaria
  • Parhaat 3D-tulostimet alle 300 dollaria
  • Parhaat 3D-tulostimet alle 200 dollaria

Parhaat 3D-tulostimet alle 2500 dollaria

Niille, jotka ovat erittäin ammattitaitoisia 3D-tulostuksessa ja haluavat käyttää sitä lääketieteellisiin tai teollisiin tarkoituksiin, tämä on heille paras luokka.

# 1. MakerBot Replicator 5. sukupolvi

MakerBot on yksi luotettavimmista 3D-tulostimista, joita on saatavana tänään. 5. sukupolven tekniikka parantaa laatua ja tekee siitä helppokäyttöisen myös aloittelijoille. Kaiken kaikkiaan se on paras ammattimainen 3D-tulostin, jos kysyt minulta. Tämä alusta on käyttäjäystävällinen, koska sen sisäänrakennettu ohjelmisto opastaa sinut perusasetuksissa.

FDM 3D -tulostimiin verrattuna MakerBot on edelläkävijä täydellisessä kunnossa olevien osien tulostuksessa. Hehkulankaongelmia on vähän, mutta intuitiivinen ohjelmisto ja helppokäyttöinen ominaisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattimaisille ja teollisille käyttäjille. Tämä peto on sovellus- ja pilvipohjainen! MakerBot Replicator on ainoa, jonka löysin olevan paras alle 3000 ja 2500 dollarin luokissa.

USP: Lähettää ilmoituksia puhelimeesi.

Tutustu Amazoniin

Paras 3D-tulostin alle 2000 dollaria

Tämä luokan tulostin on tarkoitettu vain niille, jotka etsivät parhaita ammattimaisia ​​3D-tulostimia Internetissä. Katsotaan siis!

# 2. Dremel Digilab 3D45

Dremel Digilabin 3D-tulostin voi tulostaa laajan valikoiman tuotteita nailonista, PETG: stä, PLA: sta ja ECO ABS: stä hämmästyttävällä 50 mikronin tarkkuudella. Tulostimen mukana toimitetaan irrotettava lasirakenteinen levy, joka on lämmitetty 100 asteeseen, ja 0,4 mm: n metallisuutin, joka on lämmitetty 280 asteeseen.

Sitä on helppo käyttää, ja nopeasti saat ensimmäisen tulostuksen heti määrityksen jälkeen. Wi-Fi-yhteyden ja teräväpiirtokameran avulla voit aina seurata, mitä 3D-tulostimellesi tulostetaan, kun et ole. Se toimii sekä Windows (7, 8, 8.1 & 10) että Mac (Mac OS X 10.9+) -järjestelmien kanssa. No, Dermal Digilab on ainoa, jonka löysin mainitsemisen arvoiseksi 3D-tulostimen luettelossa 2000 dollarin hintaluokassa. Se on täydellinen valinta teollisiin 3D-tulostimiin.

USP: Useita filamenttituotteita

Tutustu Amazoniin

Parhaat 3D-tulostimet alle 1500 dollaria

Tässä on keskitason tuote, joka on luokassaan paras kaikille käyttäjille. Olkoon se aloittelija tai ammattilainen; tämä segmentti on kaikille, jos heillä on siihen varaa. Se on sen arvoista!

# 3. LulzBot Mini 2

Yksi parhaista 3D-tulostimista 1500 dollarin hintaluokassa, LulzBot Mini 2 on hienoin valinta minulle ainakin. Suurin kolmiulotteinen tulostuskoko on noin 6,3 x 6,3 x 7,08 tuumaa. LulzBot Mini 2 on hiljainen ja nopea verrattuna muihin 3D-tulostimiin, joita olen koskaan nähnyt. Lopputuote on korkealaatuinen ja yhteensopiva myös joustavien ja jäykkien materiaalien kanssa.

Maksimilämpötila, jonka se kestää, on noin 290 astetta, mikä on hieman parempi kuin Dremel Digilab. Tulostimessa on nopeammat moottorit ja joustavampi tulostuspää kuin LulzBot Mini -mallissa. Voit käyttää tätä tulostinta helposti sisäänrakennetulla LCD-näytöllä. Joten voit tulostaa tiedostoja helposti liittämällä SD-kortit suoraan kääntämällä sen nuppia.

USP: Nopeampi kuin koskaan!

