Parhaat OtterBox-kotelot iPhone 11 Pro Maxille vuonna 2021

OtterBox on aina ollut kilpailun kärjessä, kun on kyse iPhonen lisävarusteista, erityisesti koteloista ja kuoreista. Jos olet jo saanut kätesi uusimpaan iPhoneen tai odotat sen saapumista, on nyt aika suojata laitettasi ensiluokkaisella suojauksella ja tyylikkäästi! Olemme tarkistaneet laajan valikoiman OtterBox-kotelot iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -puhelimille jotka ovat tyylikkäitä ja tarjoavat maksimaalisen suojan laitteellesi.

Kolmen kameran ja superverkkokalvon XDR OLED -näytön ansiosta iPhone ansaitsee parhaan suojan kaikkialla! Joten katsotaanpa joitain parhaita OtterBox-koteloita myös iPhone 11 -sarjalle! Nämä tapaukset eivät anna iPhonen menettää kauneuttaan ja antaa lisäksi tukevan suojan. Joten tässä mennään.

1. Lähiliikennesarja

OtterBoxin Commuter-sarjan kotelot tunnetaan aina suojauksestaan ​​ja taskuystävällisistä ominaisuuksistaan. Se on ohut ja kova, jossa on sisäinen liukukansi ja ulkokuori. Olipa pöly, lika tai naarmut, se pitää kaiken poissa siitä.

Kaksikerroksinen suojaa iPhoneasi äkillisiltä iskuilta ja tahattomilta putoamisilta. Ulkokerros on valmistettu kovasta PC: stä ja sisempi kerros on valmistettu pehmeästä TPU: sta, mikä tekee siitä pedon puhelimen suojaamisessa. Takakannen kahvat antavat sinulle mukavan käsittelyn, jotta voit liukua nopeasti sisään ja ulos älypuhelimesta.

Se on suunniteltu siten, että kaikki pölyhiukkaset laskeutuvat kotelon alaosaan. Tämä OtterBox-kotelo on bleisinsinistä, mustaa, ruusu-meripunaa ja mintunväristä. Lisäksi sillä on rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Mukava pito ja kiinteä suoja

Tutustu Amazoniin iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

2. Strada-sarja

OtterBoxin Strada-sarjan kotelo tunnetaan korkealaatuisesta nahasta ja kiinnitetystä folio-kotelosta! Se on selkeä esimerkki siitä, minkä aito nahkakotelo iPhone 11 Prolle on oltava! Tämä kotelo on ohut, tyylikäs muotoilu ja taskuystävällinen, mikä antaa sinulle mukavan otteen, kun liu'utat sisään ja ulos taskuistasi.

Tässä iPhonen OtterBox-kotelossa on pystysuora korttipaikka, johon voit tallentaa myös arvokkaita korttejasi ja käteistäsi. Sisäpuolella oleva pehmeä TPU-materiaali ja aito nahka sekä ulkokannessa muotoiltu kova PC tekevät siitä täydellisen suojan. Se suojaa puhelinta äkillisiltä putoamisilta, iskuilta, kolhiinnuilta ja naarmuilta.

Folio-suojus suojaa näyttöäsi naarmuilta ja pölyltä. Ja magneettinen salpa tukee sitä tyylikkäällä ulkonäöllä ja suojaavilla ominaisuuksilla! Koteloa on saatavana varjoisina (musta / tinaa) ja espressona (tummanruskea / kulunut ruskea nahka).

USP: Folio Cover ja korttipaikka

Tutustu Amazoniin iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

3. Defender-sarja

No, jos etsit kestävää suojaa iPhonellesi 11, Defender-sarja OtterBoxista on oikea tapa edetä! Monikerroksinen suojaus suojaa iPhoneasi äkillisiltä putoamisilta ja voimakkailta iskuilta. Lisäksi se suojaa petoa myös pölyltä, lialta ja tahroilta.

Kiinteä sisävaippa vaimentaa iskut ja ulkokuoressa on pehmeä kansi, joka antaa sinulle sileän tuntuman ja mukavan otteen. Sen on oltava kumppaniluettelossasi kaikissa seikkailumatkoissa, koska se tarjoaa kestävän suojan.

Sen kotelo- ja jalustayhdistelmä mahdollistaa iPhonen kantamisen ja lempielokuviesi katselun handsfree-muodossa. Voit saada tämän tapauksen mustana, menneenä kalana, love bugina ja purppuranvärisenä sumujen värivaihtoehtoina. Koteloon sisältyy rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Kestävä suoja ja vyöpidike

Tutustu Amazoniin iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

4. Symmetry Clear -sarja

Ne, jotka eivät ole suuren kotelon faneja ja tarvitsevat ohuen ja selkeän kotelon, tämä on vain sinulle! Se, että olet ohut, tyylikäs, tyylikäs ja selkeä, ei tarkoita sitä, että se ei ole suojaava, itse asiassa se on paras tällä alueella suojata iPhone 11: täsi.

OtterBoxin kestävyys ja suojaus eivät koskaan vaarannu. Tämä selkeä kotelo suojaa iPhoneasi pudotuksilta, kolhuilta ja kolhuilta. Kyse ei ole vain takakannesta, mutta kohotettu viistetty reuna suojaa näyttöä tarkasti!

Ehdotan tätä OtterBox-koteloa iPhone 11: lle, jos omistat sen selkeän kotelo-ominaisuuden vuoksi. Se on saatavana 12 kirkkaana värinä ja yhdistelmänä, joista suosikkini on Sapphire Secret. Mihin valitsisit?

USP: Ohut, kirkas ja tukeva

Tutustu Amazoniin iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Joten nämä olivat hienoimpia saatavilla olevia OtterBox-koteloita iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -laitteille, jotka olemme tarkastelleet tämän päivän kokoonpanossa.

Lopullinen tuomio!

Joten minkä OtterBox-kotelon ostat iPhonellesi? Jos kysyt minulta, suosittelen sinua valitsemaan tarpeidesi mukaan. Symmetry Clear Series kykenee höyhentämään laitetta, jolla on minimaalinen suojaus. Defender-sarja on oikea tapa saada jalusta yhdessä vyöpidikkeen kotelon kanssa, joka tarjoaa myös kestävän suojan. Kerro meille kommenttiosastolla valinnastasi nyt.

Aiheeseen liittyviä viestejä varoa nyt!

  • Parhaat iPhone 11 -kotelot
  • iPhone 11 Pro -kotelot
  • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot
  • Parhaat iPhone 11 Spigen -kotelot

Uusimmat viestit