Paras kotiautomaatio Apple Watch -sovellus vuonna 2021

Sen lisäksi, että voit lähettää pikaviestejä, soittaa ja seurata kuntoasi, Apple Watchista voi myös tulla erinomainen ohjauskeskus kotiisi. Voit hallita valaistusta, lämmitystä, ilmanvaihtoa, ilmastointia, laitteita, porttien ja ovien turvalukkoja, omaisuuttasi, ajoneuvojasi ja muita asioita suoraan ranteestasi. Tervetuloa älykkäiden kodin automaatio-sovellusten maailmaan Apple Watchille!

1. elokuun koti

Tutkan erittäin kätevän automaatiosovelluksen, kuten “August Home”, avulla älykkäiden elokuun laitteiden hallinta suoraan ranteestasi on melko yksinkertainen asia. Pidän tämän sovelluksen käytännöllisestä ja siististä suunnittelusta.

Voit lukita ja avata oven helposti. On myös mahdollisuus tarjota avaimeton pääsy rakkaillesi tai ystävillesi.

August Doorbell Cam Pron avulla voit nopeasti selvittää, kuka seisoo ovellasi, ja jopa pyytää tuntemattomia kävijöitä lähtemään. Lisäksi voit käyttää sovellusta seuraamaan ovesi tilaa helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

2. IFTTT

Parhaiden iOS- tai Apple Watch -automaattisovellusten pyöristäminen ja puuttuminen IFTTT: stä on kuin valtava virhe. No, jos löydät tämän lauseen hieman liian korkealta, vilkaise, mitä tällä huippuluokan automaatiosovelluksella on tarjota.

Mitä tämän sovelluksen otsikoita on mahdollisuus antaa sinun muodostaa yhteys tai pikemminkin hallita yli 6000 sovellusta ja laitetta. Seuraa uusimpia uutisia, käytä virtuaalisia avustajia saadaksesi nopeita vastauksia kyselyihisi tai hallitse älylaitteita ja varmuuskopioi tärkeät tiedostosi pilvipalveluihin turvallisuuden lisäämiseksi.

Lisäksi sovellus integroituu Terveys-sovellukseen, jotta voit seurata harjoitusten jatkamista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Total Connect

Honeywellin Total Connect on suunniteltu auttamaan sinua pysymään yhteydessä kallisarvoiseen kotiisi ja myös hallitsemaan sitä tarvittavalla tehokkuudella. Olipa kyseessä turvajärjestelmä, video-ovikello, valot, lukot, videokamerat, termostaatit, varjostimet tai autotallin ovet, voit pitää välilehden omaisuudessasi ilman vaivaa.

Voit katsella suoria videovirtoja ja myös tallentaa videoleikkeitä. Sovelluksen avulla voit katsella ihmisiä ulko-ovellasi ja myös keskustella heidän kanssaan. Sen avulla voit myös etsiä ajoneuvoja ja jopa löytää kuljettajia. Lisäksi välittömät hälytykset pitävät sinut ajan tasalla kaikista tärkeistä tapahtumista.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Honeywell

Elämä on arvaamatonta. Hetken olet täällä, seuraavaksi olet poissa kodista, poissa kaupungista tai kenties maasta. Joten miten hallitsisit termostaattiasi? Älä tuskaile! Honeywell Lyric on älykäs termostaatti, jota voit hallita mistä tahansa - toimistostasi tai 30000 jalasta korkealla lennettäessä.

Kun yhdistät Apple Watchin Honeywell Lyric -termostaattiin, se tunnistaa automaattisesti läsnäolosi talossa; kun menet pois, se alkaa säästää energiaa, ja kun palaat kotiin, se alkaa lämmetä tai jäähdyttää kodinkoneitasi.

Laitteen sijainnin perusteella Lyric-sovellus tekee haluamasi muutokset Lyric-termostaatin asetettuihin lämpötiloihin, jotka säätävät lämpötilaa, kun poistut tai palaat kotiin. Geofencingin lisäksi se mahdollistaa myös ajoituksen ja lähettää sinulle ilmoituksia ajoissa tapahtuvasta ylläpidosta järjestelmän paremman toiminnan varmistamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Koti + 4

Kaikkien HomeKit-ominaisuuksien tuen ansiosta Home antaa sinun hallita täysin eri valmistajien HomeKit-lisävarusteita. Voit myös automatisoida lisävarusteesi liipaisimien avulla. Esimerkiksi pystyy nostamaan olohuoneesi lämpötilaa, jos lämpötila laskee alle 68 ° F.

Sovelluksen avulla on helpompaa hallita useita lisävarusteita samanaikaisesti Ryhmät-ominaisuuden avulla. Vielä parempi, voit myös merkitä palvelut, ryhmät ja kohtaukset suosikeiksi, jotta voit käyttää niitä välittömästi laitteeltasi.

Hinta: $14.99

ladata

6. HomeDash

HomeDash tekee kuolleen yksinkertaiseksi HomeKit-laitteiden käsittelyn! Yhteensopivuus useiden HomeKit-laitteiden kanssa, mukaan lukien Philips Hue -linja, Ikea Tradfri, Elgato Eve -lisävarusteet, tado °, Netatmo Healthy Home Coach, D-Link Omna 180, Logitech Circle & Parce Plus jne., Tekevät siitä ihanteellisen hyödykkeen.

Voit luoda täysin räätälöidyn hallintapaneelin, jotta voit seurata tarkasti älylaitteitasi ja käsitellä niitä vaivattomasti. Tarpeesi perusteella voit tehdä ryhmiä, vyöhykkeitä ja huoneita ja tallentaa haluamasi asetukset kohtauksina. Vielä parempi, voit myös soveltaa laitteeseen tehtyjä muutoksia yhteen tai useampaan vastaavaan laitteeseen.

Hinta: $12.99

ladata

7. HomeRun for HomeKit

HomeRun tuo nopean kohtausten hallinnan Apple Watchistasi, jossa on uusin watchOS 6. Applen arvostama tämä sovellus tarjoaa kohtauksia ruudukkomuodossa, mikä helpottaa muistamista missä ja missä kukin toiminto on. Avaa vain sovellus älykellossasi ja suorita kohtaus napauttamalla.

Sovellus voi linkittää Apple Watch -komplikaation kohtaukseen. Lisäksi voit hallita älykkäämpää kotiasi paremmin mukauttamalla jokaisen kellotaulun komplikaation. Lisäksi voit määrittää päivittäiset rutiinit komplikaatioilla, jotka vaihtavat kontekstia, kuvaketta ja väriä päivän aikana. Esimerkiksi komplikaatio voi aloittaa päiväsi "tee kahvisi" ja illalla "sammuta valot sängylle". Sirin integraatio on yksi HomeRunin suurimmista saavutuksista.

Hinta: $2.99

ladata

8. Lämmöneristin Neo

Hallitse kotisi lämmitystä ja kuumaa vettä tehokkaasti iOS-laitteisiin asennetulla Heatmiser Neo -sovelluksella. Tämä sovellus tyhjentää tarpeen olla vuorovaikutuksessa kellojen tai termostaattien kanssa, koska voit hallita kaikkea suoraan laitteeltasi.

Intuitiivinen muotoilu antaa sinulle voiman ohittaa komentosi nopeasti. Sovellus aloittaa huoneen lämmityksen automaattisesti, kun pakkaslämpötila (jos olet jo asettanut) saavutetaan; tämä pitää kodin kodikkaana ja kuivana ja säästää energiaa. Jos omistat suuren talon, voit jakaa talon vyöhykkeisiin ja hallita kutakin vyöhykettä itsenäisesti sovelluksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. ekobee

ecobee on johtava termostaattitekniikassa, kun se esitteli ensimmäisen Wi-Fi-verkkoon liitetyn älykkään termostaatin vuonna 2009. Tämän ecobee-mobiilisovelluksen avulla voit tarkistaa ja hallita ecobee Smart-, Smart Si- ja ecobee3-termostaatteja mistä tahansa iOS-laitteistasi.

Sovelluksen avulla voit muokata kaikkia termostaatin asetuksia, mukaan lukien sisälämpötila, kosteustaso, järjestelmän tila, järjestelmätila ja tuulettimen käyntiaika. Säästääksesi rahaa ja energiaa, se asettaa termostaatin 'Pois' -tilaan, kun olet menossa ulos jonkin aikaa.

Voit myös luoda erityisen aikataulun lomallesi. Vielä parempi, sovellus näyttää 4 päivän sääennusteen, jotta voit suunnitella minilomasi älykkäästi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Philips Hue

Philips Hue on yksinkertaisesti hieno valaistuksen ohjaamiseen ja mukauttamiseen. Voit asettaa tunnepitoisen ympäristön ja luoda sopivan tunnelman jokaiselle hetkelle. Sovelluksen avulla voit käynnistää rutiinisi automaattisesti auringonnousun ja -laskun yhteydessä myös kotisi sijainnin perusteella.

Jotta voit hallita paremmin auringonlaskun tai auringonnousun rutiineja, voit myös säätää aloitusajan siirtymää. (avaa Asetukset → Lisäasetukset → Auringonnousun ja auringonlaskun siirtymä ja valitse oikea siirtymä.) Toinen Philips Huen merkittävä ominaisuus on mahdollisuus tukea joitain kieliä, kuten englantia, tšekkiä, hollantia, ranskaa, saksaa, italiaa, japania ja muita.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Mikä näistä älykkäistä automaatiosovelluksista on voittanut sinut? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet huomannut sovelluksessa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple Watch -terveyssovellukset
  • Apple Watch -nauhat ja -hihnat
  • Parhaat Apple Watch -laturit magneettisella latauskaapelilla
  • Apple Watch -sovellukset opiskelijoille järjestäytyneeksi

Uusimmat viestit