Kuinka synkronoida Apple TV: n aloitusnäyttö kaikissa Apple TV: ssä

TvOS 11: ssä on joitain vaikuttavia ominaisuuksia, kuten kyky synkronoida Apple TV: n aloitusnäyttö kaikissa Apple TV: ssä. Kun yksi aloitusnäyttö on käytössä, kaikki sisäänkirjautuneet iCloudiin synkronoidaan automaattisesti kaikkiin Apple TV -laitteisiin.

Tämän ominaisuuden hyödyntämiseksi sinun on kirjauduttava sisään samalla iCloud-tilillä kaikilla Apple TV: lläsi. Parasta tässä siistissä ominaisuudessa on, että sinun ei enää tarvitse ladata ja asentaa sovelluksia laitteen palauttamisen jälkeen.

Yhden aloitusnäytön ottaminen käyttöön kaikissa Apple-televisioissa

merkintä: tvOS 11 tukee Apple TV: tä (neljäs sukupolvi) ja Apple TV 4K (viides sukupolvi). Varmista siis, että digiboksisi on yhteensopiva tämän ominaisuuden käyttämiseen.

Vaihe 1. Ensinnäkin, avaa asetukset Apple TV: ssä.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Tilit.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on napsautettava iCloud. Jos et ole kirjautunut iCloud-tilillesi, tee se nyt.

Vaihe # 4. Napsauta lopuksi Yksi aloitusnäyttö sen käyttöönottamiseksi.

Yhden aloitusnäytön poistaminen käytöstä Apple TV: ssä

Jos et enää halua synkronoida sovelluksia ja pelejä Apple TV -laitteillasi, voit sammuttaa sen helposti.

Vaihe 1. Avata asetukset Apple TV: ssä.

Vaihe # 2. Valitse Tilit.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on Napsauta iCloud.

Vaihe # 4. Klikkaa Yksi aloitusnäyttö poistaa sen käytöstä.

Se on tehty!

Kirjautua ulos:

Minusta Yksi aloitusnäyttö on todella siistiä. Mikä on otteesi siihen? Voit vapaasti ampua näkemyksesi alla oleviin kommentteihin.

Katso vilkaisu myös näihin viesteihin:

  • 4K- ja HDR-sisällön löytäminen Apple TV 4K: sta
  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV: lle
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV: lle
  • Parhaat HDMI-kaapelit Apple TV: lle

Uusimmat viestit