Parhaat iPhone 11 Pro -renkaanpidikekotelot vuonna 2021

Eri käyttäjät ostavat iPhonea eri syistä. Tarpeestaan ​​riippuen he suojaavat laitteitaan. Niille, jotka haluavat aina pitää iPhonen kätevänä, rengaspidike on ihanteellinen vaihtoehto. Tällaisissa tapauksissa koteloon on kiinnitetty rengas, jota voidaan käsitellä viemällä sormi renkaan läpi. Se on parempi tapa suojata premium-puhelimesi. Jos aiot ostaa uusimman Apple-puhelimen, tässä on luettelo paras rengaspidike iPhone 11 Prolle.

 1. Ansiwee
 2. CoverON
 3. iMangoo
 4. VEGO
 5. KMXDD
 6. SQMCase
 7. J.west
 8. B BELK
 9. Yobby
 10. WATACHE

1. Ansiwee

Ansiween renkaanpitimen kotelon avulla voit pitää iPhonea haluamallasi tavalla. Tässä puskurikotelossa on kristallinkirkas runko, joka näyttää iPhonen todellisen värin. Ja voit ylpeänä näyttää uuden omistuksesi, kun Apple-logo näkyy näkyvästi läpinäkyvän kotelon läpi. Vankka kotelo on valmistettu iskuja vaimentavasta TPU: sta ja kovasta tietokoneesta, jotka suojaavat laitettasi kaikissa olosuhteissa.

Sormus toimii myös jalustana; kun haluat katsoa elokuvia tai videoita tai haluat lukea e-kirjoja iPhonella, säädä sormipidike sopivaan kulmaan. Merkittävä piirre tässä tapauksessa on se, että se tukee magneettista autotelinettä. Huomaa, että kotelo ei ole magneettinen, mutta voit liittää iPhonen magneettiseen autotelineeseen.

USP: Tukee magneettista autokiinnitystä

Tutustu Amazoniin

2. CoverON

CoverON-renkaanpitimen kotelo on ylittänyt tavanomaiset standardit. Kauneuden lisäksi kotelossa on vankka runko, joka suojaa iPhonea. Tämä raskas kotelo suojaa laitettasi pudotusten ja iskujen vaikutuksilta. Hiilikuitu-aksentit antavat sille nykyaikaisen ilmeen.

Tässä tapauksessa on kaksi suojakerrosta: kestävä polykarbonaatti ja iskuja vaimentava TPU. Polykarbonaatti suojaa laitettasi naarmuilta ja TPU vaimentaa iskuja. CoverONissa on upotettu metallilevy, joka kiinnittää puhelimesi magneettisesti magneettiseen autotelineeseen.

USP: Upotettu metallilevy

Tutustu Amazoniin

3. iMangoo

iMangoo on suunnitellut ainutlaatuisen rengaspidikekotelon iPhonellesi. Tämä erottuu tässä luettelossa jousirengaspidikkeellä. Kun haluat käyttää tätä, sinun on painettava metallipaneelia keskellä. Ja rengas ponnahtaa ulos automaattisesti. Toinen tärkeä ominaisuus on käännettävä pidike, joka pyörii 360 astetta henkilökohtaisen mukavuuden takaamiseksi.

Ylimääräinen pito varmistaa, että iPhone ei ole pudonnut vahingossa. Jos pudotat puhelimesi yhtäkkiä, ilmatyynypuskuri suojaa laitettasi. iMangoo on käyttänyt korkealaatuista TPU-materiaalia suojaamaan laitettasi naarmuilta. Kosketusnäytön suojaamiseksi tämän kotelon valmistaja on nostanut kotelon huulen. Kun laitat iPhonen kuvapuoli alaspäin, pinnan ja näytön välinen rako suojaa kosketusnäyttöä.

USP: Monitoiminen rengas

Tutustu Amazoniin

4. VEGO

VEGO on suunnitellut tämän rengaspidikekotelon vaativille makuille naisille. Tämän tapauksen kuohuviini muotoilu houkuttelee välittömästi tyttöjä ja naisia. Kiillon lisäämiseksi koteloon VEGO on käyttänyt strasseja, jotka on nastattu kotelon renkaaseen ja sivuihin. Kun asennat tämän kotelon iPhoneen, laite kiinnittää kaikkien huomion loistavalla kimalluksella.

Tämä kotelo on valmistettu kolmesta kerroksesta: pehmeä TPU, kimallekalvo ja PC-kuori. Kun nämä kolme kerrosta kohtaavat, ne suojaavat iPhoneasi useilta vaurioilta. Samalla kimallekalvo säilyttää muodikkaan ilmeen tässä tapauksessa.

USP: Kolme suojakerrosta

Tutustu Amazoniin

5. KMXDD

KMXDD on keksinyt kehittyneemmän rengaspidikekotelon iPhone-käyttäjille. Tuotemerkki tarjoaa tämän kotelon kuudella eri värillä. musta, sininen, punainen, kulta, ruusukulta ja hopea. Voit poimia minkä tahansa sävyn, joka sopii persoonallisuuteesi.

Kotelossa on oleofobinen pinnoite sormenjälkien vastustamiseksi; lisäksi sama päällysteen kellastuminen ja pitkäaikainen selkeys kotelossa. Ja tämä pitää iPhonen uuden pitkään. Tämän kotelon etukannessa on korttipaikka; voit asettaa luotto- / maksukorttisi muovirahojen kuljettamiseen.

USP: Yksi korttipaikka

Tutustu Amazoniin

6. SQMCase

SQMCase on koko kehon kestävä kotelo, joka suojaa naarmuilta. 360 asteen pyörivä rengasjalusta toimii magneettisen autotelineen kanssa. Tämä kotelo on saatavana mustana ja sinisenä, ja se on yhteensopiva useimpien muiden valmistajien näytönsuojusten ja muiden iPhone 11 Pron lisävarusteiden kanssa.

Tällä rengaspidikkeellä on ylimääräinen pito, jotta pienennät mahdollisuuksia pudottaa iPhone ja rikkoa se. Pidä laitetta tukevasti sisäänrakennetulla taitettavalla jalustalla vaakasuoraa katselua varten. Tarkista, että metallilevy takana; voit liittää puhelimesi magneettiseen autotelineeseen navigointia varten.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

7. J.west

J.westin renkaanpitimen kotelossa on ylellinen bling-kimallus, joka voi tehdä vaikutuksen kaikkiin tyttöihin tai naisiin. Tämä pehmeä TPU-puhelinkansi on selkeä ja ohut. Kotelon räikeä piirre on, että se tukee langatonta latausta. Sinun ei tarvitse poistaa koteloa, ennen kuin asetat sen langattomalle latausmatolle. Toinen ainutlaatuinen piirre on merenneito-asteikkokuvio, joka tekee puhelimestasi erilaisen ja kiinnittää ympärilläsi olevien ihmisten silmät.

Tarkista puhelimen kameraa ja näyttöä suojaavat kohotetut kirkkaat kehykset. Tämä kotelo on valmistettu joustavasta TPU- ja IMD-tekniikasta. Pidä puhelimesi sisällä ja varmista täysi suojaus.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

8. B BELK

Belk on maailman johtava nahkakoteloiden valmistaja. Käyttämällä aitoa nahkaa tuotemerkki on tuottanut tämän rengasjalustakotelon iPhonellesi. Retro-vihreä kotelo on 360 asteen pyörivä rengaskahva, jonka avulla voit pitää iPhonea mukavasti. Kameran linssin suojaamiseksi Belk on nostanut reunan kameran ympärille; tämä suojaa linssiä naarmuilta ja lialta.

Tämä monitoimikotelo, jossa rengaspidike, kestää vahingossa pudotuksia ja liukastumisia. Älä missaa pientä taskua korttisi tai valuuttasi tallentamiseen. Voit katsella videoita ja käyttää FaceTime-puheluja kiertämällä rengasta 360 astetta.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

9. Yobby

Yobby on valmistanut kehittyneimmän rengaspidikekotelon iPhonellesi. Tämä ohut ja pehmeä kotelo on valmistettu silikonimateriaalista. Sen 360 asteen pyörivä rengas antaa sinun pitää puhelinta mukavasti. Kotelo antaa sinulle hämmästyttävän yhden käden käytön ja samalla suojaa puhelintasi.

Pitääkseen iPhonen kevyenä Yobby on käyttänyt pehmeää ja kevyttä silikonimateriaalia, joka lisää puhelimeesi mahdollisimman vähän irtotavaraa. Sen iskuja vaimentava TPU estää naarmuja ja kolhuja. Tarkista lopuksi piilotettu rautarauta, jonka avulla voit kiinnittää tämän kotelon auton magneettitelineeseen.

USP: Integroitu rengaskahva

Tutustu Amazoniin

10. WATACHE

Esitä iPhone 11 Pron tyylikäs alkuperäinen ilme tällä läpinäkyvällä kotelolla. Siinä on turvallinen rengaspidike, jonka avulla on helppo tarttua ja käyttää. 360 asteen kierto kääntyy mukavaan käyttöön koko päivän ..

Lisäksi TPU-materiaali vastustaa kellastumista ajan myötä ja varmistaa kristallinkirkkaan ilmeen. Kun sinun on mentävä handsfree-laitteeseen, tuekaa vain puhelimesi rengaspidikkeellä välitönä jalustana. Voit myös kiinnittää sen autotelineeseen mukana toimitetulla metallilevyllä. Sitä on saatavana useina väreinä mieltymystesi mukaan.

USP: Monet värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Yhteenvetona…

Sormuksenpitimet ovat hyödyllisiä ihmisille, joilla on taipumus pitää iPhonea aina käsissä. Kotelot antavat sinulle tukevan otteen laitteeseesi riippumatta siitä, käveletkö rennosti kaduilla vai kiirehditkö junaa. Pidä iPhone turvallisena ja kätevänä parhaiden rengaspidikekoteloiden kanssa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Lompakkokotelot iPhone 11 Prolle
 • Parhaat iPhone 11 Pro -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 Pro -kotelot
 • iPhone 11 Pro -sotilaalliset kotelot

Minkä rengaspidikekotelon ostat iPhone 11 Prollesi?

Uusimmat viestit