Wondershare PDFelement 6 for Mac

Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmissä on tonnia PDF-editoria. Mutta vain harvat menestyvät PDF-tiedostojen käsittelyssä eivätkä tarjoa helppoa tapaa muokata, muuntaa, luoda ja viedä PDF-tiedostoja.

Wondershare PDFelement for Mac and Windows on pitkään ollut huippuluokan PDF-editori. Useilla edistyneillä ominaisuuksilla, kuten erämuuntaminen, erinomainen OCR-tekniikka ja useilla laadukkailla muokkaustyökaluilla, PDF-editori on suunniteltu käsittelemään PDF-tiedostoja helposti. Sen uusin “PDFelement 6” on vienyt PDF-muokkauksen aivan uudelle tasolle.

Olen aiemmin käyttänyt PDFelementiä, ja olen erittäin tyytyväinen voidessani laittaa käteni sen uusimpaan avatariin. En ole kuitenkaan halukas tyytymään mihinkään parempaan.

Joten kuinka hyvä PDFelement 6 on Macille? Otetaan selvää!

Wondershare PDFelement 6 Macille ja Windowsille

Toimiston inspiroima käyttöliittymä

Wondershare PDFelement 6: lla on upouusi muotoilu. Sekä Windows- että Mac-käyttäjillä on samat toiminnot. Yhtenäisten ominaisuuksien ja toiminnallisuuden ansiosta sinulla on tasainen kokemus, jos satut vaihtamaan Macista Windowsiin tai päinvastoin.

Henkilökohtaisesti pidän tästä uudesta käyttöliittymästä, koska se on tehnyt PDF-muokkauksesta intuitiivisemman. Sekä käyttökokemuksen että yksinkertaisuuden kannalta yhtenäinen Office 2016 -henkinen ilme on välitön hitti.

Automaattinen lomakkeiden tunnistustekniikka

Minulle, "Automaattinen lomakkeiden tunnistustekniikka" on PDFelement 6: n suurin kohokohta. Se muuttaa kaikki Wordissa, Excelissä ja muissa Office-sovelluksissa tehdyt täyttämättömät lomakkeet muokattaviksi ja täytettäviksi PDF-tiedostoiksi.

Voit nyt muokata kaikkia PDF-tiedostoja helposti - aivan kuten mitä tahansa Microsoft Word -tiedostoja. Samoin, et menetä mitään fontteja ja muotoiluja. Laaja valikoima tekstinmuokkaustyökaluja antaa sinulle mahdollisuuden herättää ideoitasi ja luoda sensaatiomaisia ​​asiakirjoja.

Työkalut ovat melko helppokäyttöisiä. Niiden avulla voit luoda vaikuttavia asiakirjoja nopeasti; säästää näin paljon aikaa.

Vie lomaketiedot nopeasti Exceliin

Smart Data Extraction -toiminto poimii PDF-lomaketiedot useista identtisistä lomakkeista Excel-taulukkoon. Käyttäjänä arvostan tätä ominaisuutta todella, koska se vie paljon stressiä.

Lomaketietojen purkaminen manuaalisesti useista vastaavista lomakkeista ja vieminen sitten Exceliin on ikävä tehtävä ja vie paljon aikaa. Tarkkuus, jolla se poimii lomaketiedot, on kiitettävää. Jos olet joku, jonka on käsiteltävä paljon PDF-tiedostoja, tämä toiminto tekee arvokkaiden tietojen keräämisen uskomattoman helpoksi.

JavaScriptiä ei tarvitse oppia, koska PDFelement 6: n avulla voit poimia tietoja PDF-lomakkeista ja suorittaa työnsä haluamallasi tavalla.

Vie tiedot helposti skannatuista PDF-tiedostoista

Laadukkaalla OCR (optinen merkintunnistus) -tekniikalla PDF-editori muuntaa useita paperidokumentteja tarkasti arkisto- ja analyysiystävällisiksi Office-tiedostoiksi. Se on paljon parempi kuin manuaalinen tietojen syöttö, joka paitsi aiheuttaa virheitä myös vie paljon aikaa. Lisäksi voit helposti viedä tietoja satoista samanlaisista skannatuista PDF-tiedostoista.

Tuottavuuden näkökulmasta mielestäni tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen tuotoksen maksimoimisessa. Tarkkuus, jolla se muuntaa useita asiakirjoja arkistoiksi, tekee siitä pakollisen niille, jotka haluavat hallita täydellisesti tietojen syöttöä.

Hinta

PDFelement for Macin (vakio, yhdelle Macille) aloitushinta on 59,95 dollaria. PDFelement 6 Professionalin hinta on 99,95 dollaria yhdelle Macille. Sinun on maksettava 187,91 dollaria kahdesta PDFelement 6 Professional for Mac -lisenssistä.

Tuomio

Haluaisin maksaa rahani PDFelement 6: lla, koska se on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen. Itse asiassa PDF-tiedostojen muokkaaminen ei ollut koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa. Henkeäsalpaavat ominaisuudet, kuten automaattinen lomakkeiden tunnistus ja kyky purkaa PDF-lomaketiedot useista identtisistä lomakkeista Excel-arkkeihin, tekevät tästä sovelluksesta välttämättömän käyttäjille.

Jos etsit kattavaa työkalua PDF-tiedostojen parempaan käsittelyyn, tämä PDF-editori olisi pelinmuutosvaihtoehto sinulle. Se ei vain nopeuta työnkulkua, vaan myös vahvistaa tuottavuutta.

Voit kokeilla sen ilmaista versiota ennen siirtymistä premium-versioon myöhemmin. Tarpeesi perusteella valitset oikean vaihtoehdon - henkilökohtaisen tai ammattimaisen.

Löydä lisää osoitteesta Wondershare.com

Mitä mieltä olet tästä PDF-editorista? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit