Kuinka hallita HomeKit-laitetta NFC-tagilla iPhonessa

Lähikenttäyhteys tai NFC on joukko tiedonsiirtoprotokollia, joka siirtää dataa langattomasti ja on vuorovaikutuksessa kahden NFC-yhteensopivan laitteen välillä yhdellä napautuksella. Monet saattavat sekoittaa sen Bluetoothiin, mutta molemmat tekniikat ovat erilaisia. Merkittävä ero näiden kahden välillä on, että Bluetooth auttaa siirtämään tietoja vain langattomasti, kun taas NFC voi olla vuorovaikutuksessa Bluetoothin kautta. Vuorovaikutuksella tarkoitan, että voit hallita HomeKit-laitteitasi NFC-tunnisteella iPhonessa, jossa on iOS 13.

Hämmentynyt? Anna minun tarkentaa. Jos kotisi on varustettu HomeKit-laitteilla, voit käyttää kaikkia niitä tehokkaasti iPhonellasi yhdellä napautuksella. Liittämällä NFC-tunnisteet lamppuihisi tai valaisimiin tai mihin tahansa, voit hallita laitteita napauttamalla. Joten voit kytkeä valot päälle tai pois päältä napauttamalla iPhonea. Voit myös muuttaa tunnelmavalaistusta ja paljon muuta näillä laitteilla. Syy, miksi sanoin iOS 13: n käyttävän iPhonea, koska uudessa päivityksessä on joukko pikavalintoja tällaisten toimintojen toteuttamiseksi. Katsotaanpa, miten se toimii!

Kuinka käyttää NFC: tä kodin hallintaan iPhonella iOS 13: ssa

Mitä tarvitset: Muutama NFC-tunniste, HomeKit-yhteensopiva laite, kuten lamppu, ja iOS 14, jossa on iPhone.

Vaihe 1.Kiinnitä NFC-tunniste HomeKit-laitteissa, joita haluat hallita.

Vaihe # 2.Käynnistä Pikanäppäimet -sovellus iPhonessa luoda komento / liipaisin.

Vaihe # 3. Napauta Automaatio (Keskimmäinen kuvake alareunassa) ja napauta sitten Luo henkilökohtainen automaatio.

Vaihe # 4.Vieritä alas ja napauta NFC-asetus ponnahdusvalikosta ja valitse valita vieressä Napauta NFC-tagia skannata NFC-tunniste.

Vaihe # 5.Kun olet skannannut tunnisteen, anna sille nimi ja napauta Seuraava -painiketta.

Vaihe # 6.Valitse "Lisää toiminto" -vaihtoehto näytöltä ja etsi toiminto, jonka haluat käynnistää kyseisellä tagilla. Esimerkiksi Sammuttaa valot.

Ja liipaisin luodaan kyseiselle tagille. Joten aina, kun napautat tätä NFC-tagia iPhonella, valot sammuvat.

Tätä opetusohjelmaa varten olen valinnut ensisijaisen ja suoraviivaisen liipaisimen, mutta voisit olla niin luova sen kanssa kuin haluat. Voit käyttää sitä ottamaan turvahälytykset käyttöön, kun menet nukkumaan tai menet ulos talosta, tai voit käyttää sitä säätämään verkkovirtalämpötilaa tietyin aikavälein.

Kirjautua ulos…

Toivon, että tämä opetusohjelma antaa sinulle käsityksen NFC-tunnisteiden käytöstä älykkäiden kodinkoneidesi käyttämiseen. Jos sinulla on erittäin luovia laukaisuideoita näiden NFC-tunnisteiden käyttämiseen, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found