GoPro iPhone -sovellus - tarjoaa Apple Watch -ohjauksen kameroilleen

Apple Watch on epäilemättä yksi parhaista innovaatioista, joita Apple on tähän mennessä tehnyt. Apple Watchia tukevia sovelluksia ei ole paljon, mutta osa olennaista on jo päivitetty.

Apple Watchissa ei ole kameratukea, ja on aivan selvää, ettei sitä ole. Sen sijaan puuttuvan osan täyttämiseksi on olemassa sovelluksia, jotka voivat hallita kameraa etänä ja antaa sinun käyttää sitä suoraan ranteesta.

Yksi tällaisista sovelluksista on GoPro, joka on saatavilla ilmaiseksi App Storesta. GoPro-videotallennussovellus on ollut Apple Storessa jo jonkin aikaa. Se on saanut viimeisimmän päivityksen 10. joulukuuta 2015, joka mahdollistaa tuen Apple Watchille. Se on ollut yksi suosikkisovelluksista videotallennusfriikeille.

GoPro-sovellus tukee kameran etähallintaa. Voit aloittaa tai lopettaa nauhoituksen Apple Watchilla. Sinun tarvitsee vain sijoittaa kamera haluamaasi kulmaan, valmistautua temppuasi varten ja painaa Apple Watchin tallennuspainiketta. Lisäksi se mahdollistaa myös valokuvien ottamisen kamerasta edelleen tallennetusta videotallenteesta.

Sen lisäksi GoPro antaa sinulle esikatselukuvia, hallita kameraa ja lisätä Highlight-tunnisteita suoraan Apple Watchistasi. Lopuksi, sovellus on täysin ilmainen ladata. Joten miksi odottaa? Lataa ja aloita temppujen kiertäminen Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.

Hinta: Vapaa

Lataa nyt

Uusimmat viestit