Kuinka parantaa Apple Watch -akun käyttöikää: 10 + enemmän vinkkejä

Kun käytät älylaitetta, kuten Apple Watch, akun käyttöikä on merkittävä huolenaihe. Vaikka Apple väittää, että sen uusin iterointi voi selviytyä 18 tuntia yön latauksen jälkeen, jotkut käyttäjät valittavat akun tyhjenemisongelmista. Jos kohtaat myös samanlaisia ​​ongelmia, niin tässä on joitain vinkkejä Apple Watchin akunkeston parantamiseksi.

 1. Säädä näytön kirkkautta
 2. Poista tarpeettomat ilmoitukset käytöstä
 3. Käytä tehoreservitilaa
 4. Poista Apple Watch -laitteen pariliitos ja pariliitos iPhonen kanssa
 5. Nollaa kellosi tehtaalla
 6. Päivitä watchOS uusimpaan versioon
 7. Erilaisia ​​vinkkejä Apple Watchin akun pidentämiseen

1. Säädä näytön kirkkautta

Jos olet innokas puhelimien, kannettavien tietokoneiden tai vastaavien laitteiden käyttäjä, tämä on selvä akun säästö. Näytön kirkkaus on kääntäen verrannollinen akun kestoon. Siksi Apple Watchin näytön kirkkauden säätäminen voi olla ratkaisevan tärkeää Apple Watch 5 -akun käyttöiän parantamiseksi.

Lisäksi Apple Watchin AMOLED-näytön vuoksi tietty prosenttiosuus akusta menetetään, mikä ylläpitää näytön elinvoimaa. Kun kellotaulu käyttää paljon kirkkaita värejä, kuten Activity Face tai Mickey Mouse, ne voivat tyhjentää akun nopeammin.

On hyvä, että watchOS antaa sinun vaihtaa nykyistä kellotaulua helposti pyyhkäisemällä. Joten pidä mustan ja harmaan kellotaulua kätevänä päivinä, jolloin akku kestää.

2. Poista tarpeettomat ilmoitukset käytöstä

Vaikka ilmoitukset ovatkin sinulle melko hyödyllisiä, ne voivat olla ristiriita kellollesi. Koska se ei vain kiristä tai herätä näyttöä, se käyttää myös Bluetooth- ja Wi-Fi-radioita säännöllisesti päivitysten tarkistamiseksi. Voit pidentää Apple Watchin akunkestoa valitsemalla sovellukset, jotka voivat vastaanottaa ilmoituksia viisaasti, ja sammuttaa loput ilmoitukset.

Lisäksi kelloasi heijastavat sovellukset, jotka eivät välttämättä tarvitse kaksoisilmoitusta, sekä kellossa että iPhonessa, on kytkettävä pois päältä. Esimerkiksi olen tarkoituksella pitänyt Uberin ja YouTuben ilmoitukset poissa käytöstä Apple Watchissa; vain ilmoitus puhelimessani riittää näille sovelluksille.

Vaikka olemme sovellusten ja ilmoitusten aiheessa, on viisasta ymmärtää, että käyttämättömät sovellukset eivät vain hyödynnä muistia, vaan myös akun käyttöikää. Poista siis käyttämättömät sovellukset Apple Watchista tai lopeta sen peilaus ensisijaisesti, jos sovellus käyttää Internet-yhteyttä tai GPS: ää taustalla.

3. Käytä tehoreservitilaa

Kuten nimestä voi päätellä, Power Reserve -tila vähentää virrankulutusta sulkemalla kaikki ominaisuudet paitsi ajan. Joo!! ominaisuus muuntaa älykellosi tavalliseksi kelloksi. Kun et käytä kelloa, aktivoi Power Reserve -tila säästääksesi ja pidentääksesi Apple Watch -akun käyttöikää, varsinkin kun haluat sen kestävän koko päivän tai enemmän.

4. Poista Apple Watchin pariliitos ja pariliitos iPhonen kanssa

Tämä saattaa kuulostaa hyvin epätavalliselta ajatukselta korjata Apple Watchin akun tyhjennysongelma. Mutta yksinkertainen pariliitos ja pariliitos voi tappaa roistoprosessit ja korjata huonot bitit, mikä ratkaisee ongelman muutamassa vaiheessa. Poista Apple Watchin pariliitos avaamalla Katso sovellus → Oma kello -välilehti → i → Poista Apple Watch -yhteys.

Välimuistien tyhjentäminen on suositeltavaa käynnistää Apple Watch ja iPhone uudelleen ennen pariliitosta. Yhdistä laitteet uudelleen; tietosi synkronoidaan uudelleen ja todennäköisesti huono akkuongelma on ratkaistu.

5. Nollaa kello tehtaalla

Ehkä syy kellojen alhaiseen akunkestoon on jäljittämätön järjestelmäasetus, joka voidaan ratkaista vain täydellä nollauksella. Kellon tehdasasetusten palauttaminen ei poista aktivointilukkoa käytöstä eikä luo automaattista varmuuskopiointia. Vaikka voit palauttaa suurimman osan tiedoista iPhonesta tai iCloudista myöhemmin.

Avaa asetukset sovelluksen kellossa ja siirry kohtaan Yleistä → Palauta → Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Katso yksityiskohtaiset oppaat postauksestamme. Kun nollaus on valmis, yhdistä laite iPhoneen uutena laitteena äläkä palauta varmuuskopiointia heti. Anna sille muutama päivä ja synkronoi sitten molemmat laitteet yhdessä.

6. Päivitä watchOS

Joskus vain yksinkertainen päivitys voi olla ratkaisu akkuun liittyviin ongelmiin. Applella on loistavat korvat, ja kun se kuulee ongelmasta tai virheestä, se julkaisee korjaustiedoston ohjelmistopäivityksen seuraavassa versiossa. Voit tarkistaa, onko päivitys saatavilla Apple Watchissa, siirtymällä kohtaan Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys.

Voit myös tarkistaa päivityksen saatavuuden pariksi liitetyssä iPhonessa, siirry kohtaan Katso sovellus → Yleinen → Ohjelmistopäivitys.

Jos päivitys on saatavilla, lataa uusi päivitys. tämän on todennäköisesti korjattava akkuongelmat. Voi olla, että ongelma jatkuu heti päivityksen jälkeen, anna päivälle kaksi tai kaksi päivää aikaa rauhoittua, kun taustatoiminto, kuten palautus ja uudelleenlataukset, on saatu päätökseen. Kokeile näitä ratkaisuja, jos akku ei vieläkään ole merkinnän mukainen.

Kuten aiemmin mainitsimme, Apple pyrkii korjaamaan kaikki käyttäjien kohtaamat ongelmat olemassa olevien päivitysten pohjalta. Sinun tarvitsee vain pitää silmällä näitä versioita (seuraa meitä tai lataa iOS-sovelluksemme päivitysten saamiseksi) ja ladata, kun se on saatavilla.

Samaan aikaan on olemassa muutamia vinkkejä ja vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista äkillisen akun tyhjenemisongelman Apple Watchissa ja varmistaa, että akku pysyy virtana koko päivän.

7. Erilaisia ​​vinkkejä Apple Watchin akun käyttöiän pidentämiseen

Mitä teet, kun iPhonesi akku on vähissä ja haluat sen kestävän vielä muutaman tunnin? Hylkäämme useita ominaisuuksia, jotta akku voisi selviytyä käytöstä huolimatta. Sama pätee myös Apple Watchiin. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka voit hylätä mehun säästämiseksi:

 • Sammuta aina päällä oleva näyttö: Vaikka Apple väittää, että Always-On-näyttö ei vaikuta massiivisesti akkuun, voimme sammuttaa sen säästääkseen pienenkin osan
 • Poista melunvalvonta käytöstä: Akun ja ominaisuuksien välisessä taistelussa melunvalvonta on poistettava käytöstä, kunnes akkuongelma on ratkaistu
 • Pysäytä syke ja kunto seuranta: Pieni Apple Watchin akku on omistettu sykkeen ja kuntoilun seuraamiseen. Näin ollen sinun on tehtävä kova valinta kipeän tarpeen mukaan
 • Vähennä EKG- ja syketarkistuksia: Vaikka ominaisuudet on sisällytetty avuksesi, ellei terveysongelmia ole, niiden tarkistaminen ei ole usein tarpeen
 • Harjoitus virransäästötilassa: Kuten aiemmin mainittiin, seurantaharjoitukset voivat kuluttaa akkua nopeammin. Siksi Apple on älykkäästi sisällyttänyt virransäästötilan erityisesti harjoituksiin
 • Muistutus tilapäisesti lopettaa toiminto: Siunaus, joka muistuttaa meitä terveydestämme, mutta tämän viestin muodon mukaan joudumme väliaikaisesti poistamaan toimintamuistutus käytöstä mehun säästämiseksi
 • Vähennä animaatioita: Pienennä liike -toiminnon ottaminen käyttöön vähentää Apple Watchin käyttöliittymän animaatiota ja automaattista kokoa aloitusnäytössä. Ja tämä varmasti vaikuttaa akun käyttöön, joten tiedät mitä tehdä
 • Haptisten hälytysten säätäminen: Vaikka pidän ranteeni kevyestä naputuksesta, kellon pitäminen elossa on etusijalla. Siten sen säätäminen säätämään sitä alempiin asetuksiin voi olla vaihtoehto
 • Rajoita komplikaatioiden käyttöä: Kellosi komplikaatiot ovat kaunis käsi, mutta kun akku murtuu, vaihtaminen yksinkertaisempaan kellotauluun ilman monia komplikaatioita ja matalampaa värinää on hieno akkua säästävä hakkerointi
 • Rajoita musiikin kuuntelua ja muuta toimintaa: Ei älykkäitä; jos puhelimesi akku on vähissä, et pelaa raskaita pelejä, vai mitä? No, vastaavin ehdoin rajoitat Apple Watch -sovellusten, kuten musiikin, podcastin tai pelien, käyttöä

Tiedän, että Apple Watchin kaikkia kauniita ominaisuuksia on vaikea vastustaa akun säästämiseksi. Mutta sinun ei pidä keskeyttää kaikkia ominaisuuksia samanaikaisesti. Nämä ovat vaihtoehtoja, valitse ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Esimerkiksi harjoitus virtatilassa, joten voit kuunnella enemmän musiikkia tai päinvastoin.

Jälleen kerran kaikki tämä on vain väliaikaista, kun Apple Watch -akku on tyhjä. Kun olet ladannut sen hyvin ja äkillinen tyhjennysongelma on lajiteltu, voit käyttää kaikkia näitä ja muita Apple Watchin ominaisuuksia ilman ajatusta. Rakastan todella näistä vaihtoehdoista, että ne ovat palautuvia. WatchOS: n älykkyyksien ansiosta voin käynnistää tai lopettaa ominaisuuden mielihyvällä vain muutamalla askeleella. Älä siis tuskaile paljon akusta, hallitse kello-ominaisuuksiasi vain älykkäästi.

Olkoon kellollasi pitkä ja täyttävä akun kesto!

Laitteidemme kehitys on antanut meille rajoittamattoman vapauden saavuttaa ennennäkemätön menestys ja onnellisuus. Kaikella tällä on kuitenkin hinta, ja siihen sisältyy huoli akun prosenttiosuudesta. Ongelma, joka on helppo ratkaista, jos käytät laitteitasi optimaalisesti. Alkaen kannettavan virtapankin käytöstä erilaisiin virransäästövaihtoehtoihin.

Onko sinulla Apple Watchin akun tyhjenemisongelma? Mitä ratkaisuja olet valinnut ongelman ratkaisemiseksi? Auttoivatko nämä vaiheet sinua? Kerro siitä meille kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found