Parhaat ilmaiset ja maksetut iMessage-kissatarrat vuonna 2021

Katsokaa sitä pahaa kissaa! Kuinka outoa se näyttää tuijottavan kasvoissasi. Tuo paksu kissa ampumaan nopea vastaus ja anna ystävällesi tietää, että sinulla on myös paljon hauskoja ainesosia palamaan tulella. Älä etsi enempää kuin parhaat iMessage-kissatarrapaketit, koska niissä on sekä monipuolisuutta että tunnelmaa. Arsenaalistasi löydät kaikenlaisia ​​kissoja pahoista pussoista söpöihin ja ihaniin pennuihin. Seuraavan kerran, kun haluat ilmaista tunteitasi enemmän ketteryyttä ja hauskaa, älä unohda päästää irti pentuja. Lyön vetoa, että nämä iMessage-tarrasovellukset asettavat sävyn loputtomalle chattailulle.

1. Kissatarrat iMessagelle

Tämä on vaivattomasti ylittänyt kokoonpanoni useista syistä. Ensinnäkin tarrapakkauksessa on yli 40 tarraa kissanpennuilla ja kissanpäillä. Ja jokainen heistä näyttää räjähtävän hauskaa viestintää varten. Söpöistä kasvoista tuhmaan silmänräpäykseen tämä kokoelma on saanut tarpeeksi pitämään iMessagingin hengessä pitkään.

Hinta: $0.99

ladata

2. CatNap 2: Fat Cat -tarrapaketti

Tämä suloinen tarrapaketti on hyvin arvoinen dollarinsa, jonka se maksaa. Jos olet kissan rakastaja, voit käyttää näitä söpöjä kuvia vastaamaan viesteihisi. Tarjolla on tonnia pörröisiä kittejä, joilla on laaja valikoima tunteita.

Olitpa onnellinen, nälkäinen, vihainen, kurja, uninen, innoissaan, hämmentynyt jne., Sano se miauilla! Se toimii erinomaisena jäänmurtajana tai vastauksena kaikkiin hankaliin viesteihin!

Hinta: $0.99

ladata

3. Avier, Inc: n kissatarrat

Kun haluat lisätä joitain luovia elementtejä viestiisi, et voi mennä pieleen tämän paketin kanssa. Siinä on paljon pussikissoja, jotka eivät koskaan voi antaa viestinnän kuulostaa tylsältä. Voit iskeä nämä pienet pienet eläimet tekstillesi tai sijoittaa ne selfieisi piristääksesi koko asiaa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Funny Cat Stickers Pack

Ei kestänyt kauan, ennen kuin tämä Trung Tranin kokoelma löysi pehmeän kulman iMessage-laatikostani. Halusitpa huutaa ääneen tai asettaa keskustelun raivoksi, se voi täyttää laskutuksesi. Ja oi, älä unohda antaa laukausta söpöille pienokaisille ilmaista rakkauden ystävääsi kohtaan!

Hinta: $0.99

ladata

5. Söpö musta kissa -tarrat

Odotatko kauniisti suunniteltujen kissatarrojen nousua keskelle? Jos kyllä, älä anna tälle pakkaukselle missaa.

Syy, miksi sanon sen, koska se näyttää olevan täysin pohjustettu sopimaan moniin erilaisiin tunnelmiin. Joten, ei ole väliä onko tekemisissä mielialaisen kultaseni tai hullun kaverisi kanssa, se voi antaa sinun räjähtää keksejä tyylikkäästi!

Hinta: $0.99

ladata

6. Toca Life paperipussi Cat

Katsokaa vain "Toca Life Paper Bag Cat -kissaa" ja tiedät, että se on ainutlaatuinen. Näiden animoitujen kissatarrojen avulla voit ilmaista pahantahtoisia tunteita eri tavoin. Joten, tutustu koko luetteloon löytääksesi kuka voi tulla toimeen täydellisesti tietyssä kontekstissa. Pitää mielessä; on joitain pusseja, jotka voivat osoittautua kaksiteräisiksi ...

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kasvavat kissatarrat

Pelasta itsesi näiltä kasvavilta kissoilta! Vitsit lukuun ottamatta nämä pennut ansaitsevat kiitosta, kun he näyttävät olevan valmiita keskusteluun. Ja niin kauan kuin tiedät, kumpi lähetetään missä tilanteessa, viestisi pysyvät iloisina. Vielä parempi, he voivat pakottaa ystäväsi jatkamaan puhumista asettamalla kaiken sivuun.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Meesh-animoitu kissa

Tapaa Meesh, puristettava kissa, joka jakaa 33 erilaista tunnetta ja ilmaisua, jotta chatit ovat vuorovaikutteisia. Voit käyttää näitä tarroja saadaksesi iMessageesi ja kuvasi kiinnostaviksi. Lisäksi sovellus synkronoidaan automaattisesti iMessages-sovelluksesi kanssa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saat 18 ylimääräistä tarraa ilmaiseksi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

9. Kissatarrat

Tässä on 55 ihastuttavaa kissatarraa, jotka lisäävät niin hauskaa chatteihisi. Löydät laajan valikoiman tunteita, uneliaisuudesta tai väsymyksestä leikkisyyteen, nurinaan ja muuhun. Lisäksi kuvat ovat kirkkaanvärisiä lisätäksesi charmia. Tämä tekee siitä pakollisen tarrapaketin kaikille, jotka rakastavat kissoja tai söpöjä asioita yleensä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kissatarrat iMessagelle

Tartu tämä söpö tarrapaketti, kun se on ladattavissa ilmaiseksi. Se on App Storen sarjakuva- ja sarjakuvaluokan sadan suosituimman sovelluksen joukossa. Se toimii kuin viehätys iMessagessa, kun haluat lisätä kissoja keskusteluihisi. Lisäksi siinä on paljon erilaisia ​​kissan kasvoja, joissa on suloisia ilmeitä, jotka saavat sinut hymyilemään koko ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Nyt kun olet saanut kaikki nämä pienet pennut puolellesi, ota heidät kokonaan aluksella loputtomaan keskusteluun.

Mikä on paras panoksesi?

Joka kerta kun teen pyöristämisen, pyydän sinua ilmoittamaan minulle parhaimman valintasi. Ja aion tehdä saman myös tällä kertaa. Joten, älä mene pois ennen kuin vuodatat papuja suosikkiesi suhteen.

Haluat katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iMessage-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle
  • Sosiaalisen median sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka lähettää Invisible Ink iMessage iPhonesta

Uusimmat viestit