Parhaat iPhone-sovellukset aloitteleville digitaalitaiteilijoille vuonna 2021 - Parhaat iPhone-sovellukset aloitteleville digitaalitaiteilijoille vuonna 2021

Menneet ovat kankaiden, öljymaalien ja veistosaven päivät. Ei, ei tarkalleen: monet taiteilijat ympäri maailmaa suosivat edelleen perinteisempää mediaa, mutta viimeaikainen tekniikan kehitys tarkoittaa, että melkein kaikki taideteokset - olivatpa ne sitten maalauksia, veistoksia tai ilmeisempiä videoita ja valokuvia - voidaan tuottaa myös digitaalisesti. Joten riippumatta siitä, haluatko piirtää, piirtää, piirtää, allekirjoittaa tai luoda upeita elokuvia, nämä iPhone-sovellukset voivat herättää ideoitasi. Erilaisten huippulaatuisten työkalujen saatavuuden avulla voit lisätä luovuutesi karismaattista viehätystä. Tutkitaan tätä upeaa luetteloa iPhone- ja iPad-sovelluksista, jotka on suunniteltu aloitteleville digitaalitaiteilijoille!

1. Elokuvantekijä Pro

“Filmmaker Pro” sisältää laajan valikoiman erinomaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit muokata videoita ja tehdä sensaatiomainen elokuvia. Siinä on 30 hienoa suodatinta, joiden avulla voit parantaa videoidesi laatua. Voit säätää videon toistonopeutta hitaaksi tai nopeaksi.

Säädä videoidesi valotusta, valkotasapainoa, kontrastia ja värikylläisyyttä helposti. Käytä häivytys sisään / ulos -työkalua äänen trimmaamiseen. Tekstin kaunistamiseksi ja houkuttelemiseksi on 186 tekstifonttia. (Lue myös: Parhaat elokuvantekijäsovellukset iPhonelle ja iPadille)

Hinta: Vapaa

ladata

2. Pigmentti

Pigmentti on suunniteltu viemään luovuutesi seuraavalle tasolle. Se simuloi kynän ja siveltimen vetoja realistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Sovelluksen avulla voit värittää kirjoja ehdottoman tarkasti. Siinä on 21 erilaista väritystyökalua, kuten öljysivellin, värikynä, merkki, sivellin, täyteaine, ilmaharja, ympyräharja, haalistuminen, kukinta, metalliharja ja vesiväriharja. Se tukee sekä Apple Pencil- että kolmannen osapuolen kynää. Yli 1400 ammattimaisesti esiteltyä teosta väreillä nautit kauniiden taiteiden luomisesta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Adobe Illustrator Draw

Meistä edistyneemmät kuvittajat ja graafiset suunnittelijat (lähinnä ne, joilla on Photoshopin tuntemus) rakastavat Adoben Illustrator Draw -sovellusta - käyttämällä vektoripiirustustyökaluja, kuten muissakin Adoben luovissa paketeissa, sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda käsin piirrettyjä kuvia käyttämällä vain tabletti ja digitaalinen kynä.

Yksi sovelluksen tärkeimmistä myyntikohteista on, että se sisältää "yhteisö" -ominaisuuden, jossa käyttäjät voivat selata muiden taideteoksia, "arvostaa" (periaatteessa samankaltaisia) suosikkiteoksiaan ja seurata suosikkiartisteitaan. Mutta yhteisön näkökulman lisäksi Adobe Illustrator Draw on loistava sovellus kaikille, jotka haluavat leikkiä digitaalisilla harjoilla, maaleilla ja jopa valokuvilla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Jatka

Suunniteltu täydelliseksi taiteilijan työkalupakiksi, Procreate on loistava sovellus digitaaliseen luonnosteluun ja maalaamiseen. Yli 100 eri harjalla ja ultra HD -kankaalla se pystyy jäljittelemään tosielämän maalauksia melkein täydellisesti - ja HD-tarkkuus tarkoittaa, että käyttäjät voivat tulostaa taideteoksensa jopa erittäin suurina koosta menettämättä mitään laatua.

