Kuinka katsella kalenteria Macissa päätelaitteen komentorivillä

Älylaitteissa on siirretty rannekelloja ja kalentereita. Niiden, joilla on jatkuvasti vuorovaikutusta komentorivin kanssa Macissa, on kuitenkin luotettava suurempaan näyttöön päivämäärän, kuukauden ja vuoden tarkistamiseksi. Yksinkertaisen komentorivin avulla käyttäjät voivat tuoda kalenterin nopeasti.

Tämä on yksinkertainen temppu lisätä OS X -tietokoriin. Mac OS X: n lisäksi voit käynnistää tämän komennon myös Linuxissa. Hauskaa on, että käyttäjät voivat luoda kalenterin mihin tahansa päivämäärään, mihin tahansa kuukauteen joka vuosi. Tämän temppun avulla voit palata takaisin Rooman valtakuntaan ja mennä niin kauas kuin mielikuvitus vie sinut.

Käynnistä Mac-tietokoneessasi Terminal-sovellus kohdasta / Applications / Utilities ja pääset alkuun. Vaihtoehtoisesti voit käynnistää saman myös Spotlight-hausta.

Tuo kalenteri komentoriviltä mille tahansa päivälle kirjoittamalla komentoriville:

Cal

Tämä tuo kuluvan kuukauden kalenterin kuluvaan vuoteen.

Cal 6 2017

Tämä komento esittelee tulevan kalenterin kesäkuussa 2017. Voit tarkistaa kaikki kesäkuun päivämäärät vuonna 2017.

Jos haluat nauttia aikamatkasta, kalenteri voi viedä sinut vuoteen 9999; et voi ylittää tätä vuotta. Samoin kalenteri voi työntää sinut takaisin 0001: een, kuten useimmat gregoriaaniset kalenterit tekevät. Valitettavasti unelmasi tavata dinosauruksia jää täyttämättä.

Cal 2016

Saat kaikki tietyn vuoden kuukaudet näytölle napsauttamalla tätä komentoa.

Temppu on yksinkertainen suorittaa välittömiä tuloksia; jos vietät paljon aikaa Mac-näytön edessä, tämä auttaa varmasti tarkistamaan päivämäärän, kuukauden ja vuoden kalenterista. Nyt sinun ei tarvitse tarkistaa sovellusta iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

Uusimmat viestit