Parhaat iPad Air 3 -tukikotelot vuonna 2021

Kun handsfree-median katselusta ja paremmasta suojasta ikäviä kolhuja vastaan ​​tulee ensisijainen tavoite, jalustakotelo otetaan heti huomioon. Jos nämä vaatimukset ovat alkaneet hallita käytettävyyttäsi ja olet leikkimässä ajatuksesta hankkia kestävä puku iPadille, tämä 10,5 tuuman iPad Airin parhaiden jalustakoteloiden lyhyt luettelo voi auttaa sinua valitsemaan laitteellesi ihanteellisen kumppanin .

Sen lisäksi, että tablet-laitteelle tarjotaan luotettava tyyny kaikenlaisten vahinkojen selviämiseksi, useimmat näistä kannista antavat sinun myös pitää laitetta turvallisesti. Joten vahingossa tapahtuvien liukastumisten mahdollisuus on nolla. Kaiken lisäksi saat myös täydellisen paikan pitää Apple Pencil turvallisena, kun se ei hahmota mielikuvitustasi tai luo muistiinpanoja.

1. Runollinen

Poetic on ottanut käyttöön poikkeuksellisen suojakotelon iPad Air 3: lle. Kannessa on kestävä muotoilu, joka on tukevasti kova polykarbonaatti ja pehmeä TPU.

Pääasiassa iskuja vaimentavan rakenteen ansiosta tämä kestävä kansi voi tarjota 360 asteen suojan iPadillesi. Lisäksi 1 mm: n korotettu huuli suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta.

Sivurakenne tarjoaa paremman otteen, kun taas TPU-painikkeet tarjoavat reagoivaa palautetta. Lisäksi kokoontaitettava jalusta tukee luotettavasti parempaa maisemakatselua.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

2. Miesherk

Tällä Miesherkin tarjouksella on iskunkestävä muotoilu vankan rakenteen ansiosta. Siten uusi iPad pystyy poistamaan haasteet vaivattomasti satunnaisilta kolhuilta tai naarmuilta.

Kotelossa on irrotettava olkahihna, josta voi olla apua tabletin kantamisessa. Siinä on myös pidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencil turvallisesti.

Jalustan toiminnallisuudesta puhuttaessa se voidaan säätää täydellisesti parantamaan katselukulmaa. Painikkeiden kohdalla ne ovat hieman sileitä ja tarjoavat kosketeltavaa palautetta.

USP: Erittäin kestävä rakenne Apple Pencil -pidikkeellä

Tutustu Amazoniin

3. GEEKSDOM

GEEKSDOM erottuu toisistaan ​​vankasta kolmesta suojakerroksesta. Tietenkin vankka kotelo antaa sille hieman tilaa vievän ilmeen, mutta se on erityisesti suunniteltu tarjoamaan täydellinen suoja iPadille. Ja sillä on kaikki ominaisuudet puolustaa taulutietokonetta vahingoilta.

Toinen merkittävä piirre on 360 asteen käännettävä jalusta, joka tarjoaa useita katselukulmia. Joten mukavuutesi perusteella voit tukea iPad Air 3: ta vaaka- ja pystytilassa tukemaan handsfree-kokemusta.

Katso kädensija, joka tulee esiin, kun haluat käyttää laitettasi kätevästi yhdellä kädellä. Lisäksi se tarjoaa irrotettavan olkahihnan, joka auttaa pitämään laitetta mukavasti.

USP: 360 asteen käännettävä jalusta

Tutustu Amazoniin

4. Fintie

Iskunkestävällä kaksikerroksisella kotelolla varustettu Fintie on yksi hienoimmista raskaista koteloista uudelle iPad Airille. Vankan PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmällä on ollut tärkeä rooli rakentamisen vauhdittamisessa. Lisäksi kaikki kulmat on panssaroitu hajottamaan sokki.

Sisäänrakennettu näytönsuoja varmistaa, että kosketusnäytöllä on lisäsuoja naarmuja vastaan. Siinä on täysin käännettävä jalusta, joka voidaan säätää täydellisesti saumattomaksi pysty- tai vaakasuuntaiseksi katselukulmaksi.

Lisäksi siinä on integroitu Apple Pencil -pidike, jotta kynä pysyy turvallisessa paikassa, kun sitä ei käytetä.

USP: Lisäsuoja kosketusnäytölle

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Joten tämä on minun lyhyt yhteenveto iPad Air 3: n jalustakoteloista.

Mikä on paras panoksesi?

Nyt kun kaikki suosikkini ovat käytettävissäsi, ilmoita minulle palautteesi niistä. Lisäksi, jos pyöristys on unohtanut jonkin suosikkikannestasi, älä unohda kertoa siitä meille.

Koska tämä viesti käy läpi paljon päivityksiä, pidä se tutkaasi tutkiaksesi lisää tällaisia ​​kestäviä kannet, jotka sisältyvät niiden saatavuuteen.

Haluat vilkaista nopeasti:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found