Ainoastaan ​​suosikkipuhelun salliminen iPhonessa

Toisinaan haluamme olla rauhassa, kaukana saapuvien puheluiden jatkuvasta häiriöstä. Mutta on välttämätöntä olla aina saatavilla läheisimmillemme ihmisille - suosikeillemme (vanhemmat, lapset, puoliso)! Kätevä pieni ominaisuus, joka on osa Älä häiritse -toimintoa, antaa sinulle mahdollisuuden salli vain iPhonen suosikkipuhelut. Haluatko tietää, miten voit tehdä sen? Ole hyvä.

 • Yhteystiedon lisääminen suosikkeihin iPhonessa
 • Kuinka voin vastaanottaa puheluja vain suosikeista?

Yhteystiedon lisääminen suosikkeihin iPhonessa

 1. Avaa Puhelin sovellus ja napauta Suosikit.
 2. Napauta plus-kuvake (+) vasemmasta yläkulmasta.
 3. Napauta haluttu henkilö yhteystietoluettelosta. Näpäytä Puhelu ja valitse a tietty numero.

Henkilö lisätään suosikkilistallesi.

Kuinka voin vastaanottaa puheluja vain suosikeista?

 1. Avaa asetukset sovelluksen iPhonessa ja napauta Älä häiritse.
 2. Näpäytä Salli puhelut kohteesta ja valitse Suosikit.
 3. Ota ylhäältä käyttöön vaihtaminen Älä häiritse. Voit myös käyttää ohjauskeskusta DND: n ottamiseen käyttöön ja poistamiseen käytöstä.

Tästä lähtien aina, kun DND on PÄÄLLÄ, saat saapuvia puheluita vain Suosikit-luetteloon lisättyjen henkilöiden joukosta.

Kirjautua ulos…

Näin voit sallia vain iPhonen suosikkipuhelut. Entä jos henkilöä ei lisätä suosikkeihin, mutta haluat silti saada puhelun, vaikka Älä häiritse -toiminto olisi käytössä? Tätä varten voit:

 • ota käyttöön Toistuvat puhelut kohdassa Älä häiritse -asetuksia. Näin varmistetaan, että jos sama henkilö soittaa sinulle toisen kerran kolmen minuutin kuluessa, hänen puhelua ei mykistetä edes silloin, kun DND on päällä
 • Tämän lisäksi voit käyttää myös piilotettua ominaisuutta nimeltä Emergency Bypass. Tämä ohittaa kyseisen yhteyshenkilön DND-asetukset. Yksinkertaisesti sanottuna, saat puheluilmoituksen tältä henkilöltä, vaikka DND on käytössä. (Ei ole väliä onko henkilö suosikki vai ei, vai soittaako hän ensimmäisen kerran vai toisen kerran.)

Voit myös ottaa käyttöön erinomaisen ominaisuuden nimeltä Tuntemattomien soittajien hiljentäminen. Kun tämä on käytössä, kaikki puhelut ihmisiltä, ​​joita ei ole lisätty yhteystietoluetteloon, mykistetään, lähetetään vastaajaan ja näytetään Puhelin-sovelluksen Viimeisimmät puhelut -luettelossa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

 • Kuinka soittaa iPhoneen vastaamaan puheluihin automaattisesti
 • Tapoja tallentaa FaceTime-puhelu iPhoneen, iPadiin ja Maciin
 • Neuvottelupuhelun soittaminen iPhonessa jopa 5 henkilön kanssa

Uusimmat viestit