Parhaat hihat iPhone Xs Maxille vuonna 2021

Arvostan hihan tarjoamaa mukavuutta. Sen lisäksi, että pussi tarjoaa ammattimaisen ilmeen, se tarjoaa myös tärkeän suojan iPhonelle. Kaiken kaikkiaan sinulla on täydellinen älypuhelinsarja. Haluatko sellaisen uudelle phabletillesi? Olen tarkastellut tarkasti joitain parhaita iPhone Xs Max -holkkeja, jotka sopivat ihanteellisesti ammattilaisesi vaatimuksiin.

Vaikka olen massiivinen nahkahihojen ystävä, vaikuttavan muotoilun synteettiset nahkapussit houkuttelevat myös makua. Parannetun otteen lisäksi haluan nähdä pehmeän sisustuksen suojaamaan iPhonea naarmuilta suosikkihihassani. Mitä väreihin tulee, klassinen ruskea ja vintage-musta ovat asioita. Entä sinä? Ole hyvä ja selaa alla olevaa yhteenvetoa ja jaa ajatuksesi niistä!

1. Dockem

Yksinkertaisuus on tämän Dockemin pussin pääkohde. Se on valmistettu synteettisestä nahasta ja siinä on melko kompakti muotoilu. Pehmeäpintainen ulkopinta tarjoaa paljon paremman pidon. Lisäksi se voi liukastua mukavasti sisään ja ulos taskustasi.

Pehmeä mikrokuituhuopa vahvistaa rakennetta hajottamaan iskuja. Sileän sisäkuoren ansiosta pussi voi myös estää naarmut pitääkseen älypuhelimesi turvassa.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. fitBAG

Tämä fitBAG: n tarjous on tyylikäs muotoilu. Jos ammattitaitoinen muotoilu on sinun juttusi, löydät sen ihastuttavaksi.

Puhuminen rakentamisesta, joka on tarkistettu karitsannahkaisella nappa-nahalla ja urheilulla hienostuneella ammattitaidolla. Pääasiassa korkealaatuisesta nahasta johtuen pussi pystyy säilyttämään kuuluisan viehätyksensä pitkään.

Mikrokuituvuori varmistaa, että naarmut eivät voi vahingoittaa älypuhelinta. Puhumattakaan 17 houkuttelevasta värivaihtoehdosta, joiden avulla voit valita suosikkipuvusi Xs Maxille.

USP: Karitsan ihon nappa-nahka

Tutustu Amazoniin

3. Meilib (pystysuora holkki)

Käytännöllisemmällä muotoilulla Meilib on suunniteltu huolehtimaan kaikista perustarpeistasi. Ensinnäkin, se pitää kaiken yksinkertaisena ja mukana tulee hihnapidike, jotta voit kantaa älypuhelinta helposti.

Tarjolla on useita korttipaikkoja, joten tasku pysyy mahdollisimman kevyenä matkan aikana. Sileä nahka antaa sille hienostuneen ilmeen. Ja sisältäen iskunkestävän sisäkuoren, phabletillasi on hieman ylimääräinen suoja iskuilta ja naarmuilta.

USP: Useita korttipaikkoja

Tutustu Amazoniin

4. Meilib (vaakasuora holkki)

Vielä yksi hiha Meilibilta. Toisin kuin edellä mainittu sisarus, se on kuitenkin suunniteltu vaakasuoraksi hihaksi. Toiminnallisuuden osalta arvostan sitä erittäin korkealla, koska se näyttää olevan paremmin varustettu käsittelemään suurinta osaa vaatimuksistasi.

Sen mukana tulee vyöpidike, jotta sinulla on haluttu joustavuus ja estät laitetta putoamasta. Ylimääräisten hihnasilmukoiden avulla se parantaa edelleen turvakerrointa. Pidätkö korttien kantamisesta tien päällä? Meilibissä on myös paikka, jotta voit pitää tärkeät korttisi täydellisesti.

USP: Lisähihnasilmukat

Tutustu Amazoniin

5. Monsuuni

Monsoon on valmistanut tämän hihan aitoa nahkaa. Tässä hihassa on kotelon kotelo ja vyöpidike plus-kokoiselle iPhonellesi. Tähän koteloon mahtuu yksi- ja kaksikerroksiset kotelot, joiden paksuus on enintään 0,55 tuumaa. Se on parempi tapa tarjota ylimääräinen suojaustaso iPhonellesi.

Koska holkki on valmistettu 100% aidosta nahasta, se antaa laitteellesi tyylikkään ilmeen. Lisäksi kun nahka vanhenee, se näyttää kauniimmalta. Sinkkiseoksesta valmistettu pyörimätön hihnapidike ei pilaa tämän kotelon ohutta profiilia.

USP: Ikääntyy kauniisti

Tutustu Amazoniin

6. Debin

Debinin kanssa yhtä toimiva hiha ansaitsee erityisen sijan tässä pyöristyksessä. Aikoina, kun nautit hetkistä ystävien kanssa luonnossa tai haluat kantaa laitettasi turvallisen pitkän matkan aikana, tämä pussi voi olla kätevä.

Pystysuorassa hihassa on vyöpidike, joka pitää älypuhelimesi täydellisesti paikallaan. Suojauksen osalta uskon, että se voi tehdä kohtuullisen hyvän työn vähäisten iskujen torjumiseksi pehmeän vuorauksen ansiosta. Lisäksi magneettisen sulkimen avulla se varmistaa, että älypuhelimesi pysyy vakaana sisällä.

USP: Toiminnallinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Bomea

Bomea on melkein kuin Melib-vaakasuora holkki (mainittu edellä). Se sopii kuitenkin älypuhelimeesi ohuella kotelolla.

Holkissa on hieman kestävä ulkokuori iskujen hajottamiseksi. Naarmujen pitämiseksi kohtuullisella etäisyydellä siinä on sileä sisävaippa. On paikka, jossa voit pitää pari korttia.

Tarkista vyöpidike ylimääräisillä silmukoilla, jotka auttavat pitämään phabletisi täydellisesti paikallaan. Kaiken kaikkiaan Bomean on tarkoitus olla hyödyllinen matkakumppani.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Pofomede

Katson Pofomedea täydellisenä hihana. Se on veistetty korkealaatuisesta aidosta nahasta ja siinä on siisti käsityötaito. Pehmeä sisustus antaa pussin vastustaa iskuja ja tarjoaa myös välttämätöntä hoitoa iPhone Xs Max -laitteellesi.

Tällä on ylellinen, vintage-ilme ja se on tyylikäs jokaisesta näkökulmasta. Takana on koukku käärimään se ranteeseesi vyöllä. Tämän toiminnon avulla on turvallisempaa tallentaa iPhone XS Max -pyöräilyn aikana. Lopuksi, värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä.

USP: Vyön solki

Tutustu Amazoniin

9. Kiwitatá

Pidän kiwitatá-matalan profiilin muotoilusta, joka on täysin suunnattu käteväksi hyödyksi älypuhelimellesi. Ensiluokkainen nahkainen ulkopinta tarjoaa paremman otteen, mikä tekee siitä helpompaa pitää koteloa kämmenessäsi.

Pehmeän sisävuoren sisällyttämisellä on merkittävä rooli pussin tekemisessä älypuhelimesi luotettavaksi suojaksi. Siksi laite pystyy torjumaan normaalit kolhut vaivattomasti. Kaiken kaikkiaan Kiwitatá on valmis olevan hyvin harkittu kumppani Xs Max -laitteellesi.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

10. Crazy Horse Craft

Koe Crazy Horse Craftin käsintehty käsityötaito tällä iPhone XS Max -suojakuorella. Ainutlaatuinen asia tässä hihassa on sen käyttämä nahka. Sitä kutsutaan hulluksi hevosen nahaksi, joka muuttaa tekstuuria, kun hierot kätesi sen päälle. Se tuntuu sileältä ja antaa myös hihallesi ainutlaatuisen tekstuurin.

Holkkia ei ole helposti saatavilla; se on valmistettu erityisesti tilaamisen jälkeen. Sen lisäksi kortillesi on kaksi taskua. Jos kysyt minulta, se on yksi parhaista iPhone XS Maxin hihoista tässä luettelossa.

USP: Hullu hevosen nahka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Ylähihasi?

Mitä pidät yllä tarkastelluista pusseista? Ovatko ne näyttäneet tarpeeksi vaikuttavilta voittamaan sinut? Olisimme kiitollisia siitä, että saat palautteesi alla kommenteissa.

Haluat vilkaista seuraavia lisävarustekokonaisuuksia:

  • Parhaat iPhone Xs Max -jalustakotelot
  • iPhone Xs Max -puukotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found