Lopeta kuvien lataaminen automaattisesti iPhonen / iPadin Mail-sovelluksessa

Jos sinulla on rajoitettu solukkotietosuunnitelma, yksi rumin asioista, joita voi tapahtua, on liikakäyttötietoja, koska kuvat ladataan automaattisesti iPhoneen. Se tapahtuu paljon. Yksi asia johtaa toiseen, ja sitten on tämä joukko dataa, jonka olen käyttänyt postin, verkkosivustojen, Facebookin, Instagramin jne. Kautta. Postin osalta monilla vastaanottajillani on kuvia, joita minun ei tarvitse ladata .

Tarkoitan,

  • Kuinka monta kertaa tarvitset ladattavia kuvia koko viestin lukemiseen?
  • Kuinka monta kertaa ohitat ne?

Kuvat kuluttavat paljon tietoa. Nämä eivät ole valmiita kuvia, mutta laadukkaita juttuja. Vaikka ne olisivatkin vain muutama KBS kerrallaan, ajattele vaikutuksia, joita heillä voi olla, kun lataat paljon niistä Mail-sovelluksen kautta?

On yksi erityinen tapa korjata ongelma. Voit poistaa nämä automaattiset latauskuvat käytöstä, jotta ne eivät päädy syömään tietojasi.

Kuinka pysäyttää etäkuvien automaattinen lataaminen iPhonen Mailiin

Vaihe 1. Mene asetukset → Napauta Mail.

Vaihe # 2. Vieritä alas ja sammuta Lataa etäkuvat.

Mitä tapahtuu, kun avaat sähköpostin Mail-sovelluksessa, sitä, että mikään kuvista ei lataudu. Kun haluat ladata kuvia, voit ladata kaikki kuvat kerralla napauttamalla “Lataa kaikki kuvat”. Tai voit myös ladata erikseen kunkin sähköpostikuvan erikseen.

Vaikka on yksi etu, on myös yksi haitta.

  • etu on, että paikkamerkki, jossa on kuvan nimi ja koko, näytetään. Joten voit olla hyvin tarkka lataamiesi kuvien suhteen.

    Koon mukaan voit selvittää, onko se sen arvoista vai ei.

  • haitta on, että kun olet poistanut kuvien automaattisen lataamisen käytöstä, sähköpostit, joissa on paljon kuvia, saattavat tuntua rikki. Saatat joutua näpäyttämään paremmin kohtaa ”Lataa kaikki kuvat” näissä tapauksissa.

Siinä kaikki, kaveri!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found