Alexan käyttäminen Apple Watchissa

Oletko koskaan halunnut käyttää Alexaa Apple Watchissasi? Jos kyllä, on syytä olla iloinen!

Tutustu sovellukseen nimeltä ”Voice in a Can”, jonka avulla voit tuoda Amazon Alexan watchOS-laitteellesi. Kyllä, tietysti, se ei tule olemaan yhtä toimiva kuin Siri rajoitusten takia. Mutta jos haluat kokeilla entistä, sovellus voi täyttää odotuksesi.

Huomaa, että se ei tue joitain tärkeitä sisältöjä, kuten musiikkia, joitain flash-tiedotuksia, podcasteja ja jopa äänikirjoja.

Lisäksi sinun on pidennettävä sovelluksen aikakatkaisua jatkaaksesi sen saumatonta käyttöä, kun älykello katkaisee yhteyden henkilökohtaiseen avustajaan aina, kun näyttö nukkuu. (Voit pidentää näyttöaikaa avaamalla Asetukset → Yleiset → Herätysnäyttö → valitsemalla haluamasi vaihtoehto.)

Kuinka käyttää Amazon Alexaa Apple Watchissa

Vaihe 1. Lataa ensin Voice in a Can -sovellus pariliitettyyn iPhoneen. Sovellus on saatavana hintaan 1,99 dollaria ja vaatii iOS 11: n tai uudemman. Kun olet asentanut sovelluksen, avaa se ja kirjaudu sisään Amazon-tililläsi.

Sen jälkeen voit alkaa käyttää henkilökohtaista avustajaa. Napauta vain Valmis-painiketta ja pyydä sitten tekemään työsi.

Vaihe # 2. Tuo virtuaaliassistentti älykelloon avaamalla Watch-sovellus iPhonessa.

Vaihe # 3. Varmista nyt, että Oma kello on valittuna, ja varmista sitten, että sovellus on asennettu watchOS-laitteeseen. Jos se ei ole vielä käytettävissä, napauta Asenna-painike sovelluksen vieressä.

Vaihe # 4. Avaa seuraavaksi kellosi Ääni tölkissä -sovellus ja suorita todentaminen ohjeiden läpi.

Kun olet valmis, se toimii normaalisti. Napauta vain pientä kuvaketta puhuaksesi henkilökohtaisen avustajan kanssa. Ilmeisestä rajoituksesta huolimatta Alexa toimii melko hyvin antaessaan sinun suorittaa määrätyt tehtävät.

Toivon, että sillä olisi enemmän vapautta ajaa watchOS: lla. Toivottavasti Amazon tuo sen lopulta Apple Watchiin ennemmin kuin myöhemmin.

Ota kantaa

Haluatko käyttää tätä sovellusta? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Älä missaa:

  • Aloitus- ja loppuharjoitusten muistutusten poistaminen käytöstä Apple Watchissa
  • Kuinka tarkistaa Apple Watch -akun kunto
  • Uniseurannan käyttäminen Apple Watchissa
  • Kuinka tarkistaa Apple Watchin akunkesto

Uusimmat viestit