Kuinka tallentaa Periskooppi-video tai lähetys iPhone-kamerarullalle

Twitter-omistama Periscope on kehitetty erittäin käteväksi, jotta voit paitsi ottaa välittömästi yhteyttä seuraajiin myös olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan suorana. Ei ihme, että siitä on tullut suuri etu yrityksille, joissa yritykset käyttävät sitä eri tavoin parempaan asiakaspalveluun.

On niin monia ihmisiä, jotka käyttävät Periscopea iPhonessa kommunikoimaan perheensä ja ystäviensä kanssa. rakastaa jokaista elävän vuorovaikutuksen osaa. Minä, esimerkiksi, nautin jutella rakkaani kanssa tämän sovelluksen avulla. Lisäksi varmistan, että kaikki mieleenpainuvat lähetykseni on tallennettu paikallisesti iPhoneen, jotta voin katsella niitä tai kokea hetket uudelleen milloin tahansa.

Jos haluat myös tallentaa lähetyksen paikallisesti iPhone-kamerarullallesi, voit antaa sen tallentaa jokaisen videon automaattisesti seuraavasti. Otetaan selvää!

Kuinka tallentaa Periscope Broadcast automaattisesti iPhoneen tai iPadiin

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Periskooppi iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napautettava Ihmiset välilehti alareunassa.

Vaihe # 3. Napauta Profiili -kuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta profiilisivulla asetukset.

Vaihe # 5. Seuraavaksi saat vaihtoehdon Automaattinen tallennus kamerarullalle Lähetyksesi-kohdassa. Käynnistä se.

Siinä kaikki!

Viimeisimpään päivitykseen Periscope on lisännyt kaksi uutta ominaisuutta. Sovellus tallentaa nyt lähetyksesi oletuksena pysyvästi. Se on lisännyt uuden hakutoiminnon, jonka avulla voit etsiä suosittuja paikkoja maailmankartalta.

Kuinka poistaa lähetys automaattisesti 24 tunnin kuluttua

Lähetykset on mahdollista poistaa 24 tunnin kuluttua, jos et halua niiden pysyvän pitkään.

  • Noudata yksinkertaisesti edellä mainittuja vaiheita, lopulta saat vaihtoehdon Automaattinen poisto 24 tunnin kuluttua lähetystesi alla
  • Vaikka automaattinen poisto olisi päällä, saat silti mahdollisuuden pitää video yli 24 tunnin ajan, kun lähetys päättyy

Mitä mieltä olet Periscopesta? Kuinka hyvä se on? Ota palautteesi alla oleviin kommentteihin.

Uusimmat viestit