Kuinka seurata lapsen iPhonea salaa: MSPY iPhone -sovellus

Haluatpa pitää salaa välilehden lapsesi toiminnasta tai seurata työntekijöitäsi, iPhonen valvontasovellukset voivat olla valtava apu. Sen lisäksi, että näiden sovellusten avulla voit seurata henkilön sijaintia, näiden sovellusten avulla voit myös selvittää, mitä sovelluksia hän käyttää tai kenelle hän soittaa.

Luotettavien toimintojen tarjoamiseksi on hyvin vähän toiminnan seurantasovelluksia, jotka voivat tuottaa toivotun tuloksen. Vaikka jotkut tekevät prosessista liian pitkän, toiset eivät tarjoa kaivattua salassapitoa. Tapaa MSPY iPhone -vakoilusovellus, joka tekee jonkun iOS-laitteen toiminnan seuraamisesta uskomattoman suoraviivaisen. Kun olen käyttänyt sitä yli viikon ajan, voin varmuudella sanoa, että se on saanut kaiken tarvittavan, jotta voit seurata jonkun iPhonea varkain. Joten mikä tekee tämän toiminnan seurantasovelluksesta eron muista? Ja miten se antaa sinun seurata useita asioita kohdelaitteellasi?

IPhonen seuraaminen MSPY iPhone Spy -sovelluksella

Kuinka MSPY iPhone -sovellus toimii

Spy-sovellus toimii antamalla sinun käyttää välittömästi kaikkia kohdennetun iOS-laitteen tärkeitä tietoja, jotka haluat tarkistaa. Voit esimerkiksi tarkastella kenelle henkilö soittaa, mihin hän lähettää tekstiviestejä ja mitä sovelluksia hän käyttää. Vielä parempi, se ilmoittaa sinulle välittömästi, kun seuraamasi henkilö tulee tai lähtee sijainnista.

Vielä tärkeämpää on, että tämä vakoojasovellus tarjoaa sinulle täydellisen salaisuuden samalla kun tarkkailet merkityn iPhonen toimintaa. Ja tämä tekee siitä niin kätevän.

Seuraa iPhonea MSPY iPhone -sovelluksella

MSPY: n voi helposti ostaa verkkosivustoltaan. Tarjolla on erilaisia ​​tilaussuunnitelmia, jotta voit valita tarpeisiisi paremmin sopivan.

Sinun on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite, koska asennusohjeet lähetetään vain sähköpostitunnukseen. Kun maksu on suoritettu, tarkista sähköpostiosoitteesi ja valmistaudu asentamaan sovellus. Sinun on asennettava sovellus iOS-kohdelaitteeseen, joten varmista, että sinulla on pääsy siihen muutaman minuutin ajan. Noudata vain saamasi tervetulosähköpostin ohjeita, etkä tule ongelmiin. Kun se on valmis, sovellus on valmis toimimaan hiljaa kohdelaitteen taustalla.

Heti kun rekisteröidyt palveluun, pääset heti käyttämään ohjauspaneelin online-hallintapaneelia. Hallintapaneeli sisältää useita välilehtiä, joiden avulla näet kohdelaitteen toimintatiedot. Yllättävä asia tässä sovelluksessa on, että seuraat kaikkia tietoja ilman, että omistaja tietää.

Voit käyttää kaikkia kohdelaitteen tietoja milloin tahansa; tarvitset vain kirjautumistiedot. Tämän lisäksi voit käyttää tätä sovellusta myös kohdelaitteen poistettuihin tietoihin.

ominaisuudet mSpy - iPhone Spy -sovelluksesta

Seuraa puheluja

Jos haluat käyttää tietoja kaikista kohde-iPhonen saapuvista ja lähtevistä puheluista, voit saada ne muutamassa sekunnissa MSPY-sovelluksen avulla.

Lue kohdelaitteen sähköpostit

MSPY-sovelluksen avulla voit pitää silmällä kaikkia kohdelaitteessa vaihdettavia sähköposteja.

Seuraa iPhone-viestejä

Kohde-henkilön iPhonessa vaihdettujen viestien seuraamiseen voi olla useita syitä. Vanhemmat tarvitsevat näitä tietoja pitääkseen lapsensa suorana ja kapeana. Syyt voivat olla runsaat. Syystä riippumatta MSPY: n avulla voit seurata kohdehenkilön viestejä helposti.

Seuraa Internetin käyttöä

Nykypäivän lapset ovat enemmän mukana Internetin käytössä. Vaikka se on erittäin hyödyllinen koulutustyökalu lapsille, sillä on myös pimeä puoli. Joten on tarpeen tarkastella lastesi internetin käyttöä, ja MSPY iPhone -vakoojaohjelma voi olla ihanteellinen tähän tarkoitukseen.

Mikä voisi olla parempi esimerkki kuin Blue Whale Challenge -peli, jonka väitetään aiheuttaneen yli 100 lapsen kuoleman ympäri maailmaa? Tämänkaltaisen erittäin intuitiivisen aktiivisuusmonitorisovelluksen avulla voit estää rakastavaa lasta joutumasta ilkeän mielen uhriksi. Tällaisten sensaatiomaisten raporttien jälkeen kannattaa aina olla erityisen varovainen ja ryhtyä tarvittaviin toimiin.

Reaaliaikainen iPhone-seuranta

MSPY: n avulla voit etsiä kohdelaitteesi tarkan sijainnin. Tämän sovelluksen avulla voit oppia tuntemaan sijainnin, jossa kohde on ollut. Lisäksi voit asettaa virtuaalisen rajan. Jos henkilö, jonka haluat seurata, tulee tai poistuu kyseiseltä rajalta, sinulle ilmoitetaan tästä sovelluksesta välittömästi.

Lue lisää: mSpy.com

Bottom line!

MSPY on erittäin hyödyllinen vakoojaohjelma; mitä pidän sen käytännön toiminnallisuudesta ja kyvystä antaa sinun seurata jonkun iPhonea tarvittavan salaisuuden avulla. Tämän sovelluksen toinen merkittävä näkökohta on helppokäyttöiset ominaisuudet, joista voit mukavasti jäädä kiinni. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla sovellus tuntuu melko tutulta heti sanasta.

Kerro minulle, mitä mieltä olet MSPY: stä ja käytätkö sitä lapsesi vanhempien valvonnassa.

Saatat pitää myös alla olevasta viestistä:

  • Kuinka seurata lapsesi älypuhelinta etänä
  • Estä iPhone-sovelluksia seuraamasta sinua

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found