EaseUS Mac Data Recovery: Palauta Mac-tiedot nopeasti ja helposti

Toisin kuin Windows, Mac tuskin tarttuu virukseen tai vioittuneeseen tiedostojärjestelmään. Voit odottaa pahempaa enimmäkseen, kun sekoitat järjestelmää. Nämä kaikki ovat edistyneitä keskusteluja. Suurin ongelma, jonka tavallinen käyttäjä voi kohdata, on kriittisten tiedostojen poistaminen Macista ja päivien tai ehkä kuukausien jälkeen he tajuavat, kuinka hämmentyneitä he ovat. Silloin tietojen palautusohjelmisto, kuten EaseUS, tulee pelastamaan.

Vaikka et olisikaan sekoittunut tiedostojärjestelmään, macOS saattaa testata kärsivällisyyttäsi sen jälkeen, kun se on päivitetty uudempaan versioon. Monta kertaa Mac-päivitykset ovat aiheuttaneet järjestelmän kaatumisen, ja ainoa sinulle jäänyt ovi on alustaa ja asentaa kaikki uudelleen. Kuulostaa paljon stressiltä? Se todellakin on. No, en voi korjata rikki Maciasi, mutta mitä voin tehdä, on antaa sinun palauttaa tiedostosi, kun olet asentanut järjestelmän uudelleen uudeksi.

Olen joutunut samanlaiseen tilanteeseen, ja olin etsinyt pysyvää ratkaisua hulluuteen. Se johti minut EaseUS-tietojen palauttamiseen Macille (89,90 dollaria). En tietenkään ostanut sitä heti lukemalla verkkosivuston herkkuja. Sain käteni ilmaiseen kokeiluun nähdäksesi, toimiiko se todella ennen maksamista. Nyt kun minulla on sovelluksen täysversio ja minulla on myös omakohtainen kokemus siitä, oletan olevani pätevä kirjoittamaan siitä arvostelu. Alla on joitain havainnoistani, tykkäyksistäni ja inhoamistani sovelluksesta.

EaseUS Data Recovery for Mac - tarkistus

Käyttöliittymä

En tiedä onko kyseessä vain minä vai yleinen käsitys; Maksan mieluummin sovelluksesta, jolla on siisti ja puhdas käyttöliittymä. Vaikka millä tahansa sovelluksella on erinomaiset toiminnot, mutta huono käyttöliittymä, pidän itseni poissa; ellei muita vaihtoehtoja ole. Varsinkin kun on kyse tietojen palautusohjelmistoista. Tämä johtuu siitä, että tietojen menettäminen stressaantuu minua jo nyt. En halua itseeni etsimän tarvitsemani ominaisuuden täältä. Lisäksi on olemassa monia tietojen palautusohjelmistoja; vaihtoehtoni eivät ole rajoitettuja.

Täällä EaseUS on osunut napakymppi. Yritys väittää aloittavansa tietojen palauttamisen vain kolmessa vaiheessa. Rehellisesti, se kesti hieman enemmän kuin ensimmäinen kerta, mutta se oli sujuvaa. Siinä oli yli kolme vaihetta ensimmäistä kertaa, koska sinun on sallittava pääsy sovellukseen Järjestelmäasetuksista. Toinen kerta, se tehtiin kolmessa vaiheessa.

Sen lisäksi konfiguraatioissa ei ollut muita vaihtoehtoja, jotka tarvitsevat teknistä tietoa. Sovellus käsittelee kaiken yksin, ja muutamassa minuutissa se alkoi skannata kiintolevyäni. Niin kauan kuin käyttöliittymä koskee, arvioin sen yhdeksälle kymmenestä. Ainoa syy täydellisen kymmenen antamiseen on, koska mikään ei ole koskaan täydellinen!

Skannaa tiedostojärjestelmä

Minulla on 500 Gt: n kiintolevy Macissa, ja se osoitti minulle yli viisi tuntia sen skannaamiseen perusteellisesti. Tämä saattaa kuulostaa aivan liikaa, mutta luota minuun, kun sanon, että olin iloinen tuloksesta.

Se on omakohtainen kokemukseni; skannaus näytti minulle tiedostot, jotka kollegani, joka käytti tätä Macia ennen minua, poisti. Hän jätti toimiston ennen puolitoista vuotta, ja tämä Mac alustettiin yli pari kertaa siitä lähtien.

Skannaustulos osoittaa EaseUS-tiimin kovan työn tämän sovelluksen kehittämisen takana. Kuvakaappaukset skannaustuloksesta ovat alla:

Pilvivarastointivaihtoehto

Kun skannaus on valmis, voit valita palautettavat tiedostot ja tallentaa ne sitten nykyiselle kiintolevylle tai ulkoiseen muistiin. Mutta jos olisin sinä, varastoisin ne pilveen, jotta en enää löydy vastaavasta tilanteesta. EaseUS-tietojen palauttamisen avulla voit tehdä sen suoraan ohjelmistosta. Sinun ei tarvitse tallentaa tiedostoja manuaalisesti kiintolevylle ja ladata ne sitten pilveen.

Kun olet valinnut palautettavat tiedostot, napsauta Palauta-painikkeen vieressä olevaa avattavaa kuvaketta. Valitse Pilvitallennus kolmesta vaihtoehdosta - Google Drive, DropBox tai OneDrive ja tallenna tiedostosi turvallisesti.

Laitteiden yhteensopivuus

Kaikki on tähän asti ollut hyvää, mutta halusin viedä sen hieman pidemmälle ja testata yrityksen muita väitteitä. EaseUS väittää tukevansa useita laitteita, kuten iPod, HDD, digitaalikamera, SD-kortti jne. Varmuuskopioin SD-korttini, jolla oli tuhansia valokuvia pilvitallennustilassa.

Seuraava oli alustaa se kokonaan ja yrittää sitten palauttaa ne kaikki ohjelmiston avulla. En ollut yllättynyt, kun kaikki valokuvani näkyivät skannaustuloksessa, josta voin hakea ne takaisin. Itse asiassa, ei vain kuvia, se näytti myös muita sovelluskohtaisia ​​tietoja, jotka minulla oli ennen vuosia kyseisellä SD-kortilla.

Alla on luettelo tuetuista laitteista viitteellesi:

 • MacBook / iMac
 • HDD
 • SSD
 • Muistikortti
 • USB-asema
 • Sd-kortti
 • Digitaalikamera
 • iPod, MP3, MP4
 • Videosoitin
 • CF / XD / MMC-kortti
 • Videokamera
 • Muut tallennusvälineet

Käynnistettävä palautusasema

Tähän asti oletimme, että teimme virheen poistamalla tärkeät tiedostot. Mutta entä jos olisimme riittävän varovaisia ​​suojellaksemme heitä, mutta macOS pelasi likaa? Jos MacOS on kaatunut eikä se käynnisty, sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa varmuuskopio tiedoistasi ennen alustamista.

Entä jos kerron sinulle, että EaseUS: n kanssa sinun ei tarvitse aloittaa Maciasi. Ohjelmistolla on ominaisuus käynnistettävän aseman luomiseen. Kun Mac kaatuu, voit käynnistää aseman ja käynnistää tietojen palautusprosessin ja palauttaa kaikki vioittuneet tiedostot aikaisempaan tilaansa. Lopulta poistetaan tarve alustaa asema.

Tämä vaihtoehto on erittäin kätevä ihmisille, jotka testaavat erilaisia ​​asioita Macissaan ja kaatuvat usein. Jos ostat tämän ohjelmiston, sinun on ensin luotava käynnistettävä asema ja sijoitettava se turvallisesti.

Älykäs levynvalvonta

Kiintolevy ei yleensä kaatu niin usein, mutta jos siinä on paljon arkaluontoisia tietoja; on suositeltavaa pitää tarkasti kiintolevyn terveyttä. EaseUS: ssä on sisäänrakennettu Smart Disk Monitoring -järjestelmä, joka ilmoittaa reaaliajassa mahdollisista kiintolevyvirheistä. Tämän lisäksi se näyttää kiintolevyn lämpötilan tilarivillä, jotta tiedät kuinka lämmin se on.

Tämä ominaisuus antaa sinulle tarpeeksi aikaa toimia sen mukaan ja palauttaa tai varmuuskopioida tietoja ennen kuin se epäonnistuu. En voinut henkilökohtaisesti testata sitä, koska kiintolevyni on melko terveessä tilassa. Mutta kun otetaan huomioon aiempien testien tulokset, on oikeudenmukaista olettaa, että tämä ominaisuus pysyy sanoillaan.

Luo levykuva

Olemme tarkistaneet poistettujen tiedostojen palauttamisen. Tarkistimme myös kiintolevyn terveyden ja sen varotoimet. Tämän lisäksi olemme myös valmiita, jos Mac kaatuu. Viimeinen ja paras ominaisuus on luoda levykuva Macin nykyisestä tilasta.

Jos aiot tehdä jotain ilkeä Macin kanssa, varmista, että luot levykuvan ennen kuin teet niin. Vaikka Mac kaatuisi myöhemmin, sinulla on järjestelmän kopio ennen kuin se kaatui. Sen avulla on helpompaa palauttaa kaikki tarkalleen kuin ennen.

Sinun tarvitsee vain asentaa macOS uudelleen, asentaa EaseUS-ohjelmisto ja ladata levykuva saadaksesi asiat takaisin entiseen tapaan.

Lopullinen tuomio

EaseUS Data Recovery on katsonut kaikki mahdolliset skenaariot tietojen palauttamiseksi. mihin hintaan tahansa. Ei vain, he ovat varmistaneet, että sinulla on miellyttävä kokemus sovelluksen käytöstä.

Yrityksen proaktiivisuus näkyy selvästi, kun huomasin Asetukset-valikon vaihtoehdon Ota yhteyttä tuotepäällikköön. Se on jotain harvinaista. Jokaisella sovelluksella on kontaktivaihtoehto, mutta se ei ole niin lähestyttävää.

Loppujen lopuksi rahalla on merkitystä. Ennen kuin ostat Pro-version hintaan 106,14 dollaria, voit kokeilla samaa versiota ilmaiseksi. Ilmaisen version avulla voit palauttaa 2 Gt tietoa. Mutta näet koko skannaustuloksen, sama kuin Pro. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, pystytkö palauttamaan etsimäsi tiedostot.

Rajoitetun ajan voit saada sovelluksen 50%: n alennuksella.

Hinta: $89.90

ladata

Haluat ehkä lukea iPhonen tietojen palauttamisen myyttejä: Mitä et voi palauttaa?

Uusimmat viestit