Parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max vuonna 2021

Mukaansatempaava virtuaalitodellisuus on yksi tekniikan mielenkiintoisimmista kehityksistä. Voit kokea sen oikeilla VR-kuulokkeilla, jotka on yhdistetty tehokkaaseen älypuhelimeen, kuten iPhone 11 -sarjasta. Kuulokkeet ovat täysin säädettävissä ja niissä on HD-linssit, jotka tarjoavat upeat katselukokemukset. Se on uusi tapa pelata pelejä, tutustua kaukaisiin maihin, katsella upeita elokuvia ja paljon muuta - kaikki yhdessä paikassa! Joten, valitse valinta näistä parhaista VR-kuulokkeista iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max.

 1. VR EMPIRE VR -kuulokkeet 120 ° FOV: lla
 2. VeeR Falcon VR -kuulokkeet ohjaimella
 3. VR WEARin virtuaalitodellisuuskuulokkeet
 4. VR SHINECON 3D virtuaalitodellisuuslasit
 5. BNEXT Universal VR -kuulokkeet
 6. Digib Säädettävä HD-laatuinen VR-kuuloke
 7. OPTOSLON 3D VR -lasit
 8. DESTEK 110 ° FOV -suojattu HD VR -kuuloke
 9. WapSter Sneba White VR -kuulokkeet
 10. Cellet Virtual Reality 3D -lasilasikuuloke

1. VR EMPIRE VR -kuulokkeet 120 ° FOV: lla

Yksinkertaisesti sanottuna VR Empire on yksi pätevimmistä VR-kuulokkeista vuoden 2019 iPhoneille. Joten, kuulokkeet ansaitsevat maininnan tässä kokoonpanossa.

Suunnittelun kannalta VR-imperiumi näyttää trendikkäältä ja sen mukana tulee sinisiä valolinssejä, jotka suojaavat silmiä ja estävät myös silmien väsymistä. Siksi, vaikka olisit nauttinut VR-maailmasta tuntikausia, silmäsi eivät pala.

Lisäksi VR-kuulokkeet ovat täysin säädettävissä ja niissä on pehmeä tyyny. Joten et tunne mitään painetta käyttäessäsi sitä. Vaikka 120 ° FOV parantaa katselukokemustasi pitkään, mahdollisuus vastata puheluihin helposti varmistaa, että pelaaminen ei pysähdy.

USP: 120 ° FOV

Tutustu Amazoniin

2. VeeR Falcon VR -kuulokkeet ohjaimella

Mukaansatempaavan VR-kokemuksen vuoksi et voi erehtyä VeeR Falconin kanssa. VR-kuulokkeilla on moderni ulkonäkö ja ne ovat täysin säädettävissä.

Minulle parasta tässä kuulokkeessa on edistyksellinen HFi-aktiivista melunvaimennussuunnittelua, joka varmistaa, että voit nauttia 360-elokuvien katselemisesta tai pelata voimakkaita pelejä häiritsemättä. 100-115-näkökulmalla se on varustettu vahvistamaan katselukokemustasi.

Sisäänrakennettujen mikrofonien ansiosta voit vastata puheluihin mukavasti ilman, että sinun tarvitsee lopettaa pelaamista. Lisäksi kuulokemikrofoni on myös likinäköinen, mikä tekee siitä turvallisen vedon kaikille.

USP: 100-115 näkökulma

Tutustu Amazoniin

3. VR WEARin virtuaalitodellisuuskuulokkeet

Tyylikäs muotoilu, VR Wear voi saada kaiken irti 360-elokuvistasi ja vauhdikkaista peleistä. VR-kuulokkeet ovat melko kevyet ja mukana tulee pehmeä nahasta valmistettu mukava kasvotyyny. Ja joustavan päähihnan avulla et tunne nenän painetta kuulokkeita käyttäessäsi.

Lisäksi VR-kuulokkeet tarjoavat myös linssin helpon säätämisen neljään suuntaan. Sinulla on siis tarvittava vapaus säätää linssi katselutarpeesi mukaan.

Asfääriset HD-linssit suojaavat silmiäsi myös sinistä valoa vastaan, jotta ne eivät pala. Koska likinäköisyysystävällinen, se on suunniteltu käteväksi VR-työkaluksi kaiken ikäisille.

USP: Erittäin mukava kasvotyyny

Tutustu Amazoniin

4. VR SHINECON 3D virtuaalitodellisuuslasit

VR-kuulokkeina löydän VR SHINECONin tehtävään asti. Kuulokemikrofoni näyttää trendin mukaiselta ja mukana tulee T-muotoinen päähihna, joka voi vähentää silmien painetta jopa 30%. Siksi et tunne huimausta tai väsymystä edes maratonikierroksen jälkeen pelaamisen tai elokuvien suoratoiston jälkeen.

SHINECONissa on HD 42 mm: n asfäärinen optinen hartsiobjektiivi, joka vähentää huomattavasti sinisen valon vaikutusta (jopa 97%). Pehmeä sieni suojaa iPhonen näyttöä naarmuilta.

Etkö halua taustamelun pelaavan pilaantumista? Kuulokkeissa on myös melua vaimentava tekniikka, jotta ympäröivä ääni ei haittaa pelaamista.

USP: Vaikuttava melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

5. BNEXT Universal VR -kuulokkeet

BNEXT on eräänlainen VR-kuuloke, jolla on korkeimmat tulokset useimmissa näkökohdissa. Se on luultavasti tärkein syy, miksi se on otettu hyvin vastaan ​​Amazonissa (neljä ja puoli tähteä noin 80 luokituksesta).

Suunnittelusta puhuen, BNEXT: llä on yksinkertainen ulkonäkö, joka ei ehkä houkuttele silmämunia heti, mutta se näyttää hyvältä. Aivan kuten useimmat kollegansa, VR-kuulokkeissa on myös täysin säädettävät lasit. Mukavuudesta riippuen voit hienosäätää FD- ja OD-kuvia katselukulman laajentamiseksi.

Puhumattakaan, se tarjoaa myös kaivattua silmäsuojaa. Joten, jos olet joku, joka pelaa elokuvia ja pelejä tuntikausia, silmäsi eivät vahingoitu. Lisäksi BNEXT on myös hinnoiteltu suhteellisen alhaisemmaksi (32,99 dollaria) kuin monet muut kilpailijat.

USP: FD- ja OD-säädöt

Tutustu Amazoniin

6. Digib Säädettävä HD-laatu VR-kuuloke

Digib on turvallinen veto ihmisille, jotka etsivät erittäin edullisia mutta tehokkaita VR-kuulokkeita uusille iPhone-puhelimille. VR-kuulokkeet ovat suhteellisen paljon kevyempiä kuin useimmat kilpailijat. Ja erittäin pehmeällä tyynyllä se on suunniteltu vähentämään nenän painetta.

Siinä on myös pehmeä tyyny, joka pitää iPhonen vakaana ja suojattuna naarmuilta. Sen mukana tulee korkealaatuiset HD VR -objektiivit, jotka tarjoavat teräviä ja teräviä kuvia. Lisäksi he pitävät haitalliset siniset valot loitolla.

Luotettavan silmäsuojauksen lisäksi digib tulee joissakin hienoissa väreissä, joiden hinta on tällä hetkellä alle 27 dollaria, mikä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat melko hyvän VR 11 -kuulokkeen iPhone 11: lle ilman, että heillä on paljon dollareita.

USP: Laadukkaat HD VR -objektiivit

Tutustu Amazoniin

7. OPTOSLON 3D VR -lasit

Vaikka tämä ei ole premium VR -kuulokemikrofoni, tämä OPTOSLONin tarjous on varsin hyvä. On kolme syytä, miksi mielestäni tämä kuulokemikrofoni kannattaa antaa mahdollisuus. Ensinnäkin, kuulokkeilla on melko kevyt ja upea muotoilu, joka voi helposti vedota yksinkertaisuutta suosiville.

Toisessa mukana tulee mukava päähihna, joka menee pitkälle päästä eroon silmien ja nenän paineesta. Kolmanneksi se tarjoaa tarvittavan joustavuuden lasien säätämiseen niin, että katselukokemus on mukavampi.

Varmistaaksesi, että puhelin pysyy vakaana ja naarmuilta, siinä on sileä tyyny. Ja kolmas, vaikka se on niin suloinen, OPTOSLON on vain 25 dollaria, mikä näyttää olevan varastaa.

USP: Edullinen mutta laadukas VR-kuuloke

Tutustu Amazoniin

8. DESTEK 110 ° FOV silmäsuojattu HD VR -kuuloke

Nauti erinomaisesta syvyyden havaitsemisesta ja datalinjan aiheuttamista seikkailuista tämän iPhone 11 -sarjan VR-kuulokemikrofonin kanssa. Linssissä on heijastamaton ja sininen valo, joka estää silmien rasittumisen. Lisäksi se tarjoaa teräviä HD-kuvia kokemuksen parantamiseksi. HF-laite painaa vain 11,3 oz, joten se on kevyt ja mukava. VR-kuulokemikrofonin irrotettava kasvotyyny on valmistettu erittäin pehmeästä pestävästä hengittävästä kankaasta. Tämä tekee siitä kätevän ja mukavan.

Lisäksi voit nauttia lisääntyneestä FOV: sta 110 °. Sen mukana tulee myös Bluetooth-kaukosäädin lisätoimintoja varten. Se antaa sinulle varmasti loputtomia tunteja hauskaa, vaikka muista pitää taukoja 30 minuutin välein silmiesi levittämiseksi. Varmasti tekee myös mahtavan lahjan.

USP: FOV 110 °

Tutustu Amazoniin

9. WapSter Sneba valkoinen VR-kuuloke

Tämän kuulokkeen vallankumouksellinen optinen järjestelmä eliminoi huimauksen. Se sopii kaikille, myös likinäköisyydelle. Ergonominen muotoilu takaa mukavuuden, kun nautit elokuvista tai peleistä. Lisäksi näiden iPhone 11: n VR-suojalasien säädettävä hihna on valmistettu kevyestä materiaalista. Tämä vähentää silmiesi ja pään ympärillä olevaa painetta tarjoten sinulle mukavamman tunteen.

Lisäksi valkoinen ja musta väriyhdistelmä näyttää myös tyylikkäältä. Pelaaminen ja elokuvien katselu VR-laatikoissa toimii parhaiten, kun silmäsi ovat kohdakkain näyttöruudun kanssa. Joten tässä kuulokkeessa on FD- ja OD-säädöt, jotka laajentavat katselukulmaa ja sopivat täydellisesti polttovälin ja yksipuolisen likinäköisen kohdistuksen kanssa vääristymien vähentämiseksi.

USP: Ergonominen ja kevyt

Tutustu Amazoniin

10. Cellet Virtual Reality 3D -lasilasikuuloke

Hyppää toimintaan tämän iPhone 11 VR -kuulokkeiden HD-optimoinnin ja 3D-pelaamisen tuen avulla. Siinä on mukava istuvuus, täysin säädettävä päähihna, näönsuojajärjestelmä ja pehmeä nenäkappale paineen vähentämiseksi. Voit myös säätää katselukulmaa tarpeidesi mukaan.

Hanki hahmosi suosikkipeleissäsi tai muuta kotisi IMAX-elokuvateatteriksi tällä kuulokkeella. Parasta on, että se on uskomattoman taskuystävällinen hinta, alle 15 dollaria. Pehmeä ja hengittävä materiaali on lisä plus, ja tämä tekisi erinomaisen lahjan myös nuorille.

USP: Näönsuojausjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

Siinä on kaikki tärkeimmistä VR 11 -kuulokkeistani iPhone 11 -sarjalle!

Mikä on paras valinta?

Vaikka en ole enää kokopäiväinen pelaaja, rakastan ottaa kuvan VR-peleistä silloin tällöin. Ja joka kerta, panen käteni heidän päällensä, tulen ulos innoissaan. Loppujen lopuksi on hämmästyttävää kokea elämää suurempaa maailmaa.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

 • Parhaat selfie-tikut iPhonelle 11 Pro Max, 11 Pro ja 11
 • Parhaat telakointiasemat iPhonelle 11 Pro Max, 11 Pro ja 11
 • Autotelineet iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja 11-laitteille

Löysitkö oikeat VR-kuulokkeet iPhonellesi 11? Muista ilmoittaa meille sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit