Vuoden 2020 parhaat iPhone-sovellukset helpottavat elämääsi

Älä hämätä uusien sovellusten armeijaa joka viikko. Monien joukossa on paljon hienoja sovelluksia, kuten useimmat iPhonen / iPadin käyttäjät kertovat sinulle. Hyvät sovellukset tekevät juuri sen, mitä sanovat tekevänsä, ja tekevät päivittäisestä aikataulustasi paljon helpompaa. Tarvitsetpa ajanhallintaa, tappajayhteystietoja tai yhteydenpitoa koko yhteistyökumppanitiimiin ilman tiedostojen jakamisen häiriöitä, parhaat sovellukset kääntävät päiväsi. Vain vähän asennusaikaa käytettäessä sinun tulisi vain osoittaa sovelluksesi oikeaan suuntaan ja antaa heidän jatkaa tehtävien suorittamista, joihin ne on suunniteltu.

1. Google Drive

Google Drive on tunnettu tiedostojen tallennus- ja synkronointipalvelu. Voit käyttää kaikkia tallennettuja tiedostojasi mistä tahansa. Sen avulla voit myös kutsua kollegoitasi tai ketään muokkaamaan, tarkastelemaan ja jopa kommentoimaan tiedostojasi.

Voit käyttää viimeisimpiä tiedostojasi välittömästi ja asettaa myös jakamisoikeudet tarkastella ja muokata. Pidä välilehteä tiedoston tiedoista ja toiminnasta. Lisäksi on myös mahdollisuus tarkastella tiedostoja myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Google Maps

Google Maps on ylivoimaisesti luotettavin ja monipuolisin navigointisovellus. Mikä erottaa sen muusta, on vertaansa vailla oleva tarkkuus ja reaaliaikaiset tiedot.

Käytä hyvissä ajoin saapuvia saapumisaikoja ja liikenneolosuhteita, jotta vältyt jumissa liikenteestä. Reaaliaikaisen uudelleenohjauksen ansiosta, joka perustuu reaaliaikaiseen liikenteeseen, tapahtumiin ja tien sulkemiseen, pystyt säästämään paljon aikaa. Käytä bussille tai junalle parhaalla mahdollisella tavalla tarkkoja liikennetietoja.

Voit käyttää offline-karttoja etsimään ja navigoimaan ilman Internet-yhteyttä. Katunäkymän ja sisäkuvien avulla voit vilkaista kuuluisia paikkoja. Google Maps tarjoaa luotettavia karttoja 220 maassa ja alueella, julkisen liikenteen aikataulut ja kartat yli 15 000 kaupungista sekä yksityiskohtaiset yritystiedot yli 100 miljoonasta paikasta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Uber

Uber on suosituin ratsastusohjelma, jonka avulla voit varata matkan helposti. Se tarjoaa hinnan nykyisen sijaintisi ja valitun määränpään perusteella. Kun olet onnellinen, nopea hana saa ohjaamon, joka kiirehtii sinua kohti ja on valmis viemään sinut minne tahansa.

Ratsastussovellus on tällä hetkellä saatavilla yli 500 kaupungissa ympäri maailmaa. Voit maksaa laskun käteisellä, luottokortilla, PayPalilla tai Apple Paylla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Rauhallinen

Aika hallita kiireistä elämääsi! Rauhallisena voit päästä eroon stressistä ja ahdistuksesta. Sovellus tarjoaa ohjattuja meditaatioita, unistarinoita ja hengitysohjelmia, joista voi olla valtava apu.

Siellä on myös rentouttavaa musiikkia, jonka avulla voit vähentää stressiä helposti. Meditaatio-sovellus on ihanteellinen aloittelijoille. Sekä välittäjät että asiantuntijat pitävät sitä erittäin hyödyllisenä. Ohjatut meditaatioistunnot ovat eri pituisia, kuten 3, 5, 10, 15, 20 tai 25 minuuttia, jotta voit valita sopivan ohjelman aikatauluusi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Taulukko

Leikepöytä on se, mitä sinun pitäisi valita saadaksesi nopeasti mukaan haluamasi artikkelit. Uutisohjelman avulla voit luoda älykkäitä aikakauslehtiä varmistaaksesi, että kaikki, mitä haluat lukea, on yhdessä paikassa. Valintasi perusteella se suosittelee myös artikkeleita.

Sovelluksen avulla voit lukea tarinoita kuuluisista lähteistä, kuten CNN, The Washington Post, Forbes, Wired, National Geographic, Rolling Stone, The New York Times ja paljon muuta. Vielä parempaa, voit myös liittyä jatkuvasti kasvavaan yhteisöön keskustelemaan muiden samanmielisten ihmisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Löydä perheeni

Haluaisit mielelläni sovelluksen, kuten “Etsi perheeni”, jakaa sijaintisi ystävien ja rakkaidesi kanssa nopeasti. Sovelluksen avulla on paljon helpompaa koordinoida perheen ja ystävien kanssa. Sen avulla voit tarkastella ystäväsi reaaliaikaista sijaintia yksityisellä kartalla.

Sovellus ilmoittaa sinulle, kun ystäväsi tulee ja menee kotoa, töistä ja koulusta. Se voi myös varoittaa sinua, kun perheesi suorittaa matkan. Lisäksi sen avulla voit jakaa valokuvia ja lähettää viestejä rakkaallesi. Kaatumisten havaitsemispalvelun avulla voit suojata ystäviäsi heidän ajon aikana. Lisäksi Löydä perheeni avulla voit löytää kadonneen tai varastetun puhelimen.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Videokortti

Vaihda elektroniset käyntikortit turvallisesti yhden parhaiden käyntikorttisovellusten kanssa. IPhonestasi tulee tehokas kortinlukija tämän sovelluksen avulla, joten käytä sitä seuraavassa kokouksessa ja unohda vanhentuneet laitteistot, joita ei enää tarvita. Voit käydä paperittomana seminaareissa, messuilla ja muissa sosiaalisissa yritystilaisuuksissa.

CamCard tunnistaa tällä hetkellä 17 eri kieltä, kuten perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina, tanska, hollanti, suomi, korea, norja, japani, englanti, ranska, saksa, espanja, portugali, unkari, italia, ruotsi ja venäjä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kipinä

Jos haluat hallita sähköpostejasi älykkäämmin, valitse Spark. Sovellus poistaa kaiken postinhallinnasta aiheutuvan stressin. Voit katsoa postilaatikkosi läpi nopeasti ja löytää tärkeimmät viestit nopeasti ja välttää sinulle tärkeät viestit.

Luonnollisen kielen avulla voit etsiä nopeasti sähköposteistasi. Se löytää automaattisesti useimmat käytetyt allekirjoitukset, jotta voit helposti valita oikean vaihtoehdon kirjoittaessasi sähköpostia. Voit integroida sovelluksen useisiin palveluihin, kuten Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive, Readability, Pocket, Evernote ja OneNote, jotta voit liittää niistä nopeasti tiedostoja.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Dropbox

Dropbox on luultavasti suosituin tiedostopalvelupalvelu. Se on kaikki mitä haluat paitsi pitää tärkeät asiakirjat järjestyksessä, myös käyttää niitä helposti mistä tahansa. Mikä tekee tästä sovelluksesta pakollisen valinnan, on kyky tukea melkein kaikkia tärkeimpiä alustoja, kuten iOS, macOS, Windows jne.

Se on täynnä useita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten doc-skanneri, jaetut kansiot jne. Sovelluksen avulla voit myös käyttää tiedostojasi offline-tilassa. Vielä parempi, se tekee yhteistyöstä muiden kanssa erittäin yksinkertaista.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Minun ympärillä

Tämä sovellus on suunniteltu antamaan sinulle kaikki tarvitsemasi paikalliset tiedot aina, kun olet tuntemattomassa paikassa. Muutamalla pikanapautuksella iPhonellasi voit tarkistaa luettelot läheisistä sairaaloista, pysäköintialueista, pubeista, julkisista rakennuksista sekä kätevistä kaupoista ja palveluista, joten et koskaan tunne olevasi erämaassa. Muista vain napauttaa Kyllä, kun sovellus pyytää kohteliaasti käyttämään sijaintitietojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Rahanseuranta: Kulujen hallinta

Jos erilaisten tärkeiden asioiden, kuten kulujen, seuranta on ollut hieman vaikea tehtävä, sinun pitäisi antaa Money Trackerille mahdollisuus selvittää sotku. Lumen Trails -sovelluksen avulla voit seurata liikuntaa, ruokaa, kaloreita, painosi kulutusta tai jopa unta. Koska sillä on 100 luokkaa, pystyt seuraamaan melkein mitä tahansa sinulle tärkeää.

Sovellus voi varmuuskopioida tietosi Google Driveen ja synkronoida myös iCloudin kanssa, jotta voit käyttää sitä laitteeltasi. Lisäksi se tukee VoiceOveria (erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka on suunniteltu näkövammaisille) 8 kielellä.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Pura minut

UnrollMe selvittää sen ikävän sotkun, johon joskus törmäät tilatessasi liikaa uutiskirjeitä ja vastaavia. Näin pääset kiinni odottaviin päivityksiin, kun sovellus lajittelee kaiken sekaannuksen ja antaa sinulle viimeisimmät uutiset järjestäytyneemmässä muodossa. Sinulla on puhtaampi postilaatikko iPhonessa ja helpompi tapa hallita tilauksiasi äläkä koskaan hukkaa odotettua uutiskirjettä.

Hinta: Vapaa

ladata

Se siitä!

Kirjautua ulos:

Joten nämä ovat suosituimpia iPhone-sovelluksiani elämän parantamiseksi. Toivottavasti pidit katsomasta niitä.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit