Parhaat iPhone 11 -silikonikotelot vuonna 2021

Etsitkö iPhone 11 -koteloa, jossa on mukava kahva, ohut muotoilu, älykäs ulkonäkö, sileä ja pehmeä käden tunne? Mutta samalla, etkö halua tehdä kompromisseja suojelun näkökulmasta? Sitten vastauksesi on tässä artikkelissa, koska olen järjestänyt joitain parhaista iPhone 11-silikonikoteloista. Menneet ovat ne päivät, jolloin silikonia pidettiin heikkolaatuisena materiaalina. Evolution on tuonut siihen joitain huippuluokan ominaisuuksia kestävyydestä hyvään ulkonäköön. Useimmissa tapauksissa mukana on silikonipuskuri, joka pitää asennuksen sujuvana ja parantaa laitteen toimintoja. Joten miksi ei kokeilla silikonikoteloa, jos se voi palvella tätä tarkoitusta yhdessä monien muiden kanssa.

 1. Omena
 2. MoKo
 3. TORRAS
 4. PIXIU
 5. ESR
 6. Poleet
 7. LUMARKE
 8. Miracase
 9. VEGOLIT
 10. Ghostek

1. Apple

Mikä on parempi kuin laittaa Apple-laite valmistajan itse lisävarusteeseen. Apple tunnetaan varsin tarkkaan laadunsa säilyttämisestä jokaiselle tuotteelleen, mukaan lukien iPhone 11: n silikonikotelo. Se testaa tuhansia tunteja suunnittelu- ja valmistusprosessin aikana; varmistaa, että puhelimesi on suojattu naarmuilta ja pudotuksilta.

Ulkopinta, kuten voit odottaa, on minimaalinen ja tyylikäs; Lisäksi pehmeä ja silkkinen silikonipinta antaa sinulle hyvän käsin tunteen. Sisustus on vuorattu pehmeällä mikrokuituvuorella, joka tarjoaa täydellisen tyynyn puhelimeesi lepäämään. Kotelo on myös yhteensopiva useimpien iPhone 11: lle saatavien langattomien laturien kanssa.

USP: Kehittänyt Apple

Tutustu Amazoniin

2. MoKo

Muodollisen muotoilun ansiosta laitteen ohut profiili säilyy. Kun saavutat taskuystävällisyyden, puhelimesi saa ylivoimaisen suojan. Silikonipinta vaimentaa iskuja, ja pehmeä mikrokuituvuori kestää naarmuuntumista. Kaiken kaikkiaan laite on hyvin suojattu pieniltä putoamisilta ja naarmuilta.

Lisäksi silikonikerros on naarmuuntumista ja sormenjälkiä estävä. Mahdolliset tahran jäljet ​​voidaan helposti puhdistaa märällä liinalla. Korotetut reunat antavat näytön ja kameran linssin lisäsuojaa. Tarkat aukot ja reagoivat painikkeet takaavat rajoittamattoman pääsyn ja kosketuksen hallinnan.

USP: sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. TORRAS

Jos haluat näyttää laitteen todellisen tyylikkyyden, kauneuden ja värin, iPhone 11: n kirkas kotelo on loistava vaihtoehto. Tämä tapaus tarjoaa erinomaisen suojan tahattomilta putoamisilta. X-SHOCK-patentti, jota käytetään kaikissa 4 kulmassa, parantaa iskunkestävää suorituskykyä jopa 200%.

Näyttö ja kameran linssi on kiinnitetty myös korotettujen reunareunojen kautta. Valmistettu Saksasta tuotu TPU-materiaali, joka takaa selkeyden ja ei-keltaisen kestävyyden. Kehittynyt mikropiirikuvio pitää aaltoilevat jäljet ​​ja tahraa ulkonäön. Silikonipuskuri antaa hyvän käden tuntuman, erinomaisen otteen ja helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja portteihin.

USP: Selkeä tapaus

Tutustu Amazoniin

4. PIXIU

Hybridi-suojus, joka käyttää muovista takakantta, etupuskuria muovista ja silikonista valmistettua sisäkehystä, tarjoaa suojan kolmessa yhdessä. Kulmien ylimääräinen iskunvaimennus pitää törmäykset vahingossa tapahtuvan pudotuksen aikana mahdollisimman pieninä. Korotettu reuna pitää näytön naarmuuntumasta tai koskemasta maata.

Laitteen turvallisuuden lisäksi 3-kerroksinen muotoilu ja uurretut kulmat antavat myös ainutlaatuisen ilmeen. Tarkka aukko ja tuntoherkkyys antavat helpon pääsyn portteihin, antureihin, kaiuttimiin, kameroihin ja muihin ominaisuuksiin. Ainoa asia, joka jää 360 asteen suojaukseen, on hyvä suojaava karkaistu lasi iPhone 11: lle.

USP: 3 yhdessä suoja

Tutustu Amazoniin

5. ESR

Yippee -pehmeänä kotelosarjana tuotemerkki tarjoaa valikoiman eloisia värivaihtoehtoja iPhonellesi. Nestemäisestä silikonikumista valmistettu ulkopinta on pehmeää, silkinpehmeää. Lisäksi liukumaton mattapinta antaa mukavan otteen ja lujan käden tuntuman.

Samettipehmeä vuori suojaa lasia takaisin naarmuilta tai naarmuilta. Hieman kohotetut reunat eivät salli näytön ja kameran linssin hankaa tasaisia ​​pintoja vasten. Erittäin ohut ja kevyt muotoilu tekee kotelosta myös langattoman latauksen ystävällisen. Helppo pääsy portteihin, painikkeisiin ja muihin ominaisuuksiin tappaa tarpeen vetää kansi uudestaan ​​ja uudestaan.

USP:Värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

6. Sauva

Parannettu rakenne takaa repeytymisen ja kuorimisen; ts. kulmat eivät repeydy tai rullaa säännöllisesti. Erittäin ohut kotelo, joka ei lisää laitteeseen irtotavaraa, joten se on taskuystävällinen. Silikonihybriditietokoneella valmistettu kotelo tarjoaa yleisen suojan, mukaan lukien pöly, naarmut ja naarmut.

Pehmeä vuori minimoi iskut törmäysten ja putoamisten aikana. Galvanoidut sivupainikkeet säilyttävät kosketusherkkyyden eivätkä estä niiden käyttöä. Tarkat aukot pitävät mikrofonin, kameran ja latausportin helposti saatavilla.

USP: Ei repeytyviä reunoja

Tutustu Amazoniin

7. LUMARKE

Jos aiot tehdä toisen merkinnän, sinulle sopii LUMARKEn iPhone 11 -silikonikotelo. Nautin erityisesti harmaasta marmorista, koska tämä ei tunnu silikoniselta ensi silmäyksellä. Halutessasi voit tarkistaa sarjan muita kuvioita.

Toinen näkökohta, josta pidän, on selkeä puskurin reuna; se antaa melko ainutlaatuisen ilmeen etenkin ylhäältä katsottuna. Turvallisuuden näkökulmasta tapaus tarkistaa lähes kaikki laatikot. 0,08 tuuman kohotettu reuna, mukava, joustava materiaali, tarkka pinnasänky; Lyhyesti sanottuna melkein kaikki mitä haluat silikonikotelosta.

USP: Suunnittelija takaisin

Tutustu Amazoniin

8. Miracase

Miracase tarjoaa ympäröivän suojan, mukaan lukien pohjasuoja. Tämän saavuttamiseksi kotelossa käytetään tarkkoja aukkoja, jotka eivät estä mikrofonia tai latausporttia. Ensiluokkainen nestemäinen silikonikumi on yhtä sileä kuin vauvan iho, joka antaa aina hyvän käsin.

Materiaalilla on myös suuri kitka, joten pito paranee ensisijaisesti. Se antaa lisäksi sormenjälkiä, naarmuuntumatonta ja pudotussuojaa. 2,3 mm: n korotettu paksuus ja 1 mm: n korotettu huuli takaavat, että laite on hyvin suojattu vahingossa tapahtuvan putoamisen aikana.

USP: Pohjasuoja

Tutustu Amazoniin

9. VEGOLIT

Keltainen, naarmuuntumaton, sormenjälkiä estävä, vettä tahraava ja iPhone 11. Kirkas kotelo säilyttää laitteen ulkonäön ja sen ohut profiili. TPU-puskuri ei suojaa vain putoamisilta; Siinä on ergonominen muotoilu kätevää pitoa varten. Vahvistetut kulmat takaavat tehokkaan pudotussuojan ja estävät puhelimen vahingoittumisen.

Se on täydellisesti varustettu langattomalla latauksella ilman vaikutuksia tai haittavaikutuksia. Painikkeiden optimointi ja täydelliset aukot mahdollistavat helpon ja tarkan pääsyn kaikkiin puhelimen painikkeisiin ja portteihin. Tuotemerkki tarjoaa 180 päivän takuupalvelun.

USP: Vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

10. Ghostek

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että silikonikotelot eivät voineet suojata laitettasi kuin sotilaskäyttöön tarkoitettu kotelo? No, tässä on siis ristiriitainen tuote, ohut kirkas silikonikotelo, joka tarjoaa sotilaskäyttöön tarkoitettua iskunkestävää suojaa ja kestää pudotuksia 2 metrin päästä. Kotelossa ei ole vain vahvistettuja iskuja vaimentavia kulmia, vaan myös kohotettu kehys, joka suojaa kameran linssiä ja näytön suojausta.

Liukumaton timanttikahvakuvio parantaa pitoa ja lisää laitteellesi suunnittelijahohtoa. Kotelo on täysin yhteensopiva laitteen, sen painikkeiden, porttien ja langattoman latauksen kanssa. Kuten näette, kirkkaassa kotelossa on värilliset reunat, joita on saatavana kolmessa värissä - kirkas, savu ja ruusu.

USP: Luistamaton timanttikahva

Tutustu Amazoniin

Slip vain että kansi!

Parasta silikonipäällysteistä on se, että ne ovat erittäin joustavia ja helppo laittaa päälle / pois. Kostea rätti voi päästä eroon melkein kaikista tahroista, ja suurin osa niistä voi kestää myös teräviä materiaaleja. Minun mielestäni nämä ovat melko erityisiä ominaisuuksia kansille, varsinkin kun et ole kömpelöitä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Spigenin parhaat iPhone 11 -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 -kotelot
 • Vedenpitävät kotelot iPhone 11: lle
 • Parhaat langattomat iPhone 11 -yhteensopivat kotelot

Mitä mieltä olet silikonikoteloista? Pidätkö niistä vai jotain muuta tyyliä? Jaa näkemyksesi ja arvostelut kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit