Puhelu epäonnistui iPhonessa? 10 tapaa korjata ongelma

Se on erittäin ärsyttävää, kun valitset numeron iPhonessa, ja puhelu ei muodosta yhteyttä. Jos kohtaat tämän ongelman ja ihmettelet, "miksi puheluni epäonnistuvat jatkuvasti?" olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä tekninen häiriö näyttää selittämättömästi tapahtuvan melkein missä tahansa Applen älypuhelimessa, mukaan lukien uusimmat. Mutta olemme testanneet joitain ratkaisuja puolestasi, joten tässä on ohjeet puhelun epäonnistumisen korjaamiseen iPhonessa.

Miksi iPhone jatkaa puhelun epäonnistumista?

On vaikea tunnistaa tiettyä syytä puhelun epäonnistumiseen. Mutta se johtuu yleensä huonosta signaalin laadusta tai ärsyttävistä ohjelmistovirheistä. Joskus se voi johtua siitä, että SIM-korttiasi ei ole asetettu oikein tai se on vahingoittunut. Riippumatta syystä, selvitämme ja korjaamme ongelman.

Kuinka korjata epäonnistunut puhelu iPhonessa

On useita asioita, joita voit yrittää ratkaista epäonnistuneen puhelun ongelman puhelimellasi. Suurin osa niistä on erittäin nopeaa ja helppoa, joten voit toivottavasti korjata ongelman hetkessä. Kokeile kaikkia alla olevia ratkaisuja ja katso, mikä temppu sinulle sopii.

 1. Valitse * # 31 #
 2. Sammuta ja käynnistä lentokonetila
 3. Käynnistä iPhone uudelleen
 4. Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen
 5. Nollaa verkkoasetukset iPhonessa
 6. Nollaa kaikki asetukset
 7. Päivitä iPhonen ohjelmisto
 8. Valitse Estetyt yhteystiedot
 9. Katso, onko puhelunsiirto päällä
 10. Ota yhteyttä operaattoriin

1. Valitse * # 31 #

Melkein varma laukaus ja helpoin tapa korjata puhelun ongelma iPhonessa on soittaa * # 31 #.

2. Sammuta ja kytke lentokonetila päälle

Avaa asetukset sovellus ja napauta kuvaketta Lentokonetila sen ottamiseksi käyttöön. Napauta 30 sekunnin kuluttua samaa kytkintä poistaaksesi sen käytöstä. Yritä nyt soittaa puhelu. Sen pitäisi toimia.

3. Käynnistä iPhone uudelleen

Jopa yllä olevan korjauksen jälkeen, jos sinulla on vaikeuksia soittaa, yritä käynnistää iPhone uudelleen. Yksinkertaisin tapa on käyttää painikkeita tavalliseen tapaan. Voit myös avata asetukset sovellus ja napauta Kenraali. Valitse seuraavaksi Sammuttaa. Kytke hetken kuluttua iPhone päälle ja yritä soittaa. Ongelma todennäköisesti korjataan.

4. Poista iPhonen SIM-kortti ja aseta se uudelleen

Kaikissa moderneissa iPhone-laitteissa on SIM-korttipaikka oikealla puolella. Poista SIM-kortti varovasti ejektorityökalulla tai tapilla. Hiero sitten hitaasti ja varoen pehmeälle, kuivalle liinalle ja työnnä se takaisin.

5. Nollaa verkkoasetukset iPhonessa

Jos luulet, että verkko on syyllinen puhelun epäonnistumiseen iPhonessa, voit siirtyä Nollaa verkkoasetukset. Useimmat verkkoon liittyvät ongelmat, kuten kyvyttömyys soittaa puheluja, viestivirheet, matkapuhelindataongelmat, korjataan palautuksen jälkeen. Huomaa, että tämä ei poista mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta esimerkiksi tallennettu Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-laitteet ja VPN-kokoonpanot poistetaan.

Suorita verkon nollaus avaamalla asetukset sovellus → KenraaliNollaa.

Nollaa verkkoasetukset → Syötä iPhone-salasana ja vahvistaa.

6. Nollaa kaikki asetukset

Jos yllä mainittu vähemmän vakava nollaus ei toiminut, noudata samoja vaiheita kuin yllä ja valitse Nollaa kaikki asetukset. Tämän seuraukset ovat merkittävämpiä.

Se poistaa tai palaa oletusasetuksiin, kaikki asetukset, joita olet koskaan muuttanut iPhonessa. Tämä sisältää näppäimistöasetukset, aloitusnäytön asettelun, Wi-Fi-, Bluetooth-, VPN-, sijaintiasetukset ja paljon muuta. Mutta se ei poista henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten valokuvia, videoita, sovelluksia, musiikkia jne.

7. Päivitä iPhonen ohjelmisto

Avaa asetukset sovellus ja napauta Kenraali.

Napauta sitten Ohjelmistopäivitys. Jos näet odottavan päivityksen saatavana, napauta Lataa ja asenna.

Kun prosessi on valmis, on suuri mahdollisuus, että puhelun epäonnistuminen on ratkaistu onnistuneesti.

8. Valitse Estettyjen yhteystietojen luettelo

Ehkä jonain päivänä olet tarkoituksella tai vahingossa estänyt kontaktin. Varmista, että numeroa, johon yrität soittaa, ei ole estetty. Avaa tätä varten asetukset sovellus ja napauta Puhelin. Selaa alaspäin ja napauta sitten Estetyt yhteystiedot.

Jos henkilö / numero lisätään tähän, pyyhkäise oikealta vasemmalle ja napauta sitä Poista esto.

9. Katso, onko puhelunsiirto päällä

Soitonsiirto voi myös aiheuttaa häiriöitä, joten jos sinulla on puhelun epäonnistumisia, muista sammuttaa se. Tätä varten avaa asetukset sovellus ja napauta Puhelin. Napauta sitten Soitonsiirto. Odota, että se latautuu. Ja jos se on käytössä, napauta kytkintä poistaaksesi sen käytöstä.

10. Ota yhteyttä operaattoriin

Lopuksi, jos mikään ei auta, ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin. Voit tavoittaa heidät sähköpostilla, Twitterissä tai käyttää heidän mobiilisovellustaan. Varmista, että ei ole vireillä olevaa laskua tai maksamattomia maksuja, jotka olisivat johtaneet palvelun keskeyttämiseen.

Siinä kaikki!

Nämä ovat joitain tapoja korjata puhelun epäonnistuminen iPhonessa onnistuneesti. Toivon, että yksi ratkaisu auttoi sinua poistamaan tämän ongelman. Viimeinkin anna kuvan myös operaattorin asetusten päivittämiseen. Lisäksi, jos Puhelin-sovellus jäätyy toistuvasti, saatat nähdä, kuinka se korjataan.

Seuraavaksi haluat tarkastella luetteloamme:

 • Parhaat videopuhelusovellukset
 • Hienoimmat FaceTime-vaihtoehdot
 • Puhelun odottamisen poistaminen käytöstä iPhonessa
 • Laajennuksen valitseminen iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found