Kuinka toistaa musiikkia Sonos-kaiuttimilla iPhonella, iPadilla ja Apple TV: llä

Suurin osa meistä kuuntelee musiikkia pysyäkseen virkeinä ikuisesti. En koskaan jätä ottamatta käyttöön ikivihreitä kappaleita pitääkseen minut menossa aina, kun haluan saada lisää vauhtia. Kun AirPlay on saatavana iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle, nautin musiikin suoratoistosta tehokkaisiin kaiuttimiin. Ja Sonos-kaiuttimet ovat yksi alan parhaista, ja otan kaiken irti heidän hämmästyttävästä äänestyksestä aina kun haluan päästää hiukseni.

AirPlayn asettaminen Sonos-kaiuttimilla on yksinkertainen tehtävä. Kun olet valmis, voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi heille helposti Apple Musicin, iTunes Radion tai minkä tahansa AirPlay-tuetun musiikkisovelluksen kautta. Lisäksi voit suoratoistaa musiikkia koko kotona Sonosissa AirPort Expressin tai Apple TV: n avulla.

Kuinka toistaa musiikkia Sonos-kaiuttimilla iPhonella, iPadilla ja Apple TV: llä

Kuinka asettaa AirPlay Sonos-kaiuttimilla

Jotta voit käyttää AirPlayta Sonoksen kanssa, sinun on ensin liitettävä AirPort Express PLAY: 5 (gen1 tai gen2), CONNECT tai CONNECT AMP linjatuloporttiin. Lisäksi sinun on määritettävä myös AirPort Express ja Sonos.

Vaatimukset:

  • AirPort Express
  • Sonos-tuote, jossa linja
  • Äänikaapeli
  • Sonos PELAA: 5 (gen1 ja gen2): Varmista, että käytät 3,5 mm: n (3,5 mm) mini-stereojohtoa (1/8 tuuman)
  • Sonos CONNECT tai CONNECT: AMP: Varmista, että käytät 3,5 mm: n mini-stereo-RCA-äänikaapelia. (Mukana CONNECT)

Vaihe 1. Aloita kytkemällä AirPort Express pistorasiaan.

Sitten sinun on liitettävä äänikaapeli AirPort Expressin ja linjatulon välille Sonos PLAY: 5 (gen1 ja gen2), CONNECT tai CONNECT: AMP.

Vaihe # 2. Avaa AirPort-työkalu Mac- tai Windows-tietokoneella.

ValitaMuut Wi-Fi-laitteet (1) AirPort-työkalun vasemmassa yläkulmassa. Napsauta seuraavaksi AirPort Expressin nimeä aloittaaksesi asennuksen.

Vaihe # 3. KlikkausMuut vaihtoehdot. Nyt sinun on valittavaLisää olemassa olevaan verkkoon ja valitse Wi-Fi-verkko avattavasta luettelosta. KlikkausSeuraava.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on kirjoitettava nimi kohtaan AirPort ExpressTukiaseman nimi. Napsauta sittenSeuraava.

Vaihe # 5. Nyt sinun on annettava Wi-Fi-verkon salasana, kun sinua pyydetään suorittamaan asennus loppuun.

Kun asennusprosessi on onnistunut, AirPort Utility vahvistaa, että AirPort Express laajentaa nykyistä verkkoasi langattomasti. KlikkausTehty.

Määritä Sonos:

Vaihe 1. Valita asetuksetHuoneen asetukset mistä tahansa Sonos-ohjaimesta ja valitse avattavasta valikosta huone, johon AirPort Express on kytketty.

  • Line-In-lähteen nimi: valitse AirPlay-laite
  • Line-In-lähdetaso: valitse taso 4 (AirPlay)
  • Autoplay-huone: valitse huone, joka aloittaa toiston automaattisesti, kun aloitat suoratoiston AirPlayn kautta. Valita Ei mitään jos haluat aloittaa toiston manuaalisesti Sonos-ohjaimen avulla

Vaihe # 2. Musiikki-valikosta sinun on valittava Line-In ja valittava huone, johon AirPort Express on liitetty toiston aloittamiseksi.

Sitten sinun täytyy pyyhkäistä ylöspäin iPhonen näytön alareunasta päästäksesi käyttämäänOhjauskeskus.

Vaihe # 3. Napauta nytAirPlay ja valitse Sonos-tuotteeseen liitetty AirPort Express.

Kuinka käyttää AirPlayä Sonos-kaiuttimissa AirPort Expressin kautta

Kun kotiverkko on määritetty AirPort Expressin kautta, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on liitettävä AirPort Express Sonos-kaiuttimen linjatuloporttiin.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi Sonos-sovelluksesi musiikkilähteeksi ”Line-In”.

Kun Apple Music -sovellus tai iTunes-sovellus on asennettu Apple TV: hen, toista suosikkimusiikkiasi tavalliseen tapaan.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on napsautettava AirPlay-kuvaketta ja valittava äänisisällön lähteenä AirPort Express.

Suoratoista Apple Music tai iTunes Radio nyt tavalliseen tapaan ja nauti siitä täysillä.

AirPlayn käyttäminen Sonos-kaiuttimissa Apple TV: n kautta

Sonos PLAYBAR on erinomainen soundbar, joka tarjoaa mukaansatempaavan äänen televisiollesi ja muille siihen suoraan liitetyille lähteille, kuten iPhone, iPad tai Apple TV.

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on kytkettävä Apple TV HDTV: hen. Liitä sitten HDTV: si Sonos PLAYBAR-soundbariin digitaalisella optisella kaapelilla.

Vaihe # 2. Nyt sinun on valittava Apple Music -sovellus tai iTunes Radio -sovellus Apple-laitteessasi ja valittava äänisisältö.

Vaihe # 3. Napsauta seuraavaksi AirPlay-kuvaketta iPhonessa. Valitse sitten lähteeksi Apple TV, jotta voit toistaa musiikkia tavalliseen tapaan.

Voit myös lähettää iTunes Radio -kuvakkeen TV-ruudun Apple TV -rajapinnasta suoratoistamaan radioasemaa tai raitaa. Jos haluat pelata toisessa huoneessa, toistaa kotisi toisessa huoneessa, ryhmittele PLAYBAR toisen Sonos-kaiuttimen kanssa ja suoratoista sitten iTunes Radio molemmissa huoneissa.

Se siitä!

Musiikin ystävänä haluaisit tutustua näihin erityisiin viesteihin, mukaan lukien parhaat AirPods-vaihtoehdot iPhonelle, parhaat kuulokkeet iPhonelle, parhaat musiikkipelit iPhonelle ja iPadille.

Lähde: Sonos.com

Uusimmat viestit