Procreate tarjoaa paljon erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla sinusta tuntuu, että työskentelet aidon maalin kanssa, kuten tahratyökalut värien sekoittamiseksi ja kaksikerroksiset harjat. Vaikka tämä sovellus on suunniteltu käytettäväksi iPadissa, se soveltuu myös pienemmille näytöille - kunhan käytät kynää.

Hinta: $9.99

ladata

5. Valokuva luonnos

"Photo Sketch" voi saada parhaan hyödyn luovuudestasi. Sen avulla voit muuntaa valokuvasi upeiksi luonnoksiksi ja hilpeiksi sarjakuvahahmoiksi.

On yli 20 edistynyttä kuvatehosuodatinta, joiden avulla voit kauniisti koristella kuviasi. Käytä vanhaa elokuvatyyliä antaaksesi valokuvallesi retro-ilmeen. Mukana on myös 3D-kultainen veistos, joka lisää silmiinpistävää charmia valokuviin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. StarMaker

StarMaker voi antaa sinun löytää parhaan laulajan piilossa sydämessäsi. Siinä on erittäin edistynyt äänenparannustekniikka, joka parantaa äänesi laatua automaattisesti. Kiinnostuksesi perusteella sovellus suosittelee kappaleita.

Valitse valtava kappaleiden luettelo ja laulaa karaokea kuin ammattilainen. Käytä erilaisia ​​muokkaustyökaluja ja pikatehosteita äänesi hienosäätöön. Jaa upeat nauhoitukset ystävillesi ja kerro heille, kuinka siisti laulaja olet! (Katso: Parhaat karaokesovellukset iPhonelle)

Hinta: Vapaa

ladata

7. Artsy

Teknisesti taidetta ostava sovellus Artsy sisältää yli 50000 teosta taiteilijoilta ympäri maailmaa - kuuluisimmista juuri nouseviin - ja on täydellinen niille, jotka haluavat selata ja löytää kuratoituja taidekokoelmia, aiotko osta tai ei.

Kuvataiteen keräilijät arvostavat erityisesti kykyä tehdä tarjouksia ja ostaa teoksia ympäri maailmaa tarvitsematta matkustaa New Yorkin huutokauppaan asti. Ne, jotka haluavat mieluummin vain tarkkailla ja oppia, pitävät sovellusta erityisen hyödyllisenä seuratakseen suosikkiartisteitaan ja oppiakseen lisää taiteesta aina perusaiheista aina viimeisimpiin taidemaailmaa järkyttäviin uutisiin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Auryn Ink

Vesiväripuhaltimet, tämä on sovellus sinulle: hullun digitaalisen taikuuden avulla Auryn Ink pystyy jäljittelemään vesivärien ja paperin tarkan ulkonäön. Se on melko helppokäyttöinen ja sisältää uskomattomia ominaisuuksia - puhumattakaan siitä, että tämän sovelluksen rakentamiseen kiinnitetty huomio yksityiskohtiin on erityisen vaikuttavaa.

Käyttäjät voivat valita harjansa, sekoittaa omat pigmenttinsä luomaan täydellisen värin, hallita veden määrää harjalla ja jopa digitaalipaperilla! (Voit aloittaa märällä tai kuivalla kankaalla.) Huolimatta kaikkien näiden ominaisuuksien pakkaamisesta, sovellus tuntuu minimalistiselta ja virtaviivaiselta, ja valikot ovat tyylikkäitä ja yksinkertaisia ​​- mikä tekee siitä arvokkaan 2,99 dollarin hinnan.

Hinta: $2.99

ladata

Kirjautua ulos

Anna luovuudellesi kaivattu alku kukoistaa ja kosketa menestyksen huipentumaa. Nämä sovellukset voivat mennä pitkälle antamalla sinun vahvistaa sekä itseluottamusta että taitoa. Eikö joku suosikkisovelluksestasi kuulu tähän luetteloon? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa nämä sovellusluettelot: parhaat piirustussovellukset, parhaat kirjoitussovellukset ja parhaat doodle-sovellukset.

Uusimmat viestit