Kuinka perustaa Facebook Pay Facebookissa ja Messenger-sovelluksessa

Jokainen iso tekninen jättiläinen haluaa joutua maksuihin. Applella, Googlella, Samsungilla, Amazonilla, Huaweiilla ja muilla on versio 'Pay'sta. Tämä on varmasti innoittanut Facebookia keksimään oman maksunsa nimeltä Facebook Pay. Haluatko mielellään käyttää tätä palvelua? Näin määrität Facebook Payn.

Tämä uusi maksualusta on aluksi saatavilla vain Yhdysvalloissa sekä Facebook- ja Messenger-sovelluksissa. Mutta lähitulevaisuudessa se toimii myös Facebookin omistamassa Instagramissa ja Whatsappissa. Palvelu otettaisiin käyttöön myös useammassa maassa.

Kuinka perustaa Facebook Pay Facebookissa ja Messenger-sovelluksessa

Vaihe 1. Käynnistä Facebook-sovellus tai mene Facebookin verkkosivusto ja kirjoita asetukset.

Vaihe # 2. Nyt, lisää maksutapa.

Vaihe # 3. Seuraavan kerran, kun suoritat maksun tuetuista paikoista, voit käyttää Facebook Pay.

Myöhemmin, kun tämä on käytettävissä WhatsAppissa ja Instagramissa, voit asettaa sen suoraan näissä sovelluksissa.

Tästä lähtien Facebook tukee jo suuria luotto- ja maksukortteja. Se tukee myös PayPalia. Maksut käsitellään yhteistyössä Stripen, PayPalin ja muiden vastaavien yritysten kanssa ympäri maailmaa. Yritys mainitsee suoraan, että sen Facebook Pay perustuu nykyiseen rahoitusinfrastruktuuriin ja kumppanuuksiin. Siinä sanotaan myös, että se on erillinen Facebookin kryptovaluutta-projektista Vaaka.

Missä voit käyttää Facebook Payta?

Pystyt käyttämään Facebook Payta varainkeruuyrityksiin, pelin sisäisiin ostoihin, tapahtumalippuihin, henkilöiden välisiin maksuihin Messengerin kautta ja ostoksia myös Facebook Marketplacen tietyiltä sivuilta ja yrityksiltä. Myöhemmin sitä voidaan käyttää muissa kolmannen osapuolen palveluissa.

Entä yksityisyys ...

No, puhumme Facebookista ja yksityisyydestä, joten sinun on otettava tämä ripaus suolaa. Yritys sanoo, että se tallentaa ja salaa kortti- ja pankkitilisi numerot turvallisesti, seuraa järjestelmissään petostentorjuntaa luvattoman toiminnan havaitsemiseksi ja antaa ilmoituksia tilin toiminnasta.

Sinulla on myös mahdollisuus lisätä PIN-koodi tai käyttää laitteen biometrisiä tietoja, kuten kosketus- tai kasvotunnistusta, ylimääräisen turvallisuuden varmistamiseksi, kun lähetät rahaa tai suoritat maksuja. Facebook sanoo, ettei se vastaanota tai tallenna laitteesi biometrisiä tietoja.

Joten miksi tämä ja mitä seuraavaksi…

Uskon, että Facebook haluaa olla läsnä. Itse asiassa, se on jo syvällisesti tunkeutunut ihmisten elämään, on syytä pohtia. Se joutui treffailuun, tarjoaa Internet-palveluja, työpaikkoja, älykkäitä kodin laitteita (portaalinsa kanssa) ja mitä muuta. Nyt se tarkastelee maksuja. Facebook haluaa tehdä sen, mitä Google tällä hetkellä tekee ohjelmistopuolella.

Useiden yksityisyyden ja tietorikkomusten vuoksi se on kuitenkin tavallisten ihmisten ja lainsäätäjien tutkassa. Henkilökohtaisesti en koskaan luota Facebookiin maksuihini. Mutta siitä käydään keskustelua toista kertaa, kun yritys lanseeraa palvelut kokonaan. Tällä hetkellä se on lapsivaiheessa, ja odottakaamme, mitä seuraavaksi tulee…

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Paras Facebook Cover Creator iPhone ja iPad -sovellukset
  • Automaattisen toiston Facebook-videoiden poistaminen käytöstä iPhonessa, iPadissa ja verkossa
  • Kuinka tehdä Facebook-avatar iPhoneen

Uusimmat viestit