Kuinka vaihtaa oletussalasanan automaattisen täytön sovellus iPhonessa

Kuka haluaa muistaa tonnia salasanoja? Ei kukaan. Sovittu? Siksi monet meistä ovat käyttäneet parhaita iPhone-salasananhallintaohjelmia ottaakseen halutun salaisen koodin hallinnan. Mikä voisi olla musiikkia monille korville, Apple antaa nyt iPhonen ja iPadin käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa oletussalasanan automaattisen täytön tarjoaja.

Tämä tarkoittaa, että jos et löydä "iCloud-avaimenperää" tarpeidesi mukaan, voit asettaa suositut kolmannen osapuolen salasananhallintaohjelmat, kuten 1Password ja LastPass, oletuksena automaattiseksi täyttöpalveluksi iPhonessa.

Niin kauan kuin sovellukset ovat lisänneet tuen Applen Password Manager -sovellusliittymälle, ne voivat toimia täydellisesti pääaseesi kaikkien sovellusten ja verkkosivustojen avainten käsittelyssä. Aloitetaan kolmannen osapuolen salasanan automaattisen täytön sovellusten käyttö!

Oletussalasanan automaattisen täytön sovelluksen muuttaminen

Vaihe 1. Olettaen, että olet jo asentanut suosikkisi iPhone-salasananhallinnan ja mieluiten asettanut sen. Tuoda markkinoille asetukset iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Selaa nyt alas ja napauta Salasanat ja tilit.

Vaihe # 3. Napauta sitten Automaattinen täyttö salasanat.

Vaihe # 4. Varmista, että automaattisen täytön salasanat ovat päällä.

Alla Salli täyttö, sinun pitäisi nähdä yhteensopiva kolmannen osapuolen salasanojen hallinta asennettu laitteellesi.

Valitse oma ensisijainen sovellus. Sinua saatetaan pyytää antamaan pääsalasanasi todennusta varten. Tee se ja olet valmis. Jos et enää halua käyttää “iCloud-avaimenperää”, poista sen valinta.

merkintä: Prosessi voi olla hieman erilainen eri sovelluksissa. Esimerkiksi, kun käytät 1Password, saat mahdollisuuden kytkeä automaattisen kopioinnin kertakäyttösalasanan kytkin päälle ja ottaa ilmoitus käyttöön.

Nyt se toimii normaalisti. Kirjaudu sovelluksiin ja verkkosivustoihin nopeasti sovelluksen avulla. Voit milloin tahansa palata takaisin iCloud-avaimenperään, palata samoihin asetuksiin ja valita sen.

Video: Kuinka käyttää kolmannen osapuolen salasanojen hallintaa automaattisen täytön ominaisuuden kanssa

Kirjautua ulos…

Salasanojen hallinnan hallitseminen iOS: ssä ei todellakaan ole koskaan aikaisemmin näyttänyt niin kivuttomalta tai vaivattomalta. Olipa kyky jakaa salasanoja turvallisesti AirDropsin kautta ja mahdollisuus antaa Safarin tallentaa salasanoja, iOS varmistaa, että salaisten avainten käsittely ei ole vain suoraviivaista, vaan myös turvallista.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Live-kuuntelun ottaminen käyttöön AirPod-laitteille
  • Parhaat näppäimistöohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Photo Vault -sovellukset puhelimelle ja iPadille
  • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset puhelimelle ja iPadille

Uusimmat viestit