Tutustu Amazoniin

# 4. Sindoh 3DWOX

Sindoh 3D -tulostin näyttää ensi silmäyksellä normaalilta tulostimelta. Se johtuu suljetusta rakenteesta, joka tavallisesti näkyy tavallisissa tulostimissa. Vain napin painalluksella voit ladata ja poistaa filamentin 3D-tulostimeen. Se on tarpeeksi suuri tulostamaan monia tuotteita, joiden enimmäiskoko on 8 ″ x 8 ″ x 8 ″. Se ei ole hirviöjuliste, mutta se kannattaa varmasti 3D-tulostinta alle 1500 dollaria.

5-tuumainen LCD-näyttö on helppokäyttöinen yksinkertaisella käyttöliittymällä ja selkeällä navigoinnilla. Lämmitetty sänky varmistaa, että painatus tarttuu alustaan ​​riippumatta siitä, mistä materiaalista lopullinen tulos tulostetaan. Voit liittää tulostimen helposti WI-FI- tai Ethernet-johtoon ja käyttää sitä eri paikoista.

USP: Automaattinen filamentin lataaminen ja purkaminen.

Tutustu Amazoniin

Parhaat 3D-tulostimet alle 1000 dollaria

Siirrytään nyt tasapainoisimpaan budjettiluokkaan, jossa useimmilla tekniikan harrastajilla on varaa ostaa 3D-tulostin alle 1000 dollaria. Olen listannut 3 tulostinta tässä tapauksessa, koska ne ovat mainitsemisen arvoisia!

# 5. FlashForge 3D -tulostin

FlashForge 3D -tulostin on rakennettu metallirakenteella, ja se toimii monien materiaalien kanssa, kuten PLA, ABS, ABS Pro, PETG, TPE ja paljon muuta! Mukana oleva kammio eristää ABS-tulosteet ja antaa sinulle täydellisen tulosteen. Pinta on tasainen, valmistettu alumiinista ja sen paksuus on 6,3 mm, ja kaikki nämä varmistavat, että pinta ei kääri kuumennusprosessin aikana.

3D-tulostuskoko on 8,9 x 5,8 x 5,9 tuumaa. Se on vähän pieni verrattuna yllä tarkasteltuihin malleihin, mutta alle 1000 dollarin 3D-tulostin on tämän koon arvoinen. FlashForge on integroinut nestekidenäytön, jossa on pehmeät painikkeet, jotta voit käyttää niitä helposti. SD-korttipaikan avulla on helppo tulostaa vain muutamalla napsautuksella!

USP: LED-valo tulostusalueella! (Herkku katsottavaksi)

Tutustu Amazoniin

# 6. QIDI-tekniikan kaksoisekstruuderi

QIDI Technology 3D -tulostin näyttää tyylikkäältä ja upealta! Jos pyydät minua valitsemaan parhaan suunnittelun ja ulkonäön, QIDI olisi minun valinta varmasti! Sen mukana tulee kaksoisekstruuderi ja se on rakennettu kokonaan metallille, joka on vahvempaa kuin puu- ja PVC-levymateriaali. Aivan kuten FlashForge, alumiinilevy on tasainen, eikä se kääriydy kuumennusprosessin aikana.

Sisäänrakennettu ohjelmisto on helppokäyttöinen, ja siinä on erilaisia ​​3D-mallien mukautuksia. Siinä on 2 ilmaista filamenttia (bonus) ja se toimii PLA- ja ABS-filamenttien kanssa. 24X7-asiakastuki tekee siitä aivan kuin kakku. Tämä tulostin on mielestäni paras ammattimainen 3D-tulostin.

USP: 2 ilmaista filamenttia

Tutustu Amazoniin

# 7. Dremel Digilab 3D20

Tässä on jälleen yksi Dremel Digilab, mutta tällä kertaa se on 3D-tulostin alle 1000 dollarin hintaluokassa. Se on yksi luotettavista 3D-tulostimista aloittelijoille, koska se on kustannustehokas ja voi toimia tuntikausia. Suurin koko on 9 x 5,9 x 5,5 tuumaa, mikä on hyvässä määrin verrattuna FlashForgeen. Siinä on myös värillinen LCD-kosketusnäyttö.

Digilab 3D20 on suljettu rakenne ja siinä on lämmittämätön alumiinirunko. Ekstruuderin lämpötila kestää jopa 230 celsiusastetta. Yhden vuoden takuun ja erinomaisen asiakastuen ansiosta tämän tulostimen on oltava vaihtoehto vaihtoehto aloittelijoille alle 1000 dollarin segmentissä.

USP: Ilmainen pilvipohjainen viipalointiohjelmisto

Tutustu Amazoniin

Parhaat 3D-tulostimet alle 500 dollaria

Olen juuri listannut 2 tuotetta tähän segmenttiin, koska en löytänyt yhtään niin mahtavaa alle 500 dollarin 3D-tulostinta, joka kiinnittäisi huomioni. Joten tässä on luettelon ensimmäinen.

# 8. Creality 3D

Virallinen Creality-avoimen lähdekoodin 3D-tulostin eroaa kaikista yllä luetelluista tänään. Se on avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto, joka on avoin parannuksille ja suunnittelun muutoksille. Vaikka se on avoimen lähdekoodin 3D-tulostinmalli, siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita muut tulostimet eivät taata. Erittäin suuri rakennustila, jossa on 12 x 12 x 15, 5 tuumaa, on itsessään valtava ulottuvuus.

Tukeva alumiinilevyn pohja kestää vuosia, ja lasinen sänky varmistaa tasaisen pinnan mille tahansa painatukselle, vain lisää enemmän 3D-tulostimeen. Toistaiseksi olen henkilökohtaisesti löytänyt tämän 3D-tulostimen kaikista parhaista tässä viestissä luetelluista, ja kaikki johtuu sen suuresta rakennustilasta budjetissa. Se on avoin rakenteinen tulostin, joten ABS-filamentin käyttöä ei missään suositella. Se on täydellinen 3D-tulostin aloittelijoille.

USP: Extra, suuri rakennustila.

Tutustu Amazoniin

# 9. Tykistö

Automaatio 3D-tulostustekniikassa parhaimmillaan! Se on ensimmäinen asia, joka tulee mieleeni, kun puhun Artillery Sidewinder 3D -tulostimesta. Kun tulostimessa loppuu virta tai hehkulanka, se ilmoittaa siitä sinulle ja aloittaa tulostuksen siitä, mihin se jäi. Tämä säästää myös paljon aikaa ja rahaa. Ominaisuus on tuskin käytettävissä myös useimmissa ylihinnoitelluissa tulostimissa. Joten hanki tämä tulostin alle 500 dollariin tällaisella automaatiolla on kiitettävää.

Sänky voi kasata jopa 80 astetta 2 minuutissa, nyt myös tämä on vaikuttava. Toistuvasti minun on muutettava päätöstäni valita paras 3D-tulostin, jolla on niin vaikuttavat asetukset kuin jokaisessa 3D-tulostimessa.

USP: Tehohäviön ja hehkulangan loppumistunnistus!

Tutustu Amazoniin

Parhaat 3D-tulostimet vain alle 300 dollaria

Mennään nyt 3D-tulostimien suosituimpaan budjettisegmenttiin, jota suosivat useimmat aloittelijat ja ammattilaiset. Se ei sovellu teolliseen tai lääketieteelliseen käyttöön, koska sillä ei ole ylellisiä ominaisuuksia. Joten katsotaanpa alle 300 dollarin 3D-tulostimia.

# 10. QIDI-tekniikan yksi ekstruuderi

Se, jonka näimme aiemmin tässä 3D-tulostimien luettelossa, oli kaksinkertainen ekstruuderi ja tämä on yksi QIDI-tekniikan ekstruuderi. Se sopii parhaiten perheille ja kouluille opetustarkoituksiin. Tulostin voi tulostaa ABS-, PLA- ja TPU-filamenteilla tulostimessa olevaan lämmitettyyn sänkyyn. Tämän 3D-tulostimen runko on valmistettu puhtaasta metallista.

Sen mukana tulee 3,5 tuuman värillinen kosketusnäyttö, jossa on kristallinkirkkaat kuvakkeet 3D-tulostimen käyttöä varten. Yksittäinen suulakepuristin varmistaa, että filamentti ei tukkeudu milloin tahansa. Se on ylivoimaisesti yksi parhaista 3D-tulostimista aloittelijoille.

USP: Tulostaa useita filamentteja.

Tutustu Amazoniin

# 11. Comgrow

Painomallit on helppo poistaa, kun ne ovat jäähtyneet muutamassa minuutissa ja sänky voidaan lämmittää takaisin 110 asteeseen 5 minuutissa. Prosessi on nopea tällä 3D-tulostimella. Se on hienoimmista kolmesta 3D-tulostimesta, alle 300 dollarin hintaluokassa, ainakin minulle. Comgrow voi pitää kiinni virtapiikeistä ja antaa lisäsuojaa 3D-tulostimellesi.

Se on osittain koottu sarja, joten on suositeltavaa sisällyttää asennuspaketti, kun ostat tämän 3D-tulostimen.

USP: Helppo poistaa tulostusmallit

Tutustu Amazoniin

# 12. FlashForge Finder

Muoviseosrakenteen ansiosta vakaat tulosteet on helppo saada prosessin lopussa. Rakennuslevy voidaan irrottaa helposti, kun tulostus on valmis, koska siinä on sisään työnnettävä ominaisuus. Voit liittää 3D-tulostimen helposti Wi-Fi-yhteydellä, flash-asemalla ja USB: llä sekä pilviliitännällä, jotta voit käyttää tietojasi missä tahansa. Tiedostojen lähettäminen tietokoneelta Finderin muistikortille on helppoa Wi-Fi-verkon kautta.

Ainoa asia, joka kiinnitti huomioni on, että se toimii vain PLA-materiaalin kanssa. Tämä tulostin on jo koottu eikä vaadi enää kokoonpanoa.

USP: Melko tulostuksen aikana.

Tutustu Amazoniin

Parhaat 3D-tulostimet alle 200 dollaria

Tämä segmentti on periaatteessa aloittelijoille, koska se on kustannustehokas ja siinä on joukko ominaisuuksia. Katsotaan siis parhaita 3D-tulostimia 200 dollarin hintaluokassa.

# 13. Monoprice Select Mini

Monoprice Mini tukee melkein kaikkia saatavilla olevia filamentteja. Ja se on mahdollista vain suulakepuristimen lämpötila-alueen vuoksi. Aina ABS: stä PLA: han ja johtavasta PLA: sta liukenevaan PVA: han, se tukee kaikkia filamentteja. Tällaisen kiitettävän ominaisuuden löytäminen on todella hämmästyttävää tässä hintaluokassa! Ilman toista ajatusta valitsen tämän 3D-tulostimeksi alle 200 dollaria.

Monoprice 3D -tulostimen mukana tulee näyte PLA-filamentti ja SD-kortti esiasennetuilla malleilla. Joten hanki tulosteet tien päällä näiden näytteiden avulla ja testaa sitten omat kuviot ja tulosteet.

USP: Tukee kaikkia filamentteja

Tutustu Amazoniin

# 14. Tronxy 3D -tulostin

Tronxy seisoo kaikkien halpojen 3D-tulostimien päällä, kuten virtakatkojen palauttaminen, useimpien filamenttien tuki ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Tulostimessa on ilmainen PLA-filamenttinäyte sekä 8 Gt: n SD-kortti, joka on ladattu tulostettavilla 3D-malleilla. Suuret 3D-tulostusmallit eivät ole enää huolenaihe Tronxy 3D -tulostimessa.

Rakennuskoko on 8,6 x 8,6 x 10,2 tuumaa, ja se on oikea tulostuskoko, ollakseni rehellinen alle 200 dollarin 3D-tulostimelle. Suutinkoko on säädettävissä, samoin kuin painopaksuus. Se on osittain koottu ja voidaan koota 20 minuutissa.

USP: Esiladatut 3D-tulostetut mallit SD-kortille!

Tutustu Amazoniin

# 15. da Vinci Mini

XYZ Printingin da Vinci Mini on pienikokoinen ja siinä on 5,9 x 5,9 x 5,9 tuuman alumiinitulostinsänky. Voit liittää laitteen helposti 3D-tulostimeen Wi-Fi-yhteydellä. 3D-tulostusprosessissa käytetyt filamentit ovat ympäristöystävällisiä PLA-muoveja. Tulostimen värilliset LED-valot ilmaisevat tulostusolosuhteet. Voit tarkastella sitä yksityiskohtaisesti käyttöoppaassa myöhemmin.

Tulostimen musta ja punainen väri saavat sen näyttämään upealta. Voit helposti päivittää suuttimen tulostaa erilaisia ​​tuotteita myös hiilihiutaleella PLA ja metallilla PLA.

USP: Ympäristöystävällinen PLA-filamentti.

Tutustu Amazoniin

Lopullinen tuomio!

Jos kysyt minulta henkilökohtaisesti, menisin Dremel Digilab 3D45: n kanssa korkeammalla hinnalla ja tykistön alle 500 dollarin segmentillä. Jätän teille mahdollisuuden valita muista segmenteistä tarpeidesi mukaan. Kerro meille kommenteissa siitä, mitä 3D-tulostinta rakastit eniten tästä luettelosta tänään!

Älä missaa näitä tarjouksia!

  • Parhaat lasertulostimet Macille
  • Parhaat mustesuihkutulostimet Macille

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit