Parhaat näppäimistökotelot 10,2 tuuman iPadille vuonna 2021

Apple ei koskaan jätä ottamatta kuvaa PC-valmistajilta, varsinkin kun se esittelee uuden iPadin. Ja iPhone 11 -tapahtuma 10. syyskuuta ei ollut poikkeus. Esittäessään lähtötason iPad 7: ää tekniikan jättiläinen pyyhkäisi terävästi PC-markkinoilla sanoen, että halvin iPad on kaksi kertaa nopeampi ja siinä on paljon parempi näyttö kuin Yhdysvaltojen myydyimmällä tietokoneella. Haluatpa ottaa mukaan vauhdikkaita pelejä, kirjoittaa mukavasti sähköposteja tai kirjoittaa projektejasi, seuraava valikoima parhaita näppäimistökoteloita 10,2 tuuman iPadille voi saada kaiken irti tablet-laitteestasi.

  1. Apple Smart Keyboard -kotelo
  2. Infiland
  3. ELTD One-Piece -näppäimistökotelo
  4. IVSO
  5. ELTD irrotettava näppäimistökotelo
  6. Logitech Rugged Folio
  7. Brydge
  8. Logitech Smart Folio -näppäimistökotelo

1. Applen älykäs näppäimistö

Aina kun olen ajatellut hankkivan ensiluokkaisen näppäimistökotelon iPadille, Apple Smart Keyboard tulee mieleen heti. Näppäimistön kansi näyttää täydelliseltä useammalla kuin yhdellä tavalla. Olkoon se ohut muotokerroin tai täysikokoinen näppäimistö, sillä on sekä laatu että hohto muuntaa iPad 7 suloiseksi kannettavaksi, kuten MacBook.

Yksi tyylikkäimmistä asioista tässä näppäimistön kannessa on nopea yhteys Smart Connectorin ansiosta. Se tukee täysin automaattista lepotilaa / herätystekniikkaa, joka maksimoi iPad 7: n akun keston.

Vaikka älykäs näppäimistö ei ole yhtä suojaava kuin Logitechin Rugged Folio, se voi suojata iPadiasi pieniltä iskuilta. Jos Applen tyylikäs näppäimistön kansi tekee vaikutuksen viehätyksestäsi, sinun on maksettava 159 dollaria - mikä on liian kallista.

USP: Erittäin sujuva kirjoituskokemus

Tarkista Apple

2. Infiland

Infilandin näppäimistökotelo ei sovi yhteen Apple Smart Keyboardin hohtoon. Sillä ei ole myöskään Logitechin Rugged Folion kestävää koteloa. Mutta on kaksi osastoa, joissa se voi laittaa molemmat premium-näppäimistöt häpeään.

Toisin kuin muut näppäimistön kannet, siinä on sisäänrakennettu jalusta, joka parantaa katselua ja kirjoittamista. Ja se on saatavana vain 45,95 dollaria, mikä tekee siitä paremman valinnan niille, jotka haluavat melko pätevän näppäimistökotelon edulliseen hintaan.

Kovamuovin ja PU-nahan käyttö on vahvistanut koteloa iskun kestämiseksi. Yli kätevän näppäimistön ansiosta se on epäilemättä yksi iPad 7: n edullisista näppäimistökuorista.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

3. ELTD-yksiosainen näppäimistökotelo

Siinä tapauksessa, että löydät ensiluokkaisen 10,2 tuuman iPad-näppäimistön, joka kattaa hieman liikaa budjettiisi, ELTD on tarjonnut sinulle melko kohtuullisen vaihtoehdon (37,99 dollaria). Edullisen hinnan lisäksi kannessa on kunnollinen näppäimistö. Kun näppäimet ovat reagoivia, kirjoittamisen ei pitäisi aiheuttaa kipua sormillesi.

Suunnittelun osalta yritys on käyttänyt pehmeää PU-nahkaa antamaan hieman hienostuneen ulkonäön. Ja sisältäen mikrokuidun, kansi on saanut vastustuskyvyn naarmujen estämiseksi. Akun kestosta puhuen se on tarpeeksi hyvä kestämään jopa 60 tuntia yhdellä latauksella.

USP: Yksinkertainen ja hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. IVSO

IVSO: n budjettiystävällinen näppäimistön kansi (28,99 dollaria) on syytä tarkistaa. Sekä joustavuuden että kirjoituskokemuksen näkökulmasta se näyttää olevan hieno veto.

PU-nahka antaa sille yksinkertaisen ulkonäön ja tarjoaa samalla mukavan pidon. Pehmeän mikrokuitupinnan käyttö on lisännyt koteloon jonkin verran kestävyyttä, jotta se voi selviytyä iskuista ja estää myös naarmut vahingoittamasta tabletin ulkonäköä.

No, irrotettavan näppäimistön etuna on, että voit vähentää määrää, kun et käytä fyysistä näppäimistöä. Koska kyky kestää jopa 60 tuntia kerralla, IVSO-näppäimistö on enemmän tai vähemmän huolehtinut melkein kaikista perustarpeista.

USP: Paras budjettiystävällinen vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

5. ELTD-näppäimistökotelo

Tämä ELTD: n näppäimistön kansi on melko samanlainen kuin edellä mainittu. Toisin kuin sisaruksellaan, sillä ei kuitenkaan ole yksiosaista muotoilua. Tarkoitan, että näppäimistö voidaan irrottaa foliosta. Tämän merkittävän eron lisäksi suurin osa teknisistä tiedoista näyttää melko samanlaisilta.

Hinnoittelun kannalta se on melko halvempi kuin sen sisarus. Olipa kyseessä muotoilu, muotokerroin tai näppäimistö, kaikki sopivat hyvin yhteen. Lyhyesti sanottuna, jos haluat yhden kappaleen muotoilun, valitse yllä mainittu. Mutta jos haluat irrotettavan näppäimistön ja edullisen hinnoittelun, kokeile tätä.

USP: Edullinen mutta silti hyvä näppäimistökotelo

Tutustu Amazoniin

6. Logitech Rugged Folio

Huolimatta kovasta kilpailusta Logitech Rugged Folio erottuu tehokkaimmaksi näppäimistökoteloksi 10,2 tuuman iPadille. Rugged Folio sisältää kannettavan tietokoneen näppäimistön, jota tarvitset kirjoittamisen parantamiseksi. Löysyyden vähentämiseksi siinä on melko kätevät pikanäppäimet yleisten tehtävien suorittamiseksi nopeammin.

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, Rugged Foliossa on luultavasti kestävin kotelo iPad 7: n näppäimistökotelossa. Joten siihen tulisi luottaa täysin satunnaisten putoamisten estämiseksi ja naarmuuntumiseksi.

Kestävän profiilin lisäksi tämä näppäimistökotelo tarjoaa myös useita katselukulmia vastaamaan erilaisiin vaatimuksiisi, kuten median katseluun, tarinoiden lukemiseen tai kirjoittamiseen. Rugged Folio on premium-kansi, ja sen hinta on erittäin korkea, 139,99 dollaria. mutta se on silti melko halvempi kuin Applen älykäs näppäimistö.

USP: Erittäin suojaava muotoilu

Tutustu Logitechiin

7. Brydge

MacBook-tyylinen näppäimistö, Brydge on myös hyppäsi taisteluun. Ja miten! Jos olet jo kokeillut kättäsi Apple MacBookissa ja haluat saada piirakka kuuluisasta näppäimistöstä, älä katso tätä pidempään.

Vaikuttavan alumiinirakenteen esittävä kotelo on saanut ensiluokkaisen ilmeen. 180 asteen katselukulmien ansiosta se on suunniteltu vastaamaan erilaisia ​​vaatimuksia. Lisää siihen taustavalaistut näppäimet, 12 kuukauden akunkesto ja kosketuspalaute ja katsot täysimittaista näppäimistön kantta.

Muista kuitenkin, että Brydge-näppäimistö on saatavilla lokakuussa. Ja voit valita sen kolmessa värissä, nimittäin hopea, avaruusharmaa ja kulta hintaan 129,99 dollaria.

USP: MacBook-tyylinen näppäimistö

Katso Brydge

8. Logitech Smart Folio

Vaikka Smart Folio ei olekaan yhtä suojaava kuin sen sisar “Rugged Folio”, se näyttää olevan upea vaihtoehto Apple Smart Keyboard -näppäimistölle. Ja se myös paljon halvemmalla.

Suunnittelun kannalta älykäs Folio sopii yhteen iPad 7: n ohuen muotokertoimen kanssa ja sopii reunojen ympärille. Mutta tyylikäs ulkoasu ja hinta eivät ole suojan kustannuksia.

Aivan kuten Rugged Folio, siinä on myös täysikokoinen näppäimistö, joka sisältää pikanäppäimet useiden yleisesti suoritettujen tehtävien suorittamiseen, kuten kotiin meneminen, kuvakaappausten ottaminen, Sirin aktivointi ja paljon muuta. Lisäksi Smart Folio on myös melko hyvä tarjoamaan mukavia katselukulmia.

Verrattuna muihin premium-tarjouksiin, se on hieman alhaalla 99,99 dollaria. Lyhyesti sanottuna Smart Folio on yksi parhaista iPad 7 -koteloista.

USP: Ohut ja kompakti muotoilu

Tutustu Logitechiin

Siinä on kaikki suosikkini näppäimistökuoret iPad 7: lle!

Valintasi?

Nyt on sinun vuorosi. Tarkastellessani tarkasti kaikkia lähtötason iPadin näppäimistön suojuksia, kerro minulle, mikä näyttää olevan pariksi laitteen kanssa. Jaa myös muutama asia, jonka pidät tabletissa kiitettävänä.

Sinun ei pidä hukata myös näitä viestejä:

  • Parhaat 10,2 tuuman iPad-kotelot
  • Parhaat 10,2 tuuman iPad-kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found