Luna-näyttö - Käytä iPadia Mac Mini-, MacBook Pro-, Air- tai iMac-näyttöinä

Vaikuttaa siltä, ​​että Apple mainostaa iPad Prota tietokoneena ja kannustaa nuoria käyttäjiä liikkumaan entistä enemmän iPadin avulla. Ja katso, sain tietää hienosta uudesta tuotteesta, joka voi muuttaa iPadin Mac mini -näytöksi. se on Luna-näyttö, dongle, joka auttaa sinua tee iPadista langaton näyttö Mac minille. Tämä pieni tuote luo uuden työtilan, jossa on Macin ja iPadin parhaat puolet. Parasta on, että se toimii kaikilla suurimmilla iPadeilla, paitsi ensimmäisen sukupolven.

Kuinka käyttää iPadia Mac Mini -näytönä tai toissijaisena näyttönä kaikissa Mac-tietokoneissa, joissa on Luna-näyttö

IPadistasi tulee langaton näyttö Mac minille, joka on kiinteä keskitin. Mac minin käsittelyteho ja iPadin verkkokalvonäyttö reunasta reunaan ovat käden ulottuvilla.

Ennen kuin menetämme menetelmään, sinun on laitettava muutama asia paikalleen:

  • Mac mini (tai mikä tahansa MacBook Pro / Air, iMac, jossa on USB Type C -portti.)
  • Mikä tahansa iPad (paitsi ensimmäisen sukupolven iPad.)
  • Luna-näyttö
  • Lisätarvikkeet: Bluetooth-näppäimistökotelo, hiiri ja Apple Pencil (Second Generation)
  • Vahva Wi-Fi-verkko

Vaihe 1. Sinun on ladattava Luna for Mac -sovellus Mac miniin; pidä tätä tarkoitusta varten olemassa oleva ulkoinen näyttö kytkettynä Mac miniin.

Vaihe # 2. Seuraavaksi käynnistää Järjestelmäasetukset Mac minillä.

Vaihe # 3. Napsauta nyt "Käyttäjät ja ryhmät" ja valitse haluamasi tili automaattista kirjautumista varten.

Vaihe # 4. Liitä iPad samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Mac mini.

merkintä: Jos Wi-Fi-yhteys ei ole käytettävissä, voit liittää kaksi laitettasi USB-kaapelilla.

Vaihe # 5. Sitten sinun on ladattava Luna Display -sovellus iPadillesi.

Vaihe # 6. Kun molemmat sovellukset on asennettu molempiin laitteisiin, avaa Luna Display -sovellus ja seuraa näytön ohjeita.

Sinua pyydetään asettamaan Luna-laite Mac miniin.

Vaihe # 7. On aika irrottaa ulkoinen näyttö Mac ministä.

Huomaa, että jos käytät FileVaultia, tarvitset edelleen ulkoisen näytön avataksesi aseman lukituksen aina, kun käynnistät sen uudelleen.

Ole hyvä!

Video: iPadin kosketusnäyttö Mac Mini -asetus

Nyt voit käyttää iPadiasi Mac mininäytönä.

Koska Mac mini toimitetaan ilman näyttöä, Luna Display löytää sopivan käyttötarkoituksen Mac mini -käyttäjille. Luna-näytön käyttöä ei pitäisi rajoittaa Mac miniin, koska käyttäjät voivat aina käyttää tätä sovitinta MacBook Airin, MacBook Pron tai iMacin kanssa.

Käyttäjät, jotka haluavat kokea ylivertaisen grafiikan iPadissa, voivat nyt käyttää esimerkiksi Photoshopin ja Final Cut Pron ohjelmia iPadissa.

Kun haluat palata iOS: ään iPadillasi, pyyhkäise vain ylöspäin, kuten käytit iPadin aloitusnäytön tuomisessa. Paluu macOSiin on yhtä helppoa; napauta vain Luna Display -sovellusta palataksesi macOS: iin.

Onko se hyvä sopimus?

Vain jos sinulla on molemmat laitteet kotona tai toimistossa. Sinun ei pitäisi ostaa kallista iPadia vain käyttääksesi sitä Mac mini -näyttönä.

Luna-näyttö: vilpitön pyrkimys muokata Applen ekosysteemiä

Apple luo kilpailua omien laitteidensa välillä; artikkelini (linkitetty yllä) vihjaa tähän kohtaan. Viimeisten kolmen vuoden aikana Apple on tehnyt valtavia ponnisteluja iPad 12.9-tuuman parantamiseksi, koska yritys tiesi, että suuren näytön tabletti on melkein korvannut kannettavat tietokoneet, vaikka se ei ole vielä korvannut tietokoneita.

Luna Displayin valmistajat eivät ole jättäneet tuntematta tätä Applen käytäntöä, kuten he huomauttavat:Jokainen, joka seuraa tarkkaan Applea, huomaa, että jokaisella laitteistoilmoituksella on yhteinen teema: Apple yrittää aina ylittää itsensä luomalla tehokkaampia erillisiä tuotteita, ikään kuin kukin tuote hiipisi hitaasti toisen tuotteen rajoille. "

iPhonet ovat nyt niin suuria, että ne ovat käytännössä mini-iPadeja, ja iPadeja markkinoidaan nimellä "Kuin tietokone, toisin kuin mikään tietokone." Mutta todellisuus on, että vaikka iPad jatkaa tehokkuuttaan, se ei ole vielä korvannut tietokonetta, ja ihmiset tavoittelevat edelleen MacBookejaan saadakseen todellista työtä.

Yhteenvetona…

Vaikka Apple ei voinut (tai eivät halua) yhdistää iPadia ja Mac miniä, Luna Display on onnistunut tämän. Käyttäjät toivovat tämän tuotteen varmasti tervetulleeksi tekemään elämästään mukavampaa ja liikkuvampaa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Paras seisova pöytä MacBook Pro-, Air-, iMac- ja pöytätietokoneille
  • Jotkut Mac Mini 2018: n parhaista näytöistä
  • Parhaat iMac Pro -telineet: Pidä työpöytäsi järjestyksessä ja siistinä
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -telineet: Suunniteltu tarjoamaan optimaalinen katselukulma

Luuletko, että ihmiset ottavat Luna-näytön käyttöön iPadinsa käyttämiseksi Mac-mininäyttönä? